Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Snad to bude dobrej port :)
    • Kdyby to byl port tak to nevyjde až v srpnu... *7*
  • *4* Může to být lepší? Paráda. Už "jen" nepo*rat to portování. Pokud je obtížnost u téhle záležitosti peklo, tak se zmršeným portem by to bylo nehratelný. Zbývá tak otázka zda se opravdu počítá s klavesnicí a myší. Doufám, že budu moct utratit prachy za kvalitu a ne polotovar.
    • Neni to zase tak tezke. Je to docela jednoduche, ale nesmi se to hrat rambo stylem a bez premysleni.
  • klido at to je na gamepad.. ale at jsou tlacitka volitelna. zadne X360 pad only s trema nastavenima. s tim me uz nejeden port nasr.l. jinak super. i presto ze jsem spis warezak, tak tuhle hru rad podporim (kdyz se povede).
  • Je to rpg s dialogy a možností se znatelně rozhodovat? Nebo akční mlátička se skilly a výbavou(lootem)?
    • Je to akční hra third person z jakehosi dark fantasy prostredi (tady me nekamenujte, zas tem zanrum tolik nerozumim :) s prvky RPG. Nejbliz k tomu ma tahle staricka PC hra: http://bonusweb.idnes.cz/severance-blade-of-darkness-dfz-/Recenze.aspx?c=A010314_severance_bw
      • díky :-)
      • jindra.veliky
        stacilo napsat "bezhlava rubacka o nicem" *12*
        • Prave ze neni bezhlava, takze nic pro tebe :-).
        • Kdybys to napsal o svych prispevcich, tak by to sedelo, hlavo praseci.
  • Veskoslav
    Tak hru si za rozumný peníz zakoupím. Sice nesouhlasím s tím, že je to Hardcore RPG, píše jednodušší RPG s těžkými souboji. Hardcore RPG byly a jsou pro mě BG II, Zaklínači. Jenom se modlím, ať port vyjde. Jinak budu akorát nasraný.
    • God-of-War
      Asi si nehrál ani jeden díl, jinak bys tohle nepsal.
      • Veskoslav
        Proč myslíš? Je to RPG, kde máš jasně daný postup a zabloudit je prakticky nemožné. Dále rozhovory jsou spíše okrajová záložitost, příjemná ale pořád okrajová. Systém RPG je průměrný, možná lehce podprůměrný, úroveň "hádanek" je na úrovni hádanek pro mateřinku (nic ve zlém, ale prostě je to spíše jako kosmetický doplněk). Hardcore RPG dle mě musí mít všechno. Od nelineárního prostředí, které dává hráči určitou možnost, až po rozhovory, které nejsou stylem: Ano, ne, možná. Dark Soul, aspoň, co jsem měl možnost hrát na XBox, tak je fajné RPG, zaměřené na souboje. Ale Hardcore rozhodně ne. To už je pro mě Diablo II více hardcore, kdy jsme se nejednou zapotili než jsme přišli zaklepat Diablovi na dveře s úsměvem:)
        • Malleth
          By mě zajímalo v kterým RPG si naposled zabloudil, když všude jsou dneska mapy a většinou i šipečky, který ti ukazujou kam máš jít.

Máš pravdu. V DS je docela problém zabloudit (i když tam není mapa) a to kvůli skvělýmu level designu a zapamatovatelným landmarkům, ne kvůli tomu že by struktura světa byla jednoduchá.
          Prostředí je v DS dost nelineární a najít si skrz něj cestu je challenge samo o sobě, pokud nejedeš podle nějakýho walkthrough.

Rozhorvorů tam moc není, ale to je spíš plus. Navíc většina z nich je dost důležitá, nebo alepoň zajímavá.

Co ti přijde na vývoji postavy podprůměrný je pro mě záhadou.

Nevim jak si k tomu závěru s Diablem dospěl, ale řekl bych že ho přehodnotíš, až si DS zahraješ pořádně.
          • Vyvoj postavy me prijde nejlepsi za poslednich par let prave to ze si muzes udelat to co chces a ne to co muzes dodava na navykovosti a absolutniho sziti s postavou.chci maga co se ohani 2ma magickymi meci v teto hre muzu a bude to efektivni nejen na oko ale i v akci
        • Jasne dany postup neni!! Povolani nani dany muzes si tvorit charakter jakej chces a nic te nesvazuje jako v jinych rpg a craftingem si muzes udelat zbran sitou na telo.To zes to hodinu hral neznamena nic tahle hra dokaze prekvapit i po 200 hodinach kdyz narazis na nejakou udalost kterous za 6 dohrani predtim nevidel a zavisi na posloupnost postupu abys toho docilil.Dale promakanej unikatni online.tahle hra je klenot ktera se da srovnat jen s demon soulem obcas nastve ale mnohem vic prekvapi a je neskutecne navykova a da se hrat do nekonecna
  • Ked to bude do 20 eur, preco nie. A demo by som uvital.
    • Demo by se určitě hodilo, podle walkthroughů to vypadá jako obyčejná koridorová rubačka a za to nedám ani éčko...
      • Rubacka to je, koridorova jen castecne, obycejna nikoli.

Jsrm opravdu zvedav kolik se toho na pc proda za plnou cenu po tolika zadonenich.
        • jindra.veliky
          a co je na tom teda tak neobycejnyho?
  • vyjde li krabicovka, a později někdo udělá i češtinu, kupuji...
    • ver mi ze pri tejto hre cestinu nepotrebujes :)
      • Malleth
        To bych zrovna neřek. Je fakt že textu je tam za celou hru asi tolik, jak v jednom tutorialu na Final Fantasy (a to je skvělý), ale občas jsou tam rozhodnutí který ti můžou trochu zatopit. Pokud nevíš co děláš, můžeš si například odepřít některý pro tebe důležitý předměty, nebo kouzla.

Jinak doufám že ta konverze bude mít úspěch. Podle mě je to nejlepší hra minulýho roku a jedno z nejlepších RPG vůbec. Zažitek z ní se nedá prakticky s ničím srovnat.
        • Souhlas vcera me tak vytocila ze jsem mrdl ovladacem o zem :)
          • LOL, palec nahoru
  • Připravte si gamepad? Aha, takže né hardcore RPG, ale konzolovka...
    • Presne tak gamepad se da sehnat za par slupek .. a hardcore rpg to neni to mas pravdu, maximalne obtiznosti. A jestli ti jde ze jsi chtel ovladani K+M tak nevím nevím jak se stím poperou. Ja projistotu oprasuju pad.
    • gamepad pro PC za bratru 300,- Kčs to jistí
  • Nechapu co mate vsichni proti levisovi a Petrovi narozdil od vas bezmozku neco umi a umi to sakra dobre tak uz je nechte byt oni vam taky nenadavaji -
    ted z jineho soudku jsem moc rad ze se na PC nezapomnelo a ze petice trosku pomohla drzim palce s ovladanim a prevedenim
    • Levisi? *14*
  • Nebo je řešení mít xbox na herní blockbustery, PC na multiplayerovky a PS3 pro jejich exkluzivitky *5*
    • Malleth
      A Wii na Xenoblade Chronicles :)
    • na co mínusy chuďasové?
      • nebudu financne podporovat precuravani microsoftu a sony o tupe ovecky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit