Přejít na výpis diskuzí
GTA V utržilo za první den rekordních 800 milionů dolarů
18.9.2013 | Petr Poláček
290 příspěvků
-
A můžeme se dohadovat proč dnes zrovna Xbox;)
-
Já jsem někdy řešil hlupáčku konzole vs pc? Ne to ty a GGG pernamentně rozjíždíte tyhle debilní flame wars. Počkej, až ho zase odbanují, pak si můžete klepat virtuálně po ramenou, jak jste to místní pc komunitě opět natřeli;)
-
No a taky můžeš srovnat velikost a počet zaměstnanců, rozpočet na hru atd;) Jak říkám, porovnáváš nesrovnatelné;)
-
Zrovna ty jsi ten poslední, který by se o tvrzení "ostatním je to naprosto u prdele" mohl vůbec otírat. Ten, který neustále do všeho rýpe, rozumuje a dělá z lidí blbce. Kam vítr, tam plášť, což panáčku?
-
S tím bych úplně nesouhlasil. V Armě se řeší kvalita i funkčnost. Ale je pravda že ne vždy se vše dostane do prvního vydání hry, to je pravda.
Jinak klobouk dolů před GTA, už aby byla na PC. -
Jj, PCfanz si mysli, jak jsou hardcore, kdyz to ukradnou jednim kliknutim. Pravy fan GTA se ale pozna takhle:
http://www.ibtimes.co.uk/articles/506759/20130917/gta-5-colindale-stabbed-robbed-game-asda.htm -
Myslis ze kdyz napriklad VW udela skvele auto je to zasluha tech kravataku co firmu ridi? Ze projektant, designer dela jenom to, co mu kravatak rekne a diky tomu je vysledek tak skvely?
Zasluha tech co projekt realizuji neni o nic mensi. Kupodivu jsou ale platove podminky naprosto rozdilne. Sorac ale prirovnavat programatora k delnikovi je hodne mimo misu. Chtel bych videt jak jej nejaky kravatak ukoluje co ma presne delat . *1* -
To jsou slusne prodeje
-
Pro tebe i pro OP. Konzole bez konzole, jako růže bez růže. *15*
-
GTAčka mám všechny originál koupený a nějak mi nevadí že to na PC vyjde později, mluvíš jako hlupák
-
Tak to ses asi velkej drsnej kluk. OMG *7* *1*
-
Kdo za to zaplatí, neni správnej gangster a zážitek má jen poloviční *2*
-
Srovnavam jenom princip filosofie vyvoje. Nesrovnavam hry. V Arme se svet neustale zvetsuje a pritom se temer neresi kvalita jeho funkcnosti.
-
Vždy se našlo dost ichtylů co to koupili. Myslím, že se jim tržby pohrnou neboť CoD Dog se střelbou ve vesmíru jim opět seřere kupa lidu.
-
Arma III je zcela jiný žánr hry, to nelze srovnávat;)
-
Mne se prave ta jejich filozofie libi. Stvorili zijici svet pro platformu velice omezenych vykonovych moznosti. Ten svet funguje velice dobre, sice buhvijako nevypada. Navyseni vykonu dalsi generace pak doufam posune dal i ten vzhled a umozni zvetsit mapy. To je dobra cesta.
Opacny pristup je napriklad Arma3, ktera soustredila sily na vytvoreni velikeho a dobre vypadajiciho sveta, ktery je ale z hlediska funkcnosti temer mrtvy. -
no taky bez lidí, co to řídí, by to vůbec nevzniklo v takové podobě... ať se ti to líbí nebo ne, programátor je dělník, který dělá, co se mu řekne...
-
Jako nápad to zní pěkně....a dala by se na to vymyslet spousta pěkných reklamních kampaní, ale něco mi říká, že to tak bohužel nebude.
-
no a ? herny biznis je vacsinou sezonny - projektovy biznis, tak ako filmy, ked sa nepaci mozu robit v mcdonalde, a ten kto je dobry si dokaze zarobit vsade. aj tak vacsina ludi v tom tyme urcite len modelovala jednoduche assetiky a pod.
-
to je retardovana logika chlape. ked ides na pokracovanie filmu napr Star Wars, alebo si kupis pokracovanie knihy, alebo dokonca aj nove auto - vzdy dostavas novu vec stvorenu z casti ich predchodcu. a co je na tom zle. ide len o to ci platis za kvalitu alebo za sh*t. ma gta to iste mesto ? ten isty pribeh ? nie. kks ved kazdy den jes jedlo z takmer tych istych surovin a ide len o to ci su dobre namiesane a ci je vysledok chutny. tak sa zmier s tym ze ak nemienis investovat do hrania, tak nebudes dostavat kvalitu na pc