-
Nejdřív bych rád poděkoval za dlouhou recenzi a celkem i rychlou. Chtěl bych se zeptat, jestli se plánuje FC special o GTA a pokud ano rád bych tam Vaška viděl. Tak doufám že s ním počítáte. A co dodat k recenzi, četl jsem ji celou, což bohužel tak polovina diskutujících nemůže říct, takže bych jen dodal, že v ní je napsané proč to dostalo 10.
-
games.cz je placen z reklamy, vyšší příjem z reklamy obstarává návštěvnost webu, marketing GTA V platí Rockstar, hype a reklamu vytvořil tak velkou, že by bylo nevhodné tuto možnost propásnout, je úplně jedno, že je ta hra špatná, bude lepší jet v kolejích mainstreamu, než z nich vybočovat, přinese to vyšší návštěvnost, tohle není garáž, ale games.cz, jejich konkurence eurogamer ujíždí zrovnatak, a další weby také, jednoduché, takovému titulu si jen tak někdo stopku dát neodváží, to by byl konec pro danou redakci
-
Duncan66: No jo no. *4*
Tanhauser_Gate: Neprotiřečíš si? Ta povrchnost analýzy v herních recenzích v porovnání s filmovýma je to, to na co ten text poukazuje. Nijak to nedává do rovnice filmy a hry, jen jak se na ně dívají kritici. -
Právě si to vezu domů, program na víkend je jasný. Hraju z 90 procent na PC, ale konzoli mám naštěstí pro podobné případy taky. :-)
Btw myslím, že kdo hraje rád, tak prostě konzoli má, proti konzolím se ze zkušenosti vyhrazují především líní puberťáci, protože je snazší přesvědčit rodiče ke koupi "univerzálního PC" než konzole, která je přeci "jen na hry". -
Jako pánové sorry tohle není objektvní za prvé je to hype.... a za druhé takhle rozsáhlá hra aby se zrecenzovala za pár dnů to je tak hovadina ze to svět neviděl... (Pakliže pan Rybář u toho seděl 24/7 tak ok ale to nepředpokládám...)
-
To souhlasím, proto žádné z nich nezmiňuji. Zároveň uznávám, zbytečný koment. Nemám problém uznat chybu a říct, jo jsem deb*l a píšu někdy zbytečné pichoviny ;o) Obvykle spoustu věcí filtruji, ale dnes je to jiné, ještě 3 hod v práci, strašně pomalu to dneska utíká :/
-
Myslíš, nebo víš??? 5 je o dost lepší, než 4.
-
Nevím jak se ta auta chovají, ještě jsem to nehrál, jen jsem napsal, že model řízení v recenzích chválí jako vylepšený.
-
nič v zlom ale tá "recenzia" resp. zdanlivo vtipné porovnanie neporovnatelného núti akurát zamyslieť sa nad duševným stavom jej autora. Tým ale nijak nepopieram, že by si hry zaslúžili menej povrchnú analýzu s väčším dôrazom na kritiku.
-
*1* hehe vyborna vec, skoda ze to dojde malokomu
-
jojo, já prodal nedávno Xbox360 (bez kinectu) se 4ma hrama za 2k a byl jsem rád :)
-
Tahle hra si sice objektivně 10/10 nezaslouží, ale jak říka pan Rybka "když ji milujete, není co řešit" a to platí nejen o GTA.
-
Mě taky. Ale tak na herním serveru asi nebudu hlavně řešit vážnější věci.
-
Výjimečně s tebou souhlasím.
-
myslim, ze navrat ke starym korenum se nekona a bude tam tech socialnich sracek jeste daleko vice. *9*
-
Třeba ji brát s nadhledem ;o) Rozhodně je důležité vždy na chyby a nedostatky upozornit a nenechat si sr*t na hlavu, s tím souhlasím. Víc to ale radši rozebírat nebudu.
Samozrejme souhlasím, že těch 9tek a 10ek je celkově až moc a mělo by se s tím fakt šetřit na hooodně vydařené a téměř bezchybné hry (úplně bez chyby není nic, až na pár pěkných poprsí) ;o) Ale tak se to dneska holt děje. Nicméně je to o tom, že některé magazíny dokáží uštědřit i nízké známky vyhypované hře, stejně je to na hráči, kolik si toho kde přečte, včetně ohlasů hráčů a ve výsledku použije vlastní hlavu na to, aby usoudil, jestli si hru koupit, nehledě na to, jestli dostala 7/10 nebo 10/10. Ono vůbec, vždycky je třeba brát věci tak trošku s nadhledem. Mně například více než ty desítkové hodnocení trápí mnohem více vážnější věci. -
Draho!
-
Digital z PSN sem koupil a žádný problém nebyl.
-
Za 3600 je tvoje...včetně kinecta :)
-
Tak to je škoda. Na to jaké jiné p*čoviny tam jdou dělat, tak tohle tam zapracovat mohli jak v SA. A co velká letadla jsou tam, všude jsem zatím viděl jen ty mrňavé ?