Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Menorri
    Právě toho se bojím....konzole nás pomalu ale jistě budou vytlačovat...a kdo by pak chtěl vyrábět hry na outsidera a staříka PC?
  • ja nepronajimam manzelku, spatne jsi to pochopil, manzelka ma vlastni zamestnani a ve spolecnem vlastnictvi mame akorat rodinny dum, se zbytkem nema nic spolecneho
  • Menorri
    Jen slyšim to slavný USA tak už se mi otevírá kudla v kapse *1* ...slavná Murrika aď si jde válčit kam chce ....třeba do afriky jestli tam náhodou nanarazí na další příjem *1* *1* *1*
  • A co ti vydělává víc? Pronájem činžáku, nebo manželky?
    Předpokladám, že manželka morálně zastarává rychleji a tak i výše nájmu klesá rychleji, než je tomu u byťáku. Z toho důvodu by bylo vhodné uvést stáří, ať máme ucelenější představu.
  • walltar
    Nevím, ale zatím sem nikdy nepociťoval nedostatek kvalitních titulů na PC a většinou ty porty z konzolí beru jen jako takovou výplňovku. Kažý rok, jsou možná tak dvě hry z konzolí, u kterých mě mrzí, že si je nazahraju, ale to zase není taková hrůza. Pc má podle mě před sebou dlouhou budoucnost ... pokud teda další generace konzolí nebude už 100% Pc, jen s nálepkou $ony a M$. To by mohlo PC hraní zničit, protože by nikdo nevěděl na čem vlastně hraje.
  • Co si to dovoluješ? Vždycky jsi podporoval politiku demokratů, Obama bude mít vždy můj hlas, zdravotní péče se musí stát veřejnou součástí státního rozpočtu a počty ozbrojených složek v Sýrii je nutné navýšit! Vy evropani jste nabubřelý národ, kdybyste USA neodporovali, mohli jste se mít daleko líp.
  • Viktor_H
    Každá hra není GTA chlapci...
  • ja nepronajimam manzelku, pouzil bych jeji duvery ale ve veci spoluruceni za potencialni uver na tvorbu herniho balastu
  • Keyz
    Spíš by si mohli říci " Když do toho dáme prachy a uděláme to dobře, tak se nám to vrátí" pak by bylo více her na svém technickém a herním maximu pro daný HW.

To, že se na těch krámech vydělává dobře to je již dlouho známe a je to logické. Stejně jako u Applu který je taky uzavřený.
  • Menorri
    Jen doufám, že si opravdu děláš p**el *1* *1* *1* *1*
  • Miserius
    NSA CIA A FBI a jejich zpravy verejnosti jsou tak verohodny jako ze Joe vsechny jeho posty mysli vazne
  • To není pravda! Podle nejnovějších zpráv NSA, CIA, FBI a UN se v Africe nachází hnízdo největší teroristické organizace na světě a je nutný včasný zásah ozbrojených složek a nasazení celé armády USA a NATO, spolupráce ze strany Ruska a Číny není vyloučena, celoplošné bombardování zalidněných oblastí by tento problém jednou provždy vyřešilo, pomůžeme Africe od terorismu a celá Afrika se bude mít dobře, zavedem u nich demokracii na americký způsob a navážeme úzkou ekonomickou spolupráci!
  • Ale neboj, staci dodelat online funkce bez kterych to nepojede a bude se to prodavat lepe nez Diablo.
  • Miserius
    No, zavidim ti... takovyhle sny bych taky chtel
  • walltar
    Není náhodou pronajímání manželky nezákoné?
  • do toho, co dela moje manzelka ti nic neni, ale to ze pracuji jako ucitel nema nic spolecneho s tim, ze mam vyssi prijem nez mi kolegove, ja na penize tolik nehledim, delam tu praci protoze me bavi a sprava majetku samotna zase tolik casu nezabere, i ucetnictvi zvladam sam, zase tolik toho neni, nejsem zadny Babis
  • Miserius
    Spatne jsi to pochopil, to vše má na to aby ji mohl platit...
  • Miserius
    Aha, takze mlyn chátra, pole mas jen na okrasu, ovce máš jen... na hraní, činžák je plnej squatterů a manželka zahejbá? Nebo co tě vede k tomu se nechat ponižovat jeste nekde na stredni, kdyz jses takova kapacita?
  • ucho
    pronajímej manželku dráž...
  • A to pracuji jako ucitel na stredni zemedelske skole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit