Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až se dostaneš sám do hry a bude pro tebe grafika stále hnusná, tak už bude problém opravdu jen na tvém přijímači :) Myslím že v celé své komplexnosti a živoucí atmosféře se o nejhezčí hru jedná, ale todle vždy je a bude subjektivní. Každopádně je to radost hrát, hlavně ve více lidech
  • oops. to melo bejt o thread niz *5*
  • Protože jako spravny pc hrac sem byl posledni dva rako, stejne jako dvacet pred tim, zalezeny ve sve nore, dozvidam se o postavach a pribehu teprve ted s hranim petky. Technicky aspekt konverze je paradni ale co se tyce nemeneho obsahu me hra zklamala a nechapu kde se vsechen ten hype bere. Pocit z mesta se neposunul, aspon ne dopredu. Prijde me mrtvejsi a prazdnejsi nez ve ctverce. Zatim co sem doufal ze hra bude pokracovat cestou pomalejsi, vyzralejsi po vzoru ctverky, petka se vydala cestou divoke jizdy starsich dilu VC a SA. Oproti tem ji ale schazi styl, ikonicke dobove zasazeni, hlavni postava, zkratka nejake pojitko vseho v rozlehlem otevrenem svete. Vysledek je nemastna neslana nepresvedciva realita. Michale se jako hratelna postava do premisi gta vubec nehodi a zatimco ve filmu muze stridani pohledu z uhlu nekolika hlavnich postav udrzet pribehu zajimave tempo, u her ho to rozbiji.
  • malo video ram?
  • Namáhal si se před psaním těch chujovin podívat aspoň na cenu gta5 pro minulou generaci? sleva o 1/4 z původní ceny za 1,5 roku říká o tvém věštění trošku něco jiného ;) Díky Onlinu to tak rychle dolů nepůjde a proto jsem do toho šel, ty si čekej klidně do tramtárie, kde v potůčkách poplavou slevy na steamu mě je to jedno :)
  • Ahoj maxi, zase si hraješ na čurimrda? Kéž by takových článků zaměŕených na HW, bylo na games časem víc.
  • nightborne
    Tak ještě jednou, "hra jako taková" už tu byla recenzovaná dvakrát, plus na netu se textů o hře jako takový vznáší doslova kilometry. Tenhle článek se věnoval přesně tomu, čemu měl a co zájemce o koupi gta 5 na PC tankuje (zvlášť po fiasku se čtyřkou) - optimalizaci a kvalitě konverze.
  • Ristoro
    No... Optimalizace je vynikající. Fyzika aut je více arkádová, nicméně to té hře docela prospělo. Létaní s vrtulníky a letadly je naprosto vynikající zážitek, ještě když se odráží slunce, nebo měsíc od hladiny moře... fantastický pohled. Co se týče postav, asi není co řešit. 90% lidí bude mít nejraději Trevora, zalíbil jsem si ho hned při první misi. Co mě štve, způsob ukládání aut je pořád špatný. Koupil jsem si auto za 500 tisíc, ztratil jsem ho, čekal jsem, že se objeví v garáži, když mě stálo takové těžké prachy. Nestalo se. V GTA Online je to vyřešeno daleko lépe, když si dáte tracker a pojištění na auto (když se zničí, jednoduše dostanete nové a zadarmo). Minihry jsou výborné, hlavní mise taktéž, přepínaní mezi postavami v průběhu mise působí filmově a není k tomu třeba dodávat film grain a "filmových" 30 fps:). Tahle hra si jednoznačně desítku zaslouží, tolik snahy v jedné hře se jen těžko vidí. Jediný zápor je Rockstar Social Club. Když jsem přišel z obchodu začal se jakože "stahovat" patch, který se asi ve 20% sekl a už se nepohnul, stalo se to více lidem. Patch jsem musel dotáhnout z torrentu. Poté už ale jede všechno OK, Online šlape taky jak má, ačkoliv načítací doby jsou enormně dlouhé.
  • nightborne
    Tak ona si hra při nejhorším sáhne do ramky, když přestřelíš vram - což je samozřejmě pomalejší... ale mám stejnou zkušenost, ten ukazatel je potřeba brát malinko s nadhledem, hlásí mi 2800/2048 mb a ve městě se to drží na 60fps, mimo město okolo těch 45...
  • ten crep bol miereny na moju kartu a ta uz ziadny mladik neni :)
  • Shenkster
    já jakmile to spustím tak mám 100% RAM paměti využito a nedá se to hrát :/ ... a to mám 4 GB což je v minimálních požadavcích
  • vdaka za nazory :)
  • ak by niekto mal chut dat nejake heists tak si ma hodte do priatelov: mqoltn
  • langustyn
    stačí trochu zabrouzdat na YT... https://www.youtube.com/watch?v=vI9lCBNXoNw
    ta 450tka to zvládá docela obstojně, takže myslím, že u tebe by to mělo být bez problémů *4*
  • Doma mam core i5 760 pretaktovany na 3,2Ghz // 8GB RAM // geforce 470 GTX, ma niekto skusenosti s podobnou zostavou? Rad by som vedel ci mi hra pojde, pripadne na akych detailoch. Ano viem ze su rozne testy a specifikacie ale rad by som pocul nazor niekoho z gamerskej komunity. Dakujem.
  • Jediny kdo to usnadnuje vyvojarum jste vy,kupujete grafarny jak prdli,a misto poradne optimalizace a zavratne grafiky, vam kydnou hnus a donuti vas jako ovce koupit si neco sylnejsiho.Honba za pokladem Nilu.
  • AMD neni nazev architektury ale vyrobce cipu a jen cipu.
  • optimalizace = marketing. HW musí fungovat univerzálně, nic takového není (s přínosem nad chybu měření). Navíc intelovské CPU je již hodně dlouho ve hrách lepší.
  • Jsem se chtel zeptat,kdyz konzole jedou na archytekture AMD,ta na grafickych kartach od AMD by to melo ficet nejlepe,a min zrat ne?To musi bejt optimalizace jako krava,kdyz maj tri stroje na spolecny archytekture,potazmo grafice.Jen do budoucna od koho grafarnu.
  • IMHO je to marketing, aby všichni běželi koupit nové karty se 4GB paměti. Což já nehodlám - kartu mám podařenou a 10k za novou nvidii nedám. 2GB zatím stačilo na vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit