Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

witcher 3 má extrémně špatné animace. Animace koně a animace i Geralta jsou tristní. Takže blbé srovnání, u té animace bych srovnával s jedničkou, tam se mi zdá ty animace koně lepší, ale může to být jen zdání.

• i586

Špatně. Ani Game of Thrones a ani filmy od Nolana nebudou mít 97-98. Ale klidně mi, vyvolený kritiku, kvalitně odargumentuj, proč bych měl považovat GTA5 za nejlepší hru historie, protože to bych od 98 hry LOGICKY čekal. Nicméně pochybuju, že to dokážeš. Na to si moc velký fanboy.

• omiklon

Ale vždyť LV psal, že grafika stojí za starou belu... 😐

• TheGGG

počkej až za 50 let vyjde star citizen... to těm konzolistům ukáže 😂

• TheGGG

žádná jiná hra nemá lépe zpracovaného koně... vedle RDR 2 je i witcher 3 TRAPAS

• jindra.veliky

to vis, pc master race tu kritizuje grafiku, ale nejak vzdycky zapomenout dodat seznam pc exkluzivit, ktery vypadaj lip :)

• TheGGG

ještě pořád nevíme co hraješ ty trollíku... oh vlastně ty jen s brekem čekáš na star citizen...

• jindra.veliky

mam zatim odehrano cca. 5h = atmosfera je luxusni, zpracovani sveta - od prirody po salony, interiery a dalsi, taky masakr, ty modely vseho, u kone ma hrac konecne pocit, ze je na koni, zbytek zvorat je taky strasne peknej, grafika je taky uplne super, detaily jsou bozi, fakt hra dekady

a hlavne ta hudba je vzdycky skvela a fakt dotvari atmsferu ve scenach

• TheGGG

"super nelineární openworld filmeček" ty máš dost... víc protikladů by tam nešlo. Salt pcčkářů co hrají své retro izometrické 16bit blbinky je prostě dokonalý.

• TheGGG

ten salt and cry pcčkářu v diskuzi je dokonalý.... hned je vidět kdo má a kdo nemá konzoli. Původně jsem si RDR 2 hned kupovat nechtěl, ale tento gamesplay mě přesvědčil... toto musím na své ps4 pro pařit ASAP. Gunplay, fist fight, jízda na koni... neznám hru kde by to bylo zpracováno lépe. Zajímalo by mě co zdejší hateři hrají... asi pc p2w exklusivní omalovánky

• jindra.veliky

co tak strasne realnyho tedy hrajes ty cely roky? Kdyz ti na hrach vadi takovy veci. 

• jindra.veliky

aha a ja ti uz ted muzu rict, ze dalsi knihy Game of Thrones nebo filmy od Nolana budou taky mit urcite vysoky hodnoceni = znamena to taky, ze jsou vsichni filmovy fanousci a ctenari od+oti a jen ty si vyvoleny kritik, ktery vidi pravdu? 

• jindra.veliky

to je tvuj nahor na hodnoceni

Kdyby se melo s desitkama cekat jen na hry, ktery maj originalni prvky + jsou dokonale graficky, audiem, pribehem, umelou inteligenci, tak desitku nema zadna nebo jen par. Za poslednich 10 let asi zadna :)

• JakubT

Mě to teda podle gamesplaye vůbec nezaujalo... Asi bych si  to musel zahrát a nechat se chytit příběhem a prostředím - tohle mi přišlo na pohled jakoby super nelineární openworld filmeček, ale trochu málo hra - neviděl jsem moc potřebu přemýšlení, ani manuálního skillu... nevím, možná to, že se to snadno hraje z toho dělá ideální blockbuster.

• i586

Bohužel žijeme v době, kde i svět her je plný presstitutů. Recenze se vezou na vlně hypu, fanboyismu, herní weby slouží jako reklama a s kritikou už to nemá nic společné. Už teď vím, že GTA6 bude mít 97. Nemusim ani číst recenze. Stačí udělat jen to samé v novém kabátě a voila, desítky milionu kopií prodaných. Proč něco měnit, když to funguje a všichni ti jdou na ruku.

• ravux

Protoze se ji nevyplati lokalizovat pro negramotne jedince z marginalnich trhu. Vazne se na tohle vubec musis ptat? 

• To jako fakt si hodi toho svazaneho typka na zadek kone ? Ten by tam nevydrzel ani 5s a byl by dole. (clovek sice musi pri koupani spamovat tlacitko, ale takovou zakladni vec si nepohlidaji)

• Reeki

Ale zase na druhou stranu. GTA patří mezi klenoty a že je to podobný systém vůbec nevadí, originální je zasazení do divokého západu v obrovském otevřeném světě, takových her moc není a děj je také originální se spoustou zvratů a překvapení, tak co chtít po hře více, když se nerušeně bavíte a nic jako bugy ala kingdomsvavroviny vás neruší, teď si přejí jen aby to někdy vyšlo i na PC 😁

• Reeki

Proč tahle hra nemá cz lokalizaci, Teda jsem ji nikde nenašel 

• Je pravda, že Rockstar ty detaily má vymakané a s tím též souhlasím. GTA V jsem též hrál a osobně preferuji singl hry a tam mi celkem vadilo to velké zaměření na online, do kterého pořád vychází nové přídavky, ale na singl se bohužel zapomíná, protože negeneruje takové zisky.

Osobně si myslím, že kdyby například Ubisoft šel podobnou cestou a AC vydával třeba jednou za pětiletku tak by to asi taky bylo o něčem jiném. Je jasné, že hlad po Rockstar hrách je veliký, když od nich velká hra vyjde tak jednou cca za 3 - 5 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit