Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký že je oficiální důvod, že tam nebudou děti? Nějak to šlo mimo mě.

Hlavně že studují, jaké přesně stromy v oblasti té doby rostly a jestli nosili červené nebo modré čepice - tedy věci, které si sotva někdo všimne. Ale nepřítomnost dětí bude prostě narušovat atmosféru a uvěřitelnost světa.

Do dneška si pamatuju, když jsem prvně pustil Skyrim a viděl jsem tam ryby v řece a děti. Jasný, šlo o dva modely a děti byly otravné, ale byly tam a potěšilo mě, že Bethesda, společnost která nemá smysl pro detail, byla schopná takový detail do hry dát.
  • V té době ta brambory vůbec nebyly...
  • Nesmysl. Děti tam chybí. Svět nebude uvěřitelný a tím se celkově sníží jeho kvalita.

Implementace dětí? 3 modely? Nebylo by potřeba na ně přenášet cokoli dalšího, co mají ostatní NPC. Velmi jednoduché. Děti tam nebudou výhradně ze strachu, že by bylo možné je zabít a tím pádem by hra měla jiný rating. Takže jde výhradně o obchodní rozhodnutí. Jaká škoda.
  • Asharak
    Snad jo, dospělí jedinci s chováním dítěte jsou vždycky cůůl *4*
  • Asharak
    Kolik si toho četl o přechodu hry do alfa-verze, bety a finální vlastně? *7*
  • Vladar zabavil brambory a deti posli prez zimu hlady. Takova byla realita.
  • Co mas proti olomouci ? Ty nesnasis hanacko rasu ?
    Ja jsem homosexualni hanak vyznavajici islam .... radeji by ses mel omluvit nez na tebe poslu social justice komando.
  • Z jakyho jsi kmene ? Pujdu si promluvit s nacelnikem...
  • Preklad : Jejky to vypada moc slozite, radsi se vratim na Maria.
  • Me jsou anglicane a svedove u rite.
    Ja proste chci to poslouchat v cestina a nic vic me nezajima *1*
  • To bude jednho galaktickyvelké boom techdemo. Hrát se to podle nebude moc dobře.
  • Nekomu, kdo vytahl paty tak maximalne do Olomouce to stejne nevysvetlis. Proste ho irituje anglictina a vsichni se musi prizpusobit.
  • Diky bohu zato. Tu prednasku si kouklo i nekolik mych kolegu tady ve Svedsku a davaji palec nahoru. Anglina se poslouchala opravdu dobre, o moc lepe nez anglina jineho prednasejiciho, ta vyrvala i bubinky.
    Proc nedostat prednasky GDS vic na mezinarodni uroven. Vzdyt tam byli i Aleksey z Epicu, Sjoerd (Hourences) atd. Proc by GDS mela zustat jen nejakou lokalni akci.
  • Nemam, ale napred jsi psal, ze to musi byt kazdemu jasne a pak, ze se ti to zda cele podivne, a to jeste jen trochu, tak se rozhodni.
  • A kdyz se na to potom budes divat na internetu treba jako anglican, tak uz te to nebude iritovat nebo porad jo ?
  • frag.ment
    Myslíš, že jen mě? Máš nějaký průzkum, pane X?
  • Kolik na tuhle akci proboha jezdi cizincu ?
    Neskutecne me irituje poslouchat cecha co mluvi anglicky k ostatnim cechum, kdyz vsichni vi ze cesky by se vyjadril mnohem lepe.
  • Takze ne, ze to musi byt kazdemu jasne, ale to jen tobe se to zda podivne.
  • frag.ment
    Nevím, jak jsi na to přišel, mně Vávra nijak nevadí (i když ho nestavím na piedestal, jako většina) a naopak jeho názory v Levelu čtu rád. Jen se mi to celé zdá trochu podivné. Původně to měla být celá hra, pak se rozhodli to rozkouskovat, první část je pořád v alfa verzi..
  • Priste napis, ze nemas rad Vavru a informacni hodnota tveho prispevku vyjde zhruba nastejno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit