-
no právě. *4*
-
10/10 ...skvele,ale mam dat 50e za originalku v anglictine?
-
Asi tak, jako NEXTGEN na Xbox 360 ...to snad ani nikdo nemá 9 let starý počítač *1*
-
wat
-
Butthurt detected
-
Tak co se optimalizace týče tak mužu potvrdit. na AMD Phenom IIX4 965BE na 4Ghz, 8Gb DDR3 a R280 je to hýbe na vysoký-ultra detaily naprosto krásně, a to jak prujezd městem, tak mimo město. Oproti GTAIV EXTRÉMNÍ rozdíl :)
-
opravdu? Povídej mi o faktech zmíněného beta testování, to mě zajímá! GTAV jsem hrál na dvou XBOX360 konzolích, vypadaly uceleně; nenarazil jsem na žádné problémy. Teď se ji chystám pořídit na PS3. Přehlížím něco, nebo jen rýpavě dokazuješ, že ti u her primárně záleží jen na slupce?
-
to, že to na minimální detaily vypadá jak na PS3, mě vpravdě dojímá.
Ještě by tomu technickému srovnání slušelo připomenout, jak se GTAV chová na průměrném herním PC z roku 2006. *4* -
Je to tím, že GTA V má problémy s přepínatelnými grafickými kartami na noteboocích. Mám to stejně, abych hru vůbec spustil (a nespadl hned launcher), tak musím zakázat jeden z driverů GK a pak hra samozřejmě běží z integrovaného Intelu. Musíme počkat holt počkat na patch...
-
Asi jogu :D
-
Jo, na medium v jiných hrách... ale to do nich ještě musíš přihodit nějaký ten texture pack, viď?
-
Povedlo se mi zadrit motor, auto uz nechtelo nastartovat... Ale ze by zaclo horet, to ne no :(
-
Zrovna moc ne, tyden po vydani uz jsou 2 patche, pro dost lidi je hra stale nedohratelna (pady pri prepinani postavy na vetsi vzdalenosti, popr. pri pokusu o strelbe z auta)... Ze to obcas zuchne by me az tak nevadilo, co me vytaci je, ze to neuklada uprostred mise. Jakmile padne hra behem mise (kde se kolikrat postavy prepinaji samy), po loadu se zacina nezs tu misi vzal...
-
Tak to tedy nevim co si stim delal ale u me osobne to bylo bez sebemensich problemu.
jak instalace,stahovani driveru,stahovani souboru a nasledne spusteni :-) -
Z krabicovkou jsem problémy měl když jsem se to pokoušel nainstalovat z dvdček, při instalaci z netu všechno v pohodě a vypadá to úžasně, jestli to nebude tím, že tvůj notebook je už šrot, nemůžeš chtít od notebookový grafiky zázraky, zrovna herní notebooky z hlediska morálního stárnutí jsou nejhorší investice, než ti skončí 2letá záruka tak už je to plečka. Ale podobnou frustraci při instalaci jako ty jsem zažil při instalování steam verze gta 4, tak jsem po zkušenostech šel do krabicovky
-
to je pekné no tie textúry na ultra sa rovnajú textúram na medium v inych PC hrach. ...
-
takze beta testovanie PC verzie v podobe vydania konzolovych predsa len padlo na úrodnú pôdu ;)
-
Musím se přiznat, že sem GTAV po problémech s IV upirátil na zkoušku. Rock* si zaslouží pochvalu, optimalizace na výbornou. Na i5 4670 a "velmi slabé" GTX 750Ti, mám většinu nastavení na ultra, textury na medium a AA vypnut, v tomto nastavení to šlape od 50 do 70 fps. Se zapnutým AA se dostanu na 30-40 fps.
Jediné co mi na GTA V skutečně vadí, je ta osekaná fyzika destrukce automobilů. Aspoň mě se žádné auto nepovedlo roztřískat tak, že by přestalo jezdit jako GTA IV. Pokud to má někdo jinač ať dá echo.
Tahle hra je jedna z mála, která si zasluhuje vypláznutí finančního obnosu na stůl v obchodě, Rock* až bude vypláta máte to jistý... -
Jen jedna otázka na tvůj neumětelský "hate". Proč sis vůbec hru pořizoval, když máš takovou averzi vůči R*?
-
Já po 28 hodinách dohráno, kompletace 75%, tak nevím, co tam děláš. *1* No a teď už se jen tak budu poflakovat krajinou a dodělávat 100%...