Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne jsem po PC verzi hry volal, ale tak maximalne v diskusi Games.cz, kde me stejne nikdo neslysel. Petici jsem nepodepsal, tak mam moznost hru nehrat aniz bych 'zradil' vyvojare (a vydavatele).:-)
  • by me zajimalo jestli bude podporovat ovladani na mysi :))
  • Tahle hra přinejlepším skončí jako Assasin Creed. Z toho plyne hratelnost-ní nuda. Gamepad je hodně omezený oproti klávesnici a myši (počet tlačítek...) Nestačí jen přebindovat ovládání. Musí se předělat celý princip způsobu ovládání hodný klávesnici a myši. To je jako kdyby pedály a volant fungovali jako tlačítko místo plynulé regulaci. Na kinect taky musíte udělat přímo hru jinak je to spíše otravné než praktické
    • A klavesnice s mysi je zase hodne omezena proti gamepadu (ergonomie, analogy, vibrace). Souhlasim ze u hry designovane na gamepad nestaci prebindovat ovladani a jeho upravou uz se zmeni cela hra a jeji gameplay. Takze DS tak jak je, je na pc neprenosny, pokud pc hraci odmitaji hrat s gamepadem.
      • Mne treba ergonomie gamepadu vubec nevyhovuje a po chvili hrani me boli ruce a to ani nemluvim o tom ze nektere hry vyzaduji mackat opravdu velmi krkolomnou (prstolomnou) kombinaci klaves.

BTW. hral jsem treba celyho batmana asylum a pulku arkhac city s gamepadem a rikal jsem si ze tak se to ma asi hrat... pak jsem v pulce arkham city zkusil prehodit na klavesnici a mys a razem jsem byl schopnej davat komba o kterych jsem si predtim myslel ze nejsou vubec mozna s prstem v nose.
        • Ovladani muze byt udelano blbe na K+M i na gamepadu. Je samoztejme dobre si poridit gamepad, ktery ti sedne do ruky, jinak verim ze z nej mohou bolet ruce. Me takhle boli treba z psp bez gripu. A DS prave vyuziva gamepad velmi dobre. Vyvojari nesli cestou vymyslime soubojovy system a pak ho nejak napadujeme na gamepad, ale naopak, vzali gamepad a na nej nadesignovali soubojovy system a prizpusobili design cele hry. Dovedu si predstavit, ze nejaky ovladac muze i to ovladaná zjednodusit (viz treba joysticky s autofire) ale tim si ten gameplay jen pokazis, kdyz s tim design hry nepocita. Klavesnice s mysi to ovladani hodne zmeni a pochybuji, ze by tomu prizpusobili design cele hry.
          • Bohuzel nevim, ktery mi padne do ruky a tezko to v obchode zkouset protoze to je vetsinou az po nejake dobe hrani, ale moc to me sikovnosti s gamepadem nepomaha. Za me jsem si prechodem na klavesnici a mys nic nepokazil. Nic me nebolelo, byl jsem mnohem presnejsi v bojich i pri plachteni, ale rekl bych ze to bylo spis tim ze si na gamepad tezko zvykam, hraju na nem fakt malo.
            • Ja na Gamepadu hraju uz nejakou dobu. Vlastne jsem si ho poridil kvuli Mafii 2 a to hlavne kvuli autum a hral jsem na nem dost her abych se s nim naucil pracovat ale porad mam radsi klavesnici a mys a ovladaci asi neprijdu nikdy uplne na chut i kdyz treba na Renegade Ops mi prisel docela nezbytnej.
            • To je poctive tvrzeni. Teoreticky mas narok si zbozi pred koupi vyzkouset, ale chapu, ze se obcas uplatnuje obtizne. Mne to s gamepadem slo tak po tydnu hrani. Je fakt, ze me hezky proskolil heavy rain.
  • smejki
    Až mi nějaký konzolista řekne, že se jim povedlo velmi dobře napasovat ovládání na klávesnici, jdu do toho.
    • Paul_cz
      Kup si ten x360 gamepad...dva dny na něj budeš nadávat, pak si zvykneš, a pak si uvědomíš že to byla jedna z nejlepších gaming related koupí cos kdy udělal :-)
      • smejki
        Nejsem apriori proti, ale mám na gamepadu hrozný problém s rozhlížením.
        • Paul_cz
          Jo to mě zezačátku taky štvalo, přeci jenom přesnost a rychlost myši je super, ale zvyknul jsem si..a gamepad má zase jiný výhody, např. že se můžu rozhlížet v kuse stejnou rychlostí aniž bych musel hnout prstem, a navíc hezky z gauče :-)
      • no ja si ho koupil a zatim sem ho pozil jen na street fightera a fifu :), daksiders se mi třeba 100x lip hralo s mysi a klavesnici
      • No nevim, je sice dobre navrzenej, ale osobne bych uvital, kdyby byl trochu vetsi a bumpery mely trochu silnejsi stisk. Celkem se mi to blbe drzi a kdyz si nedavam pozor, tak treba ve vypjatejsich hernich scenach omylem promackavam bumpery. Proste je to moc mrnavy, nemam kam poradne ty prsty polozit :)
      • jindra.veliky
        ten byl fakt dobrej. znas jeste nejaky vtipy? *3*
        • Jindro ked uz si taky tupy d.ment musis to aspon tak verejne propagovat?
  • He dalsi hra,co bych si koupil bez vahani :) a nelitoval penez a nebasníl o tom jak si to koupim a pak skutek utek :)
  • jindra.veliky
    koukl jsem na video z konzolovy verze a nechapu co s tim vsichni maj. dalsi prehypovana hra. obri prerostlej vlk? wtf?
    • http://alik.idnes.cz/poradna.asp Piš si to prosím tě sem do poradny, jestli nutně potřebuješ získat pozornost...
    • Máš absolutní pravdu. Nechápeš *5*
      • EuroSamurai
        Nechte ho bejt očividně je to jen smutný dítě bez kamarádů na který rodiče kašlou a tak se snaží získat aspon pozornost na netu :)
      • Jindra Veliky naopak jako jediny chape. Rika to, co si kazdy mysli, ale boji se to rict, protoze pak by nebyl kůl.
        • Líbí se mi ta hra baví mě ok beru, nelíbí se mi nebaví mě no tak jí hrát nebudu. Jestli je to cool nebo není mě osobně vůbec nezajímá.
        • Mylne predpokladas, ze "kazdy" = "blbec".
  • Jestli to nekdo nehodla hrat s gamepadem, pak at si to ani radsi nekupuje.
  • Ja se divim, ze pc hraci volaji po hre, ktera je az genialne designovana na gamepady a pak to na nem nechteji hrat.
    • misho8723
      Stále ale ide o RPG a ak si dajú s tým portom robotu, tak nie je problém to spraviť pohodlne na klávesnicu a myš.. takisto ako sa dajú FPS a dokonca aj niektoré RTS alebo MMO spraviť na gamepad, len treba vedieť a nie si povedať "nikto to nebude hrať na K+M, stačí, že tam bude podpora gamepadu"
      • Je to spis akcni hra nez rpg. Upravit to na pohodlne ovladani pres K+M bez zmeny gameplaye jako problem vidim.

