Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není pravda, že Přibyslavice už neexistují, každej rok tam jezdím na chatu :-D nachází se v okrese Třebíč, kraj Vysočina :-)
  • Ja stále dúfam že tam bude nejaký priestor aj pre sandbox hranie (napr. vyraziť si na lov, uloviť niečo a upiecť si mäso, improvizovane sa utáboriť v prírode a potom predať kožušiny na trhu), príbeh ma vôbec nezaujíma.
  • Je v tom vidieť neskutočne veľa úsilia a snahu robiť veci inak a poriadne. Keby som bol Čech bol by som hrdý, aj keby tam nakoniec boli nejaké bugy, trebárs v AI alebo trochu trhané animácie. Inak z Bethesdy si robia srandu aj inde, tak neviem prečo Vávra tu je terčom takého hatu zato že si dovolil kritizovať Bethesdu:
    https://www.youtube.com/watch?v=yvGXCisAaR4

Jasne ak to bude hw killer nikto z nás nebude nadšený, ale spomeňme si (my starší) ako kedysi vychádzali hry a hralo sa na 20 fps a muselo sa upgradovať... Je ľahké machrovať so 60 fps pri hre ktorá je len port z konzole a nič moc sa tam nevykresľuje ani nepočíta.
  • hra vypadá dobře, ale stát a padat bude na příběhu, o kterém zatím nevíme skoro nic. Tj. dokáže mne ta narace, příběh natolik vtáhnout, aby mne to bavilo? Skyrim byl špatná hra právě proto, protože jeho narace byla hrozná, byl to slepec náhodných generických fetch a go-n-kill questů. Prostě z toho nechci mít sandbox (simulátor středověkého života), ale hru založenou na příběhu.
  • petrobarevní šašci kteří sebou škubou jako retardi, místo vlasu mají slámu a obličeje jim tvoří sádrové odlitky... vážně úžasná atmosféra, možná by to byl dobrý horor...
  • Říct o Zaklínači, že je odpad může jedině někdo kdo trpí weaboo syndromem
  • Skyrim ok ale nevzpominam si ze by nazyval zaklinace odpadem.
  • Zaklínač a Skyrim jsou odpad, ale tohle vypadá fakt dobře. Atmosféra z toho sálá, takže já tomu věřím.
  • Od člověka, který je schopen říct, že Skyrim a Zaklínač je v podstatě odpad čekám o mnoho víc.Mnoho víc!
  • tam je fakt takovej quest? to zní trochu jako parodie na velká rpg
  • Příspěvek měl reagovat na odpověď Bůti na první straně.
  • No teda, tento quest opravdu udělá díru do světa! Ale já jsem mluvil o samotné prezentaci buildu, která je otřesná. Zabugované postavy, gameplay vypadá tuctově a ještě to tam mastí na 20 fps. Od člověka, který je schopen říct, že Skyrim a Zaklínač je v podstatě odpad čekám o mnoho víc než to, co tady předvedl. A jestli mi namítneš, že to je ještě beta a jak moc se to ještě změní, tak jsi hodně naivní.

PS: Já se nemám za co stydět, řekl jsem jen svůj názor. Ty by ses měl zahrabat už jen proto, že jsi ve slově "vidíš" schopen napsat tvrdé y.
  • No rychle jsem prolit video chapu ze je to beta, ale presto souboje pusobi smesne a krajina me vubec neoslovila, asi proto, ze je ceska a neprijde mi tak pohadkova/fantasy, jak se na hru slusi. Zatim u me jasne vede Elex (ale i Riseni mi prisli lepsi nez tato beta).
  • Už aby se člověk těšil na další díl .... Engin, mechaniky, nástroje hotovy ...takže se bude prakticky řešit jen havec questů a velikost mapy. Doufám že to dopadne na způsob F1 a F2, kdy dvojka byla několika násobně propracovanější a větší :)
  • Ty se styď za sebe. Ta hra je skvělá a některé questy opravdu sranda ..... Opravdu si nevzpomínám že bych v nějaké hře řešil qest typu: Vydíš borca, kterého seřve manželka, že je úplný ubožák. Borec ti řekne že se včera strašně ožrali s kolegou obchodníkem v hospodě ...že si prakticky nic nepamatuje a že ztratil klíče od baráku(možná mu je ten obchodník, nebo někdo ukrad). Dveře nemůže vymlátit z důvodu, že by pak všichni ve vesnici věděli, že se ožral jak ho..vadoo a manželka by ho za to zabila :D :D :D .... Fakt se na hru těším :D
  • Tak trochu im predsa pomoze to, ze je hra rozdelena na tri casti akoby a vsetci (vratane mna) mame kupenu tu prvu a tie ostatne uz sa budu kupovat znovu s tym, ze uz do nich tolko penazi nemusia vrazit, kedze vacinu pouzitelnych veci budu mat hotovu.
  • tvl. borci, jste na to koukali ve 360p, nebo co? *7* Nasvícení, detailní textury, nádherná krajina, která nemá srovnání, nádherné vesnice ...momentálně to nejhezčí, co kdo vytvořil v cryenginu.

Si to kupte a zahrajte betu na vysoké detaily ...i stream na youtube má nějakou kompresi a nevypadá to tak pěkně jak když to hrajete. Podvečerní procházka v dešti v lese nemá obdoby ... veškeré stromy, listí, zem, kmeny mají efekt stékající vody a je to prostě krása.

Nechápu ty kecy kolem, že to není pěkný.... Ano není to pěkný, je to nádherný. Vávra zase dokáže že nejen češi umí :)
    *5* *5* *5*
  • nemuzu se dockat, az poprvy v rpg budu moct udelat kompletni kolečko: hospoda, ožrat, nažrat a pak vrchol všeho nextgenu.... do kadiboudy a pěkně v HD se vys**t!! :) pak možná nějaký questy, záleží jak se mi to povede...
  • No nevím, hrozně bych Vávrovi přál úspech a jakmile hra vyjde, prostě si ji koupím ať bude jakákoli. Ale mám takovej pocit, že většina lidí, kteří měli zájem si ji už koupila a až to vyjde, bude nás kupujících pomálu. Vlastně to celý vyrábějí na dluh a za prachy co dostali dopředu a nevěřím, že to může vydělat ty miliony dolarů, který do toho Bakala nastrkal. Co do toho narvaly ty tisíce lidí, kteří si hru předplatili, to se přece už dávno prošustrovalo a kupovat si hru znovu už nebudou muset. No.. uvidíme, zatím se pořád zmenšuje, škrtá, dělí a slevuje z původních plánů a hlavně slibů, které byly prostě docela sebevědomé a nebojím se napsat i velkohubé.
  • A ještě dodatek k předchozímu komentu:
    Nejsem IT technik, ale zkusil jsem si o tom něco najít a např dle tohoto odkazu:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle

je to Warhorse dali k dispozici opravdu BETA. To co běžně markeťáci označují jako beta bych jak jsem už napsal tipnul tak na ReleaseCandidate, tzn už je skoro hotovo, ale může se sem tam něco objevit, tak se to přihodí do DayOne patche.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit