-
presne tak to vidi konzolista 10 aut a uz ma zacpu FPS na 10 a vetraky bezi naplno uplneho dostanou do stressu jak na D1
-
Po 10/10 GTA IV od skoro každého by som bol skôr skeptický k tomu......GTA IV bola nehratEľná srajda, tak za 6/10, pre 13 ročné deti to je 10/10
žiaľ herné weby i AAA hry zabudli, že herná generácia starne s nimi a dnes už nestačí, že tam pes trtká psa a dá sa jazdit bicyklom...to práve vzruší akurát tak pubertiakov.
ja by som chcel normálne recenzie i pre dospelú generáciu hráčov, ktorí už hľadajú iné priority v hrách.... -
Dohral jsem vsechny tri, jak zakladni GTA4 tak oba datadisky, a muzu rict, ze ackoliv kvalitativne byli ony datace obdobny(tony mozna i lepsi nez puvodni hra) tak bohuzel co se delky tyce, tak tomu uz dost chybelo, navic uz jednou prozkoumany mesto bez pridavku tomu dost sebralo
-
i tak jsou dost prazdny
nevim jestli to bylo v recenzi na games, ale pamatuji takovej uryvek (ne presne citovany)
"nekdy je takova zacpa, ze je v kolone treba i deset aut"
*15* -
ano, zlaty vek recenzi, hlavne uz daaavno neplati ze 5/10 je prumerna hra, dneska je prumerna hra 8.5/10 no to pak na nadprumernou hru zbyva 9/10 a o trosicku lepsi uz jen 10/10....
-
Jsem PC hrac, a tvrdim ze GTA 5 je dobra hra, kazdopadne po 10hodinach hrani zatim nemuzu udelit znamku 10/10
-
Nic moc návrat teda. Málo kousavý bonmot na tisíckát ohrané téma a navíc vytváříš extrémně generalizovaný závěr, že PC hráčí tvrdí, že to je špatná hra kvůli technickým nedostatkům. Svá zlatá léta máš zjevně za sebou.
-
Všimni si, že někteří nekomentují hru, ale recenzi.
Ale já vím, je velmi lehké a tudíž lákavé potrhnout všechnu nepozitivitu v recenzích jako prosté "nadávání protože to je populární", že jo? -
Možná by bylo fajn takové hry i hrát a něčíst jen o nich pochvalné recenze.
-
Ja uz se tesim az to vyjde na pc... Konecne i pc hraci prestanou brecet po forech a uznaj ze je to dobra hra a jeste budou moct vyzdvyhovat supr grafiku a ostrejsi hrany! No neberte to
-
No, samozřejmě ozkoušení je nejlepší a nejdefinitivnější. A také samozřejmě různý lid různý vkus ^^
-
Žijeme ve zlatém věku recenzí.
-
Podle games žijeme ve zlatém věku počítačových her, to je furt 9/10 10/10. Ale nějak se mi tomu nechce věřit.
-
sice mne podobne hry neberou (gta jsem nehrál ani jednou) protože je to takové the sims pro chlapečky, ale klobouk dolu pred tím vykonem co z konzol dokazali vymačknout. protože hra vypada užasne co se tyče grafiky i rozsahu
-
U vas v noci jsou silnice preplneny? Kolikrat pres den jsou takovy kolony ze ridic vystoupi a nadava na zacpany Los Santos
Pouzij youtube experte -
tvl, erudovana recenze, autor netrefi za hodinu snazeni ani na letiste *6*
-
ted koukam na fight club a to je naprosto priserny jak jsou silnice prazdny! to to nikomu nevadi? na PC v GTA4 s normalni hustotou provozu jezdi 10x vic aut tady max 4-5 najednou *11* ty konzole uz fakt maji dost *13*
-
JJ na Dolphin emu, se mi to nějak pomíchalo. Pročpak to není ono? Zapojíš gamepad, a i grafika je lepší. Mám TV ( 107 cm ) propojený s PC ( bezdrátová klávesnice/myš i gamepad ). Mě hraní přes emu přijde super, škoda že není emu na PS3/Xbox 360. Mě to přijde jako blbost, že jsou některý hry jenom na konzole a když si tu konzoli nekoupíš, tak si tu hru nezahraješ...
-
v GTA 4 to bylo podobny jako v PC (nahrajes na disk pisnicky, udelas si z nich playlist a pak ti ta jedna stanice ten playlist hraje) tady to podle me nejde
-
Ja bych treba na konzoli nektery hry rad zaparil (Rayman, nakou bojovku, dark souls...). kdybych ji mel :D
Ale ty nejvetsi tituly (tlou, gears of war, halo, god of war) mi prijdou hrozne nezajimavy a pro me nudny.