Ona sama premisa, je to rpg, tak to na K+M musi jit pohodlne ovladat, neni spravna. Zanr hry je pri prevodu ovladani nepodstatny. Zalezi na ovladani samem.
    • prudislav
      já nevidím důvod proč by se jim nemělo povýst to naportovat na klávesnici - u Ninja Blade se jim to povedlo dobře a třeba takový Darksiders jsou an klávesnici portovaný skvěle
      • A ninja blade nebo darkaiders ma kazdou ruku ovladanou nezavisle a pro kazdou ma dva ruzne utoky?
        A co se tyce darksiders, to se ovlada na klavesnici docela blbe, pokud chces vyuzivat vsechny moznosti. Staci se podivat do diskusi, kolik pc hracu se zaseklo v miste, kde bylo pro postup pouzit nekterou z mene obvyklych funkci.
      • Ty si hrál Ninja Blade a Darksiders na klávesnici??? :D

Takovej sebemrskač...
        • prudislav
          proč sebemrskač :-D šlo mi to úplně v pohodě mnohem líp než na gamepadu
          • To já bych teda nemohl. Na PC hraju dost, ale tyhle hry hrát na klávesnici je...........
            • mech: a veris tomu?
            • Mechwarrior_bw
              jejdasek : a ja som počul, že Dark Souls sa najlepšie hrá zavesený hlavou nadol a s volantom medzi nohami ... vraj stačí len mať skill.
            • prudislav
              to věřim že pro člověka zvyklýho na gamepad je to v pohodě. Ale já nevidím důvod připojovat gamepad když se mi to hraje skvěle i bez něj.
            • Clovek ktery nema skill s gamepadem to nepochopi, protoze mu to s nim napoprve jde jeste hur nez na klavesnici.
      • Tak byl by to idealni scenar, kdyby to slo ovladat dobre obema zpusoby :)
    • Osobne mi gamepad nevadi, pro hry jako je tohle je to idealni. :).
  • no som fakt zvedavy na tu hru mozno skusim. Ale reci ze je to super tazka hra zatial nechavam bokom, nic v zlom ale konzolove hry su robene pre dementne deti , sice poniektore aj na pc kedze teraz najst narocnu hru to je nadludsky vykon.. Dufam ze ten port bude graficky na tom lepsie snad si nemyslia ze im niekto kupi hru s konzolovou grafikou ?
    • Neviem kde si na to prisiel ze konzolove hry su robene pre dementne deti.To len ludia s predstudkami voci konzolam si to stale myslia.
      K obtiaznosti: Ako pisal kolega vyssie ta hra nie je taka tazka ako sa vsade pise. Ak to clovek hraje s trochou rozvahy tak sa to da prejst uplne v pohode.
      Ku grafike: Neviem, ale kto si tu hru nekupi len preto ze nebude mat mega super grafiku tak je u mna hlupak :)
    • :) no vetsina lidi hraje na pc i na konzoli tak jako ja takze asi nejsem d*ment hra neni tezka kdyz respektujes jeji pravidla jasne pri prvnim hrani umira kazdy treba 100x za hru pri druhym umres treba uz jen 10x. Vetsinou te zabije nevedomost priklad(vidis bednu bezis k ni otevres a smrt byl to mimic) priste uz stejnou chybu neudelas a pokud nejses hloupej kazdou bednu nez ji otevres otestujes mecem takovych pasti a nastrah je tam spoustu
      Obtiznost je v necem jinym a to v ostatnich hracich co se ti vetrou do tvyho sveta a snazi se te zabit a ver ze spousta jich bude lepsich nez ty takze umres
  • Black_Hand
    drm to podle me bude mit nejaky securom, tak jako zaklinac 2 na zacatku, protoze ho taky vydavalo namco. ale je to jenom spekulace.
    • prudislav
      já bych si spíš vsadil na steam viz. Ninja Blade(ten je přímo od From Soft.) a Ridge Racer
      • Black_Hand
        good point.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit