Přejít na výpis diskuzí
Hardcore RPG Dark Souls vyjde v srpnu i na PC
7.4.2012 | Petr Poláček
198 příspěvků
-
Vážně je mi líto, že radši nedělají pokračování, ale nechali se nalákat na lži PChráčů, kteří psali petice a slibovali, jak hru budou kupovat, ale až výjde, tak jí stejně ukradnou. Doufám, že tohle PC dobrodružství vývojářům nezlomí vaz.
-
-
Když už trollit, tak with style, co? *1*
-
mě je líto omezenců jako ty
-
-
Asi to bude těma velikonocema, kdy si připomínáme, že se za nás pán Ježíš obětoval, že tolik lituji, ale vážně lituji, kolik zlodějů zde opět vypsalo své lži, které jim mají ospravedlnit, proč tuto vynikající hru ukrást a nedat tak vývojářům ani minimální odměnu za jejich fantastickou práci a tím se opět o něco víc přiblíží peklu.
-
-
ty seě dobrej vořežprut *1*
-
Ježíš ťa vidí vole, halelůja! :)
-
-
Robotrone3 jestli si myslíš, že za rozbalení hry, dohrání a její následný prodej jako nové se nebudeš smažit v ohni pekelném, tak se pleteš *16*
-
-
Tady nekdo hodne upad na halvicku. Co to meles? *15*
-
-
-
asi jako port Alana Wakea zlomil vaz Remedy :-D
Fakt mě fascinuje že když se udělá port z konzolí na PC tak je strašnej problém , ale když je to naopak tak je to přece pohoda(zaklínač).
BTW: stejně se DS na konzolích(!2 platformy!) prodávalo hůř než zaklínač na PCčku
(jestli teda dobře umím matiku tak 1.1 mega zaklínače na PC(1 platforma) je víc než 1.5 mega DS na PS360 (2 platformy) -
-
Nekrmit, nekrmit, nekrmit....
-
Alan Wake. To Remedy PC hráčům pěkně mazalo med kolem huby. Dokonce neváhali ani šířít lži, že se PC port zaplatil během jednoho dne a tím trapně doufát, že se PCčkáři slitují a za těch pár šupů ten šmejd koupí. Marně.
-
-
Ehm, jasně! *7* *1* *1*
-
-
-