Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Věčný boj. Stejně jako s násilím apod. Některým věcem se přisuzují vlastnosti, které víceméně nemají. Pokud je někdo onanista nebo macho sexista tak jím bude i bez her. Ty "analýzy" jsou úsměvné viz. přednáška. Jestli má nová Lara jiný vzhled tak jen díky tomu, že to někdo vymyslel v marketingu a vydělá to víc peněz. Třeba proto, že v současnosti už takový prsatky neletí. (spekulace :))

Pokud bude publikum vyžadovat inteligentnější obsah ve všech směrech dostane ho i od mainstreamových záležitostí. Moc reálné to asi není, protože tu není takový tlak, lidé jsou ovce atd. Važme si kvalitních titulů od inteligentních tvůrců.
  • Robotron3
    Hry jsou hry. Není v nich zakódovaná žádná nesnášenlivost nebo předurčení muže před ženou. To všechno si tam přidáváte, vy kdož to tam chcete vidět. Kluk co hraje za ženu ve hře, také s tím nemá žádný problém, protože ono ani v těch hrách o pohlaví vůbec nejde, je to jen postava, která něco řeší. Stejně tak to může být mimozemská zelená slizka, nebo Pes Filipes, to je přece jedno, to už je o stylizaci. Odmítám názor, že ženy nechtějí hrát hry, protože se nedokáží identifikovat s postavami mužů, nebo nereálných žen, to je nesmysl. Celý ten design her je neoslovuje třeba tak jako muže, ale ne kvuli postavě.
  • Vim kam míříš, ale řeč je tu o hrách *4* a moc to zveličuješ. Oba máme hodně rozdílnou myšlenku
  • Robotron3
    Ovšem jak měnit myšlení lidí, když dnes v naší a západní společnosti je všechno měřeno a posuzováno materiálně a ekonomicky
  • Paulcz
    K tomu, aby se něco opravdu prosadilo nejsou potřeba kvóty, ale změna myšlení lidí. O jeho funkčnosti pak můžeme asi hodně polemizovat. Navíc takové nařízení podle mě zasahuje do Listiny základních práv a svobod.
  • Robotron3
    Politika je jen jedna část a tady je řeč přesně o tom. Možná by ti pomohlo míň hulit a viděl bys i něco dál...
  • S politikou děte do p*dele o tom to vůbec není, to sem čekal že to tu někdo vytáhne. Neboj žádná občanská válka nebo převrat nebude, tady je řeč o něčem jiném, tohle mě fakt nudí
  • Viktor_H
    Existuje spousta her, kde jsou/mohou být hlavní postavy ženy či jsou ženy silnými NPCéčky.
  • Robotron3
    Kdyby se lidi do všeho, jak říkáš "nesrali", tak tu máme totalitu a ne demokracii. Demokracie je právě o tom, aby se lidi zajímali o své okolí a svá práva a i práva ostatních.
  • Přesně, sem tam zahulim a starám se jen o přátele, rodinu zbytek nezájem a cítím se skvělě. Nemyslim to zle, ale věřim že víc lidí by se cítilo líp kdyby se hned do všeho nesrali
  • Trisska
    x_ander - V původním příspěvku jsi mluvil o schizofreidním rozhovoru, tak si prosím uvědom, žes mě tím degradoval na pouhou *myšlenku* v hlavě trola.diskuzniho, jako bych ani neexistovala!!! Přitom sem úplně jinej člověk z masa a kostí a takový zacházení si tady snad nezasloužím, (i když je to jenom hloupá diskuze)!!!

Pitizvik - Nesnaž se, na tvý urážky už reagovat nebudu! K čemu měnit nick, když tady každou novou holku označíte za trola.diskuzniho?! Tím bych si asi moc nepomohla, hm? Navíc mám svůj současnej nick ráda.
  • Taky bychom nemuseli řešiš vůbec nic, nepřemýšlet vůbec nad ničim, prostě se jenom válet a hulit, tak by ti to vyhovovalo, ne? :)
  • tady se hlavne potkava normalni rozum s dnesni femipropagandou 'vsem stejna prava a pak jeste zenam nezaslouzene vyhody a ulevy, protoze jsou to zeny'

http://foreignwomenonly.blogspot.cz/
    http://radioboston.wbur.org/2011/03/18/suzanne-venker

A sem se tenhle jed nenapadne ale jiste siri taky:
    http://www.novinky.cz/krimi/93162-cr-prvni-soud-kvuli-pohlavni-diskriminaci-v-praci.html
  • janchor
    Jedno Norsko jaro skutečně nedělá, ale ukazuje, že danej model není z principu "pošahanej", ale může fungovat, aniž by to "zpomalovalo běžce".

A k těm světonázorům: "Podle tohoto pojetí jsme na startovní pozici všichni lidmi, bez rozdílu, nikdo by neměl být zvýhodňován, aniž si to zaslouží."

Amen. A stejně tak by nikdo neměl být znevýhodňován. Což se spoustě žen, jakkoli absurdní to v jedenadvacátém století je, stále děje. Recept na narovnání týhle pokřivenosti nemám, jenom se rozumově kloním k těm, které problém nepřehlížejí, nevysmívají se mu, nebo ho do aleluja nerelativizují.
  • Kdyz to jde tak hry hraju zasadne za zeny. Na chlapa se divam kazde rano v zrcadle , takze nemusim jeste ve hre :)
  • Robotron3
    To je dost srandovní zákon. Za chvíli tu budeme mít problém, díky kterému budou pracovní místa pravě ubývat. Ono se to děje už teď a už dávno, ale všichni se tváří, jako že pracovní příležitost tu musí být přeci pro každého. Takhle tu v budoucnu budou pracovní místa, která vůbec nejsou zapotřebí, jen kvuli tomu, aby se pracovat muselo. Je potřeba uplně změnit celou společnost od základu, všechno zefektivnit a přehodnotit.
  • O duvod vic proti diskriminaci bojovat, aby se za ni schovavat neslo... ;)
  • Trisska: to si vážně tak blbá? jestli to chceš vyřešit stačí ti k tomu jediný... změň nick, změň obrázek a nechovej se jak když neumíš do pěti napočítat, aby tě nikdo nepoznal. Na to přece nepotřebuješ ničí pomoc.. natožpak redakce.. představa že někdo jako ty nemá papíry na hlavu mě rozčiluje xD
  • x_ander
    Jistě že je to stupidita. A přitom to je příklad, který se zrovna mě osobně před cca rokem a půl přímo týkal (narozdíl od kvót pro ženy). A stejně říkám, že je to blbost. Sehnat práci je těžké, ale pokud se člověk snaží a dokáže, že je schopný, tak ji najde. Já prostě dřel, hledal, chodil na pohovory a práci našel. A nestěžoval jsem si, že jsem znevýhodněný oproti starším a zkušenějším zájemcům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší