Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomel jsi jeste na Beyond ... ten vypada taky moc dobre...
  • To je tak, ze ted je verze pro PS3 a X360 a potom next gen pro PC,PS4 a XOne.
  • přesně tak ... looser!
  • Trapáku, z prodeje her co jsem za x let nakoupil bych si poridil nejmin porsche 911
  • co tu blbnete?
  • ucho
    popravdě já jsem zvědav už na případné GTA V na nextgen konzole...
  • Mato1987
    Úplne zaslúžene, tá hra je fakt skvelá a neuveriteľne prepracovaná.
    Tento rok bude rozhodnovanie o hre roku fakt veľmi ťažké.
    Najprv The Last Of Us, potom Brothers The Tale Of Two Sons a teraz GTA V a ešte môže Battlefield 4 prekvapiť :)
  • to sis přečetl z nějaké příručky, ty blbe?
  • jak asi bude vypadat GTA VI, s těmahle prachama na vývoj a možnostmi nextgen konzolí *7*
  • Miserius
    Z lidi co kazdou minutu nekde skuhraj mam nocni mury
  • R*, obecně, je vydavatelský dům, a pod ním fungují jednotlivé R* vývojářské divize a právě ta, která dělá na GTA sérii má základnu v Evropě (bývalý DMA), takže svoje ameko-averzní vejplody tu poněkud ztrácí na významu. To, že máme zafixovaný, že - GTA=R* Amerika -je jen klasická uživatelská jednoduchost v informacích. Každopádně, ačkoli pochybuju, že na konceptu loga dělá vydavatelská sférá, tak to nic nemění na tom, že je to jen obyčejný zkur*evený doplnění pro celkový vyznění nápisu, který nikoho v ničem neomezuje ani nepohoršuje. To, že to subjektivně nevoní nějakýmu imbecilovi, který okmažitě bleje svoje moudra, je jen jeho tak trochu zcestnej problém. Ale u tebe nic novýho, příteli...
  • Já jim to přeju, Rockstar je jedno z mála studií, které si v dnešní době troufá udělat promakanou hru. Určitě si to zaslouží mnohem víc než vývojáři, kteří se nezmůžou na nic lepšího než trapné koridorovky ala CoD
  • Kr.Pa
    Je mířené hlavně na americký trh ty blbe

A kde jsi dosel na to Skotsko? Take 2 USA, Rockstar USA ...
  • Ja jsem treba narocnej na svobodu pohybu a kreativitu takze v tom mi GTA vyhovuje zatimco CoD moc ne
  • To je blbost, obojí dnes pořídíš nové za nějaké 4K.
  • Ty už máš z té PC verze očividně noční můry *7*
  • Když pominu fakt, že řešíš celkem hovadinu, tak snad připomenout, že ta hra je ze Skotska ty blbe.
  • Tak pokud jsou akciovkou, tak budou ... Jinak běžné podíly z prodeje pro hlavní vývojáře už teď vypadají královsky ...
  • Protoze jde flashnout *15*
  • Viz níže. ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší