Přejít na výpis diskuzí
GTA V utržilo za první den rekordních 800 milionů dolarů
18.9.2013 | Petr Poláček
290 příspěvků
-
Bohužel to ale budou hrát stejně nároční lidé ...
-
Vážně jsou ti američané tak stupidní, že musí mít přes římské "V" napsané "five" ??
-
S takovými zisky je Sony s Microsoftem nepřeplatí. Podle dohody nechají konzolovou exkluzivitu pár měsíců , ale pak stejně vtrhnou na PC trh a vydělají další miliardu pro potěchu svou i akcionářů . Jsem už teď zvědav na formu DLC
-
pokud se nějaké vyplácí :)
-
Člověk by měl mít radost už s toho, že COD není nejprodávanější a nevydělávající hrou v první den prodeje. Blahopřeji Rockstar!!
-
Osobně si myslím, že s příchodem digitální distribuce na PC, taky hodně pirátů začalo kupovat hry ... já osobně dost často koupím i nějakou hru a potom zjistí, že ji vůbec nehraju. A to dřív sem byl ukázkový pirát, většinu her sem měl staženou a ještě před tím různě od kamarádů, protože sen na ně na základce, nebo střední neměl ... vždycky šlo všechno co sem za rok ušetřil na nové železo.
-
:D :D Jj.
-
Hlavně v reslitě je každému buřt na čem si doma hraješ . Jeden kolega hraje výlučně na PS, druhý mrtvý Xbox nahradil PS a nakonec si k nim několik dní ani nesednou, protože je plně vytěžuje práce kterou dělají na PC ... Hate padá na úrodnou půdu jen v podobných diskuzích protože dpecifika jednotlivých platform jsou každému jasná. V době kdy jsem neměl na nové PC, jsem si koupil první konzoli ...a jak se pirátilo ale také půjčovalo . Kromě demodisků 90% známých nikdy nevlastnilo byť jeden originál . S online službami se vše trochu otočilo ... se stávajícím stavem PS+ ale mám dúvod nelitovat ...hrát je vždy co , a o vyslovené propadáky zatím nikdy nešlo..
-
Přesně tak.
-
good goy
-
No, kdyz ma kazdych 10 minut nekdo nutkani nas o tom ubezpecit, asi tomu moc neverite *1*
-
tak zrovna star wars je snad nejtypictejsi priklad, jak lze neustale dokola zdimat to samy, az to nakonec popre vsechno, na cem to puvodne stalo, ale co, hlavne, ze to deti kupujou jak jurodivi *6*
-
Ačkoliv Rockstar zatím ani pod oficiálním tlakem komunity neprozradil podrobnosti ohledně eventuální PC verze, o její existenci může pochybovat snad jen málokdo. Umocněno i tím, že se před nějakou dobou objevil inzerát Rockstaru hledající posilu do vývojářského týmu mající za úkol převádět tituly studia z konzolí na PC. Bingo? Otázka tedy není zda, nýbrž kdy.
-
pohybujeme se v herním průmyslu, teď zcela nesmyslně přecházíš na jiné odvědtví, kde to logicky funguje jinak... v herním průmyslu kravaťákem budiž prostě někdo, kdo už neprogramuje, ale řídí tu část projektu... a ano, programátor je dělník, nahraditelný, to je prostě fakt...
-
A akcionáři nyní asi chrochtají blahem. Budou tučné dividendy *4*
-
Gratuluji .GTA si o pořádné zisky říká od počátku série . A aby ne , znáte snad lepší sandbox ? Téhle hře možná vyšlapal chodník Driver, ale zábavu a otevřenost přinesli až Rockstaři . Koupě kteréhokoli dílu je i v případě konzolí sázka na jistotu. . Škoda Hot Cofee... pro odrostlé děti dokázal přinést porci hodnotného obsahu navíc .
-
Nemáš tak úplně pravdu ... není totiž konzola jako konzole. A slovo Konzola (podpěrný stavební prvek) se skloňuje jinak než konzole (herní zařízení). A konzola se zrovna skloňuje podle ženy. *3*
-
Protože stojí míň jak Play Station 3? A hádám, že si ho koupil jen kvůli GTAčku, poté konzole poputje dál k jinýmu zájemci.
-
Uz vim proc mam tak rad digitalni distribuci :D
-
Ty prostě nejsi normální, kolego. Opravdu, šáhnout si do svědomí, trochu si provětrat hlavu a přestat být za gumu, a můžeme pokračovat v budoucích filozofických diskursech. Protože, aby mi po těch svých údajných tolika letech na místním serveru napsal, že nikdy neřešil " konzole vs pc", to chce hodně odvahy a amnézie dohromady a nebo je to pitomost. Ale nepřekvapuje - že se ti práší od huby ze dne na den, to už tu několikrát taky bylo.