GamesPlay - hrajeme největší pecku roku Red Dead Redemption II
-
ona ta hra bude asi dobrá, jen vyšla na ne moc dobrou konzoli :)
-
Pokud někdo nechce dát své luxusní zboží do obchodu, jehož velká část je pravidelně vykrádána, nenazýval bych to hamižností, ale spíš rozumným chováním :-)
-
Banky maji penez nadbytek, protoze lidi maji penez nadbytek...porad je to to same kolecko. Tvuj zebrak/slibovac je i ten typek z Rockstaru co jde za bankerem.
-
banky mají dnes peněz nadbytek a půjčky společnostem jako R* je to nejlepší co se jim může stát, nemluvě o tom, že R* určitě má více než dost peněz na svých kontech co utržily za GTA V, tak i kdyby si na vývoj pujčili od banky, tak AAA společnost jako R*, jejiž stav navíc posoudil celý tým bankéřů je něco trochu jiného než ten divný vztah žebrák/slibovač a slepý donator co spolu mají tvůrci a "fanoušci" star citizen...
takže lrn d difrnc😉
-
oni jenom skemrali o prachy u bank a ty skemraji o prachy od lidi 😉
-
Rockstar jsou hamižní parchanti, zisky z RDR2 online na PC si nenechají ujít, že ta hra působí zastarale je promyšlená fíčura, hezky se bude vyjímat vedle nové lepší verze
-
Takhle nepřiměřeně agresivní a arogantní reakci jsem tu už dlouho neviděl, a to jsme na Games Tiscali.
-
Tyhlety deziluze tě baví?, bacha abys nedostal takovej REKT že si půl roku na prddel nesedneš :D
Lito zoufalec...
-
Pokud nastane ona situace znovu v bledě modrým jak píšeš, tak připadá v úvahu pouze možnost s PS5. PC zůstane mimo, ostatně jako vždy...
-
Koukal jsem na vida, hra bude dobrá, ale konzole evidentně nestíhá, propady fps, lowres textury, doskakování objektů a vynucený rozmazání co to má trochu skrýt, PS4 už je holt stařeček a ždímou z něj maximum, paměti na pořádný textury se mu nedostává, takže tu máme situaci s RDR1 znovu v bledě modrym, za rok dva vydaj novou edici pro PS5 a PC,kde to pojede jako po másle
-
no jediný troll jsi tu možná ty, kor když ignoruješ argumenty, které se ti nelíbí a vybíráš jen to co se ti hodí do diskuze... očividně jsis všiml, že adam v gamesplay stealth pokazil a pak došlo na střílení, situace se zvrtla a hned šlo o život a mohli ho snadno zastřelit... ano, chodíš je a střílíš je do hlavy, ale musíš to udělat dostatečně chytře, rychle a obratně aby tě nezmerčili, nebo pak riskovat přestřelku... podle mě na akční hru od lidí, kteří se nikdy nesoustředili na stealth pasáže a kde jde primárně o akci (osobně stealth ignoruji i v hitmanovi) slušné
paretovo optimum se běžně používá v ekonomice, v jaké souvisloti ho používáte vy netuším, ale whatever... to je zbytečné zde řešit
dlouhé ježdění je tak nějak typické pro open worldy kor když adam ignoroval jakékoliv zajímavé příběhové mise, kvůli spoilerům a jen tak blbnul a ukazoval možnosti hry a technickou stránku (což na začátku říkal že má v plánu)
-
No, tak krmení trollů bylo zábavné, ale asi už brzo skončíme.
Nesrovnával jsem Commandos s RDR jako celek. Jenom jsem chtěl poukázat na to, že pokud stealth vypadá tak, že chodíš za nicnetušícími paňáci a prostě je střílíš do hlavy jako krávy omračovací pistolí, aniž by v tom bylo cokoliv zajímavého, tak to je stealth na pendrek.
Pareto-optimální jsem slyšel asi ve třetím ročníku Matfyzu a běžně to používám ve výzkumu, děkuju za optání ;-) Možná jsi příslušný odstavec pochopil jako že máš být paf - tak to nebylo. Chtěl jsem, abys pochopil, že tvoje poznámka o "lepší hře" nedává moc smysl, a pareto-optimalita mi přišla jako přirozená charakterizace.
Jo, uvidíme příští týden, třeba až se Adam dostane do nějaké těžší pasáže, tak mě to zaujme víc, uvidíme. Tady to bylo hodně ježdění na koni mezi filmečky, třeba se to víc rozjede.
