Přejít na výpis diskuzí
GTA V utržilo za první den rekordních 800 milionů dolarů
18.9.2013 | Petr Poláček
290 příspěvků
-
Don't fix it if it ain't broken.
-
Uff tak to jsem rád, že tak dobře utržili, moooc jim to přeju.......alespoň nebudu mít výčitky, že jsem utekl bez placení. *12*
-
Pochybujem, COD je uz trapne.
-
raději počkám až bude CZ
-
Když už maj tak pěkný zisky, mohli by PC verzy vypustit dřív...
-
Je to naprosto v poradku pokud si dobra hra nejenom zaplati naklady, ale ziska i penize na dalsi dil. Znelo by to temer idylicky, kdyby se jednalo o tym nezavislych vyvojaru. Peníze by pomohli zase navysit kvalitu.
V tomto pripade je ale velika otazka kam ty penize potecou. Dost pochybuji ze vysoka prodejnost nejak ovlivnni platy a podminky nejnizsiho patra, to jest konkretnich programatoru, modelaru, texturaru, animatoru atd. -
Musím se vám smát, platíte za multiplayer, nové hry jsou téměř 2x dražší než na PC a vy si to ještě budete chválit. *1* *1*
-
Nechci vyrypovat, ale CoD bude daleko více ziskovější. Na GTA se pracuje xx let a nákldy čtvrt miliardy dolarů. Nové CoD zfoukne A-B za 8 měsíců stylem ctrl+c/v a náklady veškeré žádné.
-
Nevydržím a musím si rejpnout :)
srovnávat GTA (byť výdělej za první den prodeje) s CoD je hodně uhozený...GTA je silná značka a jsou to super hry, CoD je silná značka a...to snad ani nebudu psát :) -
ano, loupeznici jako sony a ms z vas maji radost, jak hodite jenom kvuli hype svoje zlutacky kulatoucky pri prvni prilezitosti do jejich vacku *5* (koupite recyklat toho samyho, dokonce v temer totoznym enginu, stacilo pridat jizdu na kole a skok padakem a je z toho nejbozinkovatejsi hra, kterou nemuzete nemit, to da rozum)
-
Gta to přeju, nehrál jsem ale vypadá jako skvělá hra :-) počkám si buď na pc nebo jak na konzole trošku slevni.. Nevíte někdo jak je to s tou instalací pro majitele 4gb xboxu? Jako moc se mi nechce kvůli jedné hře kupovat disk. Nejde to hrát bez instalace?
-
jj uzij si ty 4 hry na ps3 rocne
-
Je to pouze na konzole old-gen, protože kdyby ohlásili next-gen a PC verzi, tak si všichni (většina) počkají na ně. Tahle vytřískají prachy z "mrtvých strojů", pak to portnou na next a PC a dost lidí si to koupí znova (jak často čtu), takže prodají víc. Pokud by byla hned na všechny formáty (a next-geny v prodeji) každý si koupí pouze tu nej verzi a old-gen konzoly by měly mizivý prodej. A že by PCčkáři brečeli? Ano to je záměr. Náročná hra = upgrade PC = peníze za hru + peníze za hardware. Jednoduchá rovnice, proto spolu vývojáři her a výrobci hardware tak úzce spolupracují. A nehádejte se, vyjde, nevyjde, i kdyby jste si občanky rozstříhali (kdo máte), tak stejně nic nezměníte a neovlivníte. Máme společnou zábavu, hry a je jedno na čem kdo hraje.
-
800 milionu dolaru za jeden den, tak tohle PC opravdu nesvede.
Jinak hra je skutecne neuveritelna, nechapu jak neco tak prvotridniho muze bezet na sedm let starem HW.
Gratulace R*, jste mistri a ja se letos na PS3 fakt nenudim, po TLOU tohle a jeste me ceka GT6 a Beyond. -
rdt dela pobocka R*, ktera na pc nikdy hry nevydavala a ani nikdy nebude.. to je jiny pripad
-
Pořád máš dost her k torrentění.
-
Můžu se zeptat jestli hra obsahuje kooperativní režim pro dva hráče? myslím jako třeba v saints row - společné plnění misí, procházení příběhu a tak podobně?
-
Víme, jestli vyjde pc verze? Je to přece jen Rockstar. Třeba Red Dead Redemption pc verzi nikdy nedostal. Nedivil bych se, kdyby ji neudělali. A pokud ji udělají, určitě nebude venku dříve než za půl roku.
-
Peníze si slušně vydělali a hráči jsou podle všeho spokojeni. Nikdy nepochopim proč každej kdo hodně vydělá, je hned považován za něco špatného v našem národě a musel na tom udělat nějakou faleš...
Za dobrou práci si člověk zaslouží patřičnou odměnu. Já jim jí přeju. Přijdě taky s něčím novým o co je zájem a taky na tom vydělejte. Od té doby co je kickstarter nemůžete ani prskat, že není kapitál. -
co to meles co neni treba ?