Přejít na výpis diskuzí
GTA V utržilo za první den rekordních 800 milionů dolarů
18.9.2013 | Petr Poláček
290 příspěvků
-
hlavně se tu neudělej :) popros maminku, snad ti koupí konzoli+GTA5 aby sis ho mohl vyh*nit nad Trevorem *15*
-
To je zajímavé, jen za posledních 365 dní vyšlo fakt hodně her na konzole;MoH:Doorfighter,CoD BO2,GTA V, Last of Us, NFS atd, atd atd...
-
Já neříkám, že tenhle herní model je špatný, ale nevyprodukuje žádnou hru, která se zapíše do historie ... protože za pár let ji překoná její nástupce v každém ohledu.
Nic proti GTA5 nemám a podle všeho je to hra roku, ale prostě si nemyslím, že by se nějak zapdala do historie herního průmyslu. -
Co to jako je zing? Slyčím poprvý. Já jen umím počítat, příteli. Ale, tak či tak,nějak ti to rozhodilo čakry, či co. Asi vítr, ne?
-
textury jsou v pohodě, spíš bych čekal u nextgenu lepší framerate (na současných konzolích to není nejhorší), spíše by bodlo vyhlazování, to mi celkem chybí, protože to někdy v dálce trochu splývá
-
Satyr15: Tak tohle už můj parser nezvládnul. Mám jedinou radu: http://www.youtube.com/watch?v=nHYgxowwOAs *4*
-
he/he díky oni konzoloví babráci objevili internet ? Já čekal že retardovaná zing komunita není schopná poslat jednoho z nejtrapnějších trollů na toto forum, a hle jest ! A hned dva McKeye a tebe který se neumíš představit ani vlastním nickem, no jo ubožáci jsou ubožáci co naděláme že ? No nic ať ti výjde ta kastrace ... teda čeho vlastně u tebe ? *1*
-
he/he díky oni konzoloví babráci objevili internet ? Já čekal že retardovaná zing komunita není schopná poslat jednoho z nejtrapnějších trollů na toto forum, a hle jest ! A hned dva McKeye a tebe který se neumíš představit ani vlastním nickem, no jo ubožáci jsou ubožáci co naděláme že ? No nic ať ti výjde ta kastrace ... teda čeho vlastně u tebe ? *1*
-
Dnes jsem si koupil GTA V na PS3 a před chívlí hrál. Musím říct, že hra je perfektní, ale taky musím přiznat, že ta grafika je otřesná, fakt kostičky, stejný jak GTA IV na PS3. Nechápu, proč všude píšou, a to především běžný hráči, jak je grafika super... To jen mé info pro hráče, kteří by zvažovali nákup a záleželo jim spíš na grafice a nechtěli být trochu zklamaný jako já. Hra určitě vyjde na PC, a v tom případě předpokládám, že vyjde i na PS4.
-
Hmm nehral som Rain takže neviem posúdiť, ale svoje publikum si hra určite nájde.
-
Satyr15: Oceňuju, že se aspoň na závěr svýho příspěvku umíš podepsat. *4*
-
Ale na to, že je těsně před dvacítkou, tak je mu alespoň rozumět. Dneska v těch školách učí už beztak ho*no, a pokud je člověk k tomu ještě mezi angličitnou a češtinou zaseknutá guma, tak to je povětšinou konec. Ale satyr, je satyr...
-
No a jaký lepší herní model by mohl být? Jde jen o to jak moc zajdou do detailu...
Vem si reálný svět a kolik toho mmůžeš dělat na docela malém plácku... můžeš zkoumat svět až po nějaké molekuly....
A proti tomu třeba GTA Vice City. Jak dlouho tě asi bude bavit hrát si na plácku 5 x 5 metrů. Prostě všechno je o detailech. -
Chápu McKeyi , troll je ale boj co ? *12*
-
Ale to byl jenom ten druhej, krátkej příspěvek. Za rozbor toho prvního už bych si nechal zaplatit, mám jenom jedny nervy. *4* Slova jako "masochysta" se neobjevují ani v policejních protokolech - a to už je co říct!
-
Ale prosím tě, já na hraní stejně nebudu mít čas, musím strávit stovky hodin nad algebrou a analýzou, protože jinak jsem untermensch. *1*
Moje pravdoláskařské srdíčko ti ale posílá vlhký růžový polibek. Make love, not war! :* -
Mezerou před otazníkem a několika čárky mezi větami říkáš že píšu jako pra**? Díky za zdůvodnění, ale za tohle bych ti dal skutečně 2 minuty, ale poslední ;)
-
Není to pravda? Tak jen tenhle tvůj příspěvek, jo? Takže, mezera se píše jen za čárkou, ne před ní. "Nato" se nepíše dohromady. Před "že" chybí čárka. Před "jak" chybí čárka. Před "jo" chybí čárka. Před otazníkem se nepíše mezera. Před "No" chybí čárka. Před "že" chybí čárka. Před otazníkem se, krucip*del, nepíše mezera! Ta poslední věta je tak zmatená, že se ani neodvážím hádat, kde by ty čárky měly bejt. Tak. A teď mi vrať dvě minuty mýho času, který jsem tím ztratil, protože jsi nevěřil tomu, že píšeš jako pra*e. *4*
-
Na třetí stranu, třeba se naučíš psát.
-
myslíš těch, ze kterých bude mít tvoje pravdoláskařské moralfagovské srdíčko bolení?
na druhou stranu, třeba vyjdou noví the sims