Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 800 milionů? Jak je toto mozne!? To za nasich mladych let nebylo! Takove obrat nema ani Phelps. Takze staci zazadat o pujcku 256 milionu USD, narvat vsude plakaty, zablurovany trailery, zaplatit milion par expertu z MIT za prescasy, programovani a pak uz jen zacit rejzovat penize?
  • Miserius
    Ja vim ze se jen (amatersky) snazis trollovat, ale uz jsi nekdy neco programoval? jen se tak ptám, alespon Hello World *1*
  • Nevydají - viz RDR, rovněž nevyšlo.
  • na tom datadisku muzes zacit pracovat klidne sam, tak jednoducha hra a tak plytky engine nevyzaduje hluboke znalosti, staci kdyz si umis zavazat tkaniciky od bot, zbytek te nauci za dva dny
  • Ta petice je stejne usmevna. Otazka neni zda, ale spise kdy se nove GTA na PC objevi.
    Je to celkem logicke, daji casovou exkluzivku na platformy s nizsi mirou piratstvi a az prodeje zacnou vyrazne klesat, tak vydaji PC verzi, ktera jim jeste nejake ty chechtaky do prasatka prida.
    Bylo tomu tak u predchozich dilu, tak lze ocekavat, ze tomu tak bude i tentokrat.
  • Keyz
    To je jasným že nevydělají více jak z obou konzolí v prodejích na PC, ale psal jsem o jedné z možností jak viděl na PC verzi více. Když chceš prodat dům, taky ho často zrenovuješ před prodejem.... Nemá cenu řešit přesné čísla protože je stejně nikdo z nás nezná ale tohle je jedna z možností jak se to obecně dělá.

Vylepšení na PC jsem bral například možnosti nastavení jako byly v GTA IV a ideálně i lepší rozlišení textur apod. Nic extra.
    Jestli by to chtělo AI tak to taky ale to bylo logicky bylo i v opravě na konzole.
  • copak, porouchal se xbox ze se tak vztekas
  • Ty nejsi moje máma, ta už dávno spí.
  • Doufám, že co nevidět začnou pracovat na datadisku, podle mě na to budou mít čas. Byli by sami proti sobě, kdyby plýtvali časem na PC verzi, kterou si všichni stáhnou. Pro PCčkáče bude Wathdogs, GTA V by mělo zůstat pouze na konzole jako RDR.
  • Vsechno to jsou falesne jmena, petice je neplatna, nikoho to nezajima.
  • Miserius
    *15* Na PC po nem nestekne ani pes a proto jsou petice s temer pul milionem podpisu a breci tu XX pc hracu stejne jako ty
  • Neber jméno boží nadarmo! Dan Vávra se nikdy nemýlil. GTA V se prodává jen proto, že konzoláři nemají nic lepšího, na PC po něm neštěkne ani pes a všichni si jej zahrají spíše ze zajímavosti, hra je pořád stejná a nevyvýjí se jako starší hráči.
  • Zdá se že se Dan Vávra krapet mílil když v jednom z posledních podcastů hovořil o tom že série GTA již není takový fenomén jakým bývala v minulosti a že prodeje GTA her mají snižující tendenci...
  • Miserius
    Pochybuju ze by na pc prodejich vydelali vic nez na prodejich z obou konzolí *3*
    A nevim co porad mas proti tomu "jak to ted je" ja v tom nevidim jedinej problem... Jediny co chce opravit je AI spolubojovniku, ale necekam zazraky, neni to SWAT a dat moznost preskocit mučící scénu pac ta me fakt byla neprijemna, nechtel jsem toho chudaka mucit a jeste jsem musel sam vybirat nastroje a mlatit/sekat/topit
  • Tak na optimalizaci dost záleží pokud ta hra je špatně optimalizovaná, tak ti nepomůže ani pc z NASA. Nicméně doufám, že se pánové z Rockstaru poučili ze 4 a už to tak nesprasí jako minule. Bylo by zas ostudné aby práci za ně dělal zas nvidia... Nicméně vyšlo to na starou generaci konzolí tak nepředpokládám, že by to lidi nerozjeli :P Mě je to v celku jedno jestli GTA 5 bude na PC nebo ne ta hra je strašně přehypovaná netvrdím, že je špatná ale tohle mi jí znechucuje. Pro mě je základ, že The Division bude na PC a ostatní mě nechává ledově klidným a ještě tu PCčkáři mají Watch Dogs, tak pro některé to čekání nebude tak k nevydržení.
  • Rhulad
    "Protože o úspěchu kritickém nelze po hlasu v recenzích (viz ta naše) i od HRÁČŮ samotných vůbec pochybovat." Kde jste vzali tu informaci o spokojených hráčích. Ten hype vám jaksi maže i ty poslední funkční mozkové buňky.
  • Keyz
    Vydělávají peníze aby vydělali další peníze *3*
    A když něco vylepšíš většinou tomu lze dát větší přidanou hodnotu anebo to koupí více lidí.

I když hodně fandů by to koupilo i takto jak to je kdyby to bylo na PC. O tom není pochyb.
  • Miserius
    Jo, protože vydelavaj penize jen aby je zas narvali do portu *15*
  • Keyz
    Hlavně s těma prachama by to mohli slušně vylepšit a zařídit aby to šlo normálně většině lidem.
  • Stormangels
    Mluv za sebe. Neházej nás všechny do stejného pytle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit