Přejít na výpis diskuzí
GTA V utržilo za první den rekordních 800 milionů dolarů
18.9.2013 | Petr Poláček
290 příspěvků
-
A tak no...
-
Heh tvl sice tě neznám , ale asi tě baví nadávat ostatním do toho co jsi sám , no užij si to lopato ;)
-
Výjmka jsi ovšem jen v komentářích , tady to nikdo nepřizná bo konzole = poctivost a pravda , nikdo nekupuje zajíce v pytli nechápu , proč by měl , ale přiznat to je druhá věc . Ty jsi to udělal a udělám to také některé hry (cod) si stáhnu - proč platit za 5h nudného singlu taky ..
-
Co máš proti lopatám?
-
Podívej se, o čem je článek, idi*te. Je to právě naopak. :)
-
u nas stahuji i konzolisti... to mate fuk.. tady krade i ferda mravenec :D
-
Tak, ta zadělaná lopata Satyr je zase zpátky? Alespoň podle nicku. Dámy a pánové, jeden z těch, kteří se zasloužli o tento kanel. Vítej, brachu...
-
no netvrdim ze vsechno kupuju ale obcas si na pc nakou hru koupim ale kdyz sem mel xbox360 tak sem stahnul uplne kazdou hru chtej zato kolem 1500 a jeste budu platit xbox live ne?? nejsem zadnej chudak ale kaslu jim nato :D
-
Nějaký přemoudřelý ne? Se bojíte, že spojí multiplayer PC verze a konzolisitcké, co? Byste dostali klepec :D.
-
Kok*te!
-
no GTA V zatim stahuji jen konzolisti ty idiote
-
PCčkáři ty hry stahujou, bohužel to tak je. Na PC GTA V naštěstí ani nevýjde, takže protentokrát máte smůlu.
-
Doufám, že se investoři osmělí a přijde více takových projektů. *4*
-
gta hry byly vždy svým způsobem výborné , i když mnohdy šlo o převzítí hlášek/kulis apod .. GTA V je spojením san andreas + starých gta + IV (EFLC) což je sice na jednu stranu o práci míň , na stránku druhou je to výborná hra co má všechno co má mít , včetně úchylných postav ( ne pedofilů pozor! ) Je docela smutné a štve mě že to nevydali na pc ( zatím ) a doufám že to výjde co nejdříve , úspěch jim přeju ale kupovat si tu capku , i když ano za pár kaček ,se dá říct vážně nebudu ani kvuli last homo of us ani kvuli ničemu jinému , když za něco produkt stojí je nabídnut všem ne jen těm co jsou ochotni koupit si zbytečný krám , sám hraju výhradně na pc a dle mého ať si každý hraje na čem chce , ale vážně mě nebaví , vídat ty kecy těch debiln*ch kre*énů co si koupí blbý šmejd a ještě si hrají na krále světa - velký ho*no , takhle to děti nefunguje . PC neznamená pirát , masochysta , nebo dítě , konzole se dají cracknout stejně rychle jako vám máma napustí vanu v koupelně , takže nehrajte si na frajírky , nehaitujte celý fu*king internet a buďte rádi že to udělali takhle ( blbě ) a můžete hrát dřív než my co děláme modely/scripty/ točíme vlastní příběhové videa a další věci , to nikdo z vás nedělá , to jsou jediné fakta , ne ty vaše kecy a pomluvy !!! Takže každý ať si hraje na čem chce všechno beru a nekecám , ale jakmile výjde takhle skvělá hra jen na žďímačku peněz ( bez níž by vývojáři nebyli omezení a mohli tvořit lepší hry , a pro všechny ! ) tak si jí užívejte a nemastěte si své mini ega vy lowky , stejně vám ty vaše 24 let , hip hopy , a vrážení peněz do tunění aut nikdo nezávidí a každý si sváma vytře krdel i tak - gangstři. R* tržby přeju ale zároveň jsem smutný a naštvaný že mi SRDCE KOMUNITY můžem jen smutně koukat nebo psát petice .. Pěkný den všem dobrým duším :)
-
Jestli to vydaj na PC, tak tržby budou stejný jako před vydáním PC verze. PCčkáři to stahujou a nekupujou, to je známá věc.
-
maser ty ses taky dobry koste co?? na ps3 a xbox se da stahnout hra uplne stejne jak na pc tak nevim co tady picujes na pc
-
Za predpokladu, ze si to vsichni nedockavci jeste nekoupili. *3*
-
Pokud dali za první den 800 milionů, tak miliarda bude nejpozději asi tak dneska *1*
-
Anonyme, ty u mě budeš vždy ta vyapropovaná viceguma tohoto bahna, hned po kolegovi V. - to jen tak pro ujasněnou. Nicméně, děkuji za kompliment a hned tak mezi náma Metro samozřejmě na GTA nemá, smrdí a je nudná věc nezasluhující si ani korunu.
Ale, jinak, samozřejmě pohoda, mozek a kytičky. Já mizím... -
Jo ty si tedka asi zijou :) btw nechapu jak mohlo cod vydelat za den 500 milionu dolaru takova chujovina oproti tehle hre