Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "My name is Nottie M. Porten..."

I když jsem byl ochoten vstřebat asi jen třetinu toho tvého grafomanského výlevu týkajícího se příběhu, tuhle premisu o změně pohlaví si asi budu pamatovat ;) Jen tak dál, nenech se odradit...
  • Tilwaen
    Měla jsem z toho úplně stejný pocit. Ráno jsem četla recenzi na PC Gameru a po přečtení tohoto článku jsem si říkala, co je to za ukrutnou shodu názorů.
  • Dekuji. Tvoje recenze s pribehovym presahem je sice trochu nedospela ale to uz bych od milovnika tohohle zanru tak nejak cekal. Davam tve recenzi 8/10. Ales dneska pujde domu jenom s petkou...
  • MickeyMutant
    Netypická PC exkluzivita
  • MickeyMutant
    Moje čtenářská recenze. Ano, máte pravdu, tím že se sem s tím vtírám, si posiluju svoje ego. Žádný jiný smysl to opravdu nemá.
  • Tobe se nelibili a mne jo a prijdou mi vtipny... a ted ci nazor je ten spravny? Asi to bude ten tvuj protoze ja jsem nedospely a bavi me neco co tebe ne :(
  • Veskoslav
    Vtipný? Ty jeho hlášky mi lezli krkem už po 30 minutách a to se mi už dlouho nestalo v nějaké hře.
  • doublepost
  • Hatred si taky na nic nehraje. Cela tahle vec ktere rikas "kyc" je priznana od prvniho traileru a ten "kycovitej hrdina" je svejma hlaskama opravdu osobitej a vtipnej a ja ho mam rad :D
  • MickeyMutant
    Nesouhlasím, příběhově je to na naprosto stejné úrovni.
  • MickeyMutant
    Dvakrát zmíňuje Carmacka a Brutal Doom ve spojení s faktickou absencí příběhu. A protože ve stejné souvislosti zmiňuje Hatred, dá se říct, že obě hry v tomhle kontextu srovnává.
  • C-BEAM
    zbytečná hra je hra kterou nikdo nehraje protože nikoho nebaví a taková hra neexistuje, proto žádná hra není zbytečná. Mimochodem jsem rád, že se mnou ve všem nesouhlasíš, kdyby ano začal bych se bát jestli nemám své názory přehodnotit.
  • Amen bratře.
  • Veskoslav
    Blbost. Je tolik zbytečných her, obzvlášť v dnešní době možností vývoje her.
  • Veskoslav
    Ten v tom Doomovi si na nic nehraje a je to typické céčko, co se týče příběhu. Hatred se snaží hrát na hru s psychopatem, který má tak kýčovitého hrdinu, že příběh v Doomovi je brilantní dílo, co se může směle měřit s díly světové literatury:)
  • Nesrovnava nic. Pouze zminuje to ze Carmack ma minimalisticky pristup k pribehu ve hrach ale srovnani s Hatred tam teda fakt nevidim.
  • Veskoslav
    Ale ono to jako srovnání vyzní. Mám rád bezduché střílečky kam Doom rozhodně patří, ale postavit ho vedle Hatred je nesmysl a urážka Dooma.
  • MickeyMutant
    Srovnává příběh. A jak se liší "příběh" Hatred od "příběhu" Carmackova Dooma?
  • C-BEAM
    žádná hra není zbytečná.
  • On ale Velkoslave nic nesrovnava! Nevim proc porad nekomu tvrdis ze neco srovnava s Hatred kdyz to nedela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší