Přejít na výpis diskuzí
GTA V utržilo za první den rekordních 800 milionů dolarů
18.9.2013 | Petr Poláček
290 příspěvků
-
Ale co ten Trevor a Michael ? Sakra chlape trochu pozitíva , ale máš pravdu v lečems no :)
-
Planek nejsi můj zapomenutý brácha ? Jako by jsi říkal co cítím už asi 2x týden :D hah no díky za lidi jako ty , takové bych mohl potkávat furt a ne nafrněné namachrované lowky
-
Friendly fire *1* Tak to máš pravdu , ani auto aim by jim nepomohl :D
-
No technicky je to další GTA, jakých už sme hráli několik. Je možná větší a má lepší grafiku, ale pořáde je to GTA. Budeš tam dělat to samé jako v GTA. Neříkám, že si to nezasloží hru roku, ale není to nic na co se bude za 10let pořád vzpomínat ... to toiž budou další dvě GTA, které tohle malýma krůčkama překonají.
-
Tak zachvíli je tu AC 4 a Watch Dogs , určitě nekončíme tento rok . A navíc R* slíbili updatovaní GTA:ONLINE
-
Já jsem ale PCčkář :D.
-
Já nevím, jestli je přelomová, protože se snažím vyhýbat všem gameplayům z her, na které se chystám. Zatím se mi to celkm daří např. u AC 4 a GTA V. Akorát možná bude poblém, že má herní fantasie a herní sny jsou tak vyspělé, že se stejně žádný efekt nadšení nedostaví. :)
-
Tak jasně když máte auto aim *15* *15*
-
Je to přelomová hra , ale z tou peticí s tebou naprosto souhlasím ;)
-
Zajímavé , kritiku beru , proč taky ne ? Až nato že to není pravda , v životě jsi neviděl jak někdo dokáže psát špatně , a stylistika je špatná jo ? No když si to myslíš. Zajímavé že mé jiné projevy nemají žádný problém u lidí , jen zde , čímpak že to asi bude ? *4* A ano velice otřesná gramatika hróózně no ;)
-
presne, podivej se kolik lidi to sdili naprklad na piratebay, kdyby si to koupil kazdej kdo ma konzoli jak tady tvrdi pulka osazenstva tak by to nebylo 800 milionu ale 8 miliard :D
-
Já se osobně ke psaní peticí nesnižuju ... imho je to pod úroveň zákazníka žadonit u nějakého výrobce čehokoliv. Pokud chce moje peníze tak mě ten výrobek udělá tak jak to chci já a pokud mu na mojich penězích nezáleží, tak já si je klidně utratím jinde.
Jinak za to, že to nevyšlo zároveň jsem rád. Pokud se potvrdí, že se bude potrovat až next gen verze, tak na tom jako hráči jenom vyděláme. A přece nejsme malý děcka, který musí mít všechno hned ... klidně si počkám, až na ten port z next gen verzí.
A pokud by to nevyšlo na PC vůbec, tak se kvůli tomu taky nezapotím ... zádná přelomová hra to není. -
thahaha lidi jako ty by neměli mít hlasovací právo , bože chraň nás aby *lidi* jako ty měly nějaká práva , ale chápu , začínající troll musí haitnout něco na co nemá mozek aby to pochopil , děkuji za kritiku jen mě utvrdila že mám pravdu *1*
-
Obdivuju každýho, kdo to do konce dočetl, protože píšeš jako žák zvláštní školy. Otřesná gramatika, stylistika, všechno. Ber to jako konstruktivní kritiku nebo se na*er - je mi to jedno. *4*
-
Já ji pobral, já ji pobral - něco ve smyslu: Když dopadne světlo na osvíceného, je mu dáno se narodit jako strom, jež svou krásu rozdává na všechny strany a naslouchá těm, kteří k němu vedou své nicotně plné astrální proudy, aneb když chceš omeletu, musíš rozbít vejce, a nebo není dne beze dne, který není dnem ani dnem, protože kdo je na dně, není ve dne ani ve dne.
Přiznám se, že ten konec bylo východisko. Tohle je jiná šťáva.
Je fajn tě mít zpátky... -
jo a myšlenka tam žádná není, je to jen nesmyslný výplod kok*ta *1*
-
Tvůj názor je míň než hov.. *15*
-
Přečetl jsem to do konce a píšu že jsi kok*t *5*
-
Vidím že i tady je spousta dumbassů , které můj post rožhavil , a však absolutně jste nepobrali myšlenku postu , a řekl bych že ho nikdo ani nepřečetl do konce.
-
i*iot si sám , má pravdu chlapec , pirátí se všude ne jen na pc , krom toho máš blbý nick , 100% se k tobě nehodí ;)