-
srovnáváš commandos což je hádám nějaká strategie s akční hrou... že má strategie víc možností jak akční hra je docela očividné... kolik možností měl ten slavný doom nebo half life o kterém tu pořád básníte? (u RDR 2 určitě budeš muset o mechanikách přemýšlet víc jak u half life 2, nebo dooma nebo většiny ostatních akčních her, že tam není milion tabulek jak v divinity je ale dost logické). RDR 2 rozhodně není interaktivní film, to je třeba detroid, v RDR 2, musíš vše odstřílet a odběhat a vše udělat sám, rozhodně nestačí jednou začas jen zmáčknout tlačítko (to ale v postatě můžeš říct o každé hře, že se jen mačkají tlačítka). Každopádně ve hře rozhodně nejde o to, zmáčknou tlačítko čas od času, přestřelky jsou hodně hektický a člověk se dost zapotí aby to dal.
a pochybuji že v thiefovi bude ten souboják něco extra když ta hra je očividně stealth... hrát to jako akční hru, asi budu mít nulový zážitek, protože mohu rovnou sáhnout po jiné hře.
do pojmů jako pareto optimální se raději nepouštěj... asi jsi to slyšel na gymplu nebo v prvním semestru VŠ ekonomiky a teď ti připadá hrozně cool to používat, ale působí to směšně a nikdo tady z toho paf není...
RDR2 rozhodně není lehká hra, pokud ti jde o toto a určitou výzvu nabízí, zároveň to však není nějaký simulátor traktoru, aby jsi musel 10 hodin studovat manuál, takže kombinace výzvy, ale i možnosti relaxace a odpočinku (to chci od hry já), tady je skvělá.
-
samozřejmě pokud se ti nelíbí, že x desítek recenzentů nezávysle na sobě napsalo recenzi na gta v a hra se jím líbila natolik, že na agregátu recenzí pak vypadlo číslo 98 % a hra se zařadila mezi ty nejlepší, můžeš s těmi miliony lidí, kteří dle tebe považují gta v za overrated založit nové herní weby. Zajisti si, že se tvá recenze promítne do nějakého meta score a pak začni psát své vlastní recenze... můžeš tam hatovat konzolové hry a hry or R*... psát tam články jak vše stojí za dnes h*vno atd.
Proč lidi milují gta v si můžeš v recenzních přečíst... máš tam stovky argumentů... pokud tě ani prodeje ani recenze nepřesvědčí, tak holt smolík. Já taky považuji half life 2 za blbost a overrated hru, ale moc s tím nenadělám. Asi ti zbývá to samé...
-
No, tak hodně zdaru, prostě tě asi baví jiné hry, což není nic nového. Já si rád něco dokazuju, a zlepšuju se. Pokud hra není výzva, kde se musím snažit, abych v ní uspěl, tak mě dost málokdy baví.
Kde srovnávám akční hru s tahovkou? Já říkal, že mě ty příslušné částečně-tahové hry baví, nikde to v ničem objektivním nesrovnávám. Chápeš-li poslední odstavec o pareto-optimalitě, tak i chápeš proč.
Thief jde hrát i akčně, na snadnou obtížnost.
Vůbec RDR 2 neubírám spoustu možností jak se na něčem vyřádit - jde o to, jestli je v tom nějaký rozdíl/rozdílná výzva. Pokud je to deset různých řešení questů, kdy každé spočívá v tom, že čas od času zmáčknu tlačítko pro nějakou akci, a přehraje mi to různou animaci, tak je to prostě parádní počítačově generovaný interaktivní film, ale mě to nenaplňuje (je to trochu jako jásat, že můžeš zastřelit svázaného vězně jednou z 200 různých zbraní - velká nelinearita a možnost volby, nicméně no a co). Což není nic špatného, spousta lidí má ráda nenáročné hry, nemyslím to nijak pejorativně, každému co jeho jest. Uvidíme příští týden, třeba až Adam ukáže pokročilejší fázi hry, tak to bude vypadat jinak.
-
To jsem napsal schválně že to ta hra bude podporovat kdo říkal že v tom bude každej hrát, nenasávej tolik ty konzole a hlavně cizí špatné a Hlavně zcestné názory díky za vyslechnutí🙂
-
Tak sk zatroll než ti zase zatnou tipce :D třeba budeš i zajímavý😉
-
tak hlavne, ze z nedavnych porovnavacoch testu nezvladala 4k ani 1080ka a to tady pc hraci pisou od roku 2013-14 jak hrajou vsechno na 60 fps ve 4k :DD
-
PC verze klasiky Čekání na Godota :-)
-
Počkají na pc verzi v čem je problém, budou mít možnost 4k, vysokých textur ostřejšího AA no problem.