Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jo Pc pro celou domácnost asi nebude moc rozšířené ... mě třeba na PC nesmí nikdo šáhnout a každý kdo chce něco na PC tak má vlastní.
  • walltar
    Já si osobně myslím, že za konzolí sedí úplně stejní hráči jako za PC, jenom každá skupina preferuje jiné ovládání a jiný způsob hraní. A řekl bych, že se vyrovná i ta serióznost hraní ... na konzolích je to asi rovnoměrněj vyrovanější a extrém možná nebude tak daleko jako u PC, ale do PC taky patří tykové ty totální casual tituly, které ten průměr sunou dolů. Ale jinak jediný možný důvod jiný, než dozor nad kjonzolema může být pořizovací cena ... já když sem dal za poslední komp 35K tak mě nějak chuť kupovat originálky přešla. *1* Kdybych měl konzoli za 5K tak mě to ani nenapadlo.
  • Keyz
    Jo když jsem se koukal na návody co je potřeba udělat aby na konzoli šlo hrát hry z torrentů, tak to není žádná sranda :) Navíc pak pak vysvětluj všem co na tom hrají, že jím tam něco nejde protože jsi to takto předělal.
    Jak jsi psal. Je to naprosto jiné a taky se to zařízení jinak používá. Málokdy jsem viděl PC pro celou domácnost, když to konzole je tak propagována i se tak dost používá apod.
  • Miserius
    Tak to jsi první mlynář-zemědělec-pastevec-majitel činžáku-manžel co machruje s tim kolik si muže pučit v diskuzi o GTA 5 ... Bravo...asi...
  • Menorri
    Ten konec začal už dřív...ale tohle bude asi další hřebíček *9* Jinak máš pravdu....k PC piráti prostě patří...ale pochybuju, že firmy klůli nám tak strádají *4* ale stejně jako elektřina tak i firmy jdou cestou nejmenčího odporu *5*
  • A ty se divis? Na to ses moc mala ryba *1* . TO chce aspon 25 ovci a budes za vodou *3*
  • Nevysla PC verze tak jim to nepreju
  • mam mlyn, 25 ha pole, 20 ovci a v Praze 9 pronajimam cinzovni dum (12 bytu) a manzelku, potrebuji nekoho dalsiho, kdo mi bude rucit, na to co mam ted mi daji pujcku maximalne 6 milionu USD
  • To tady ale nesmis rikat moc nahlas, pac konzolovi ultras to vidi trochu jinak, aneb poctivi hraci maji konzole a ten odpad a zkazeni vyvrhelove jsou na pc. *1*
    A predstava, ze plno lidi ma doma jak pc, tak i konzoli je pro ne uplne kacirstvi.
  • ucho
    v podstatě ano, tak hodně štěstí.
  • Miserius
    Muzete si gratulovat navzajem spolu s piratama i firmama a hlavne s konzolistama *1* Tak to nemuzes brát... A nerikej ze na pc nevychazi kvalitni hry a i kdyby, neni to konec světa *2*
  • Menorri
    Počátek konce kvalitního PC hraní...nyní si každičká firma řekne: "No jo, oni ty toustovače asi opravdu vydělávají. Kašleme na PC je to pro nás moc drahý."...Mužeme si gratulovat, nebo spíš gratulovat jim? Kde to proboha začalo *13*
  • Miserius
    No, mas pravdu ze tu ted sedim docela dost (cekam na zacatek semestru), ale aspon neni vrchol mojeho zivota urazeni nekoho v diskuzích *4*
  • walltar
    Jo šak o tom to je ... na konzolích se nestahuje proto, že by hráči na nich byli nějak poctivější, ale proto, že jim za zadkem sedí policajt a ne každý ho umí obejít. Být to tak lehké jako na PC tak je konzolová varez scéna absolutně stejná. Na Pc se myslím zase míň prodávají bazarovky.
  • Vydaji - viz GTA 4 a vsechny predchozi dily *3* .
    Tvuj "argument" ma asi tak stejnou vahu, jako ten muj. *1*
  • God-of-War
    Smazim to od utery a mam teprv dohrano 30%. Je to fakt neskutecne velky, propracovany, graficky hodne pekny, hratwlnostne luxusni masterpiece. Nevahejte ani minutu a kupujte.. Kbybych nemusel na nocni, tak to drtim nepretrzite. MEGA HRA! *16* A doporucuju sehnat co nejdriv kanistr s benzinem. Da se s tim luxusne vyblbnout *1*
  • to si pis ty chachare jeden, vim o tobe, jsi tady cele dny a jenom vysedavas u diskuze, programuji v c uz peknych par let se tim zivim, ale jedna se o analyticke nastroje, ne o hry, proto je daleko dulezitejsi presnost pri navrhovani cele architektury aplikaci, vim sve a tehle zumpe taky
  • Keyz
    Zajímavé, že GTA V [MULTI][ XBOX360] [Region Free] a další verze všemožně pojmenované a někdy i zamaskované se podle počtu seedů a komentářů na warez fórech stahují jedna radost...

Ale věřím, že na konzole to v přepočtu na hlavu bude menší jak u PC. Konzole je potřeba taky přehrát každý není tak technicky zdatný a navíc to pak omezuje jiné věci.
  • walltar
    Abych pravdu řekl, tak z nového GTA až tak udělanej nejsem ... pokud bude na PC tak si ho koupím, pokud ne tak mě to nijak mrzet nebude. Máme pořád dost dobrých her i bez portů. Ale pokud bude GTA5 port na PC, tak doufám, že se potvrdí, že to napřed udělají na next gen a až potom z toho PC port ... to by asi byla pro hráče nejlepší možnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit