-
Jestli srovnáváš Hatred a hry od Carmacka, tak nedospěješ nikdy.....Carmac sice řekl, že příběh je druhořadý a někdy až zcela zbytečný, ale nahrazoval to skvělou hratelností. A tu nemá ani Hatred...
-
přidávám se do spolku nedospělých. Líbí se mi přímočaré akční hry bez příběhové linky, kde mohu nerušeně hrát od začátku do konce. Mám rád hry jako Brutal Doom a nemám rád filmohry s příběhy které mi připadají naprosto primitivní ale z nichž jsou lidé z nějakého důvodu naprosto odvaření, zřejmě je v nich nějaký geniální přesah a satira která v Hatred prý tak zoufale chybí. Jsem možná nedospělý jako John Carmack s jeho postojem k příběhu v hrách, takže také se omlouvám za to že mě Hatred baví a snad jsem tím nikoho neurazil, ani Veskoslava ani jeho levičáckého kolegu. Doufám, že jednou budu dospělý jako vy.
-
To ale v polsku udelat nemuzes. Za to bys sel sedet... i proto v Hatred neni zadnej kostel :(
-
Tome, nenech se unést!
-
Nemůžu sloužit, nevím, co jsou "holčičí prasečky". Ale jestli cítíš šanci, sežer radši dvě plata.
-
Jsem teprve ve ctvrtem kole. Hraju na nejvyssi obtiznost a zasadne bez respawnu protoze me to tak bavi.
A taky nehraju jenom hatred.
Jinak si vsimni ze ja nic nesrovnavam. Jen to davam jako dalsi priklad neoblibene hry kterou jsem si moc oblibil. WH jsem si dokonce oblibil v singlu! Multak me moc nesel a nebavil. -
No pomůže k mimču *4*
-
Nejsou na to treba nejaky hormony? Kdyz pritelkyni snim cele platicko takovych tech holcicich prasecku nepomuze to?
-
No sorry, ale sorvnávat W40k SM a Hatred mi přijde už dost na palici, tam se dalo aspoň mluvit o nějakém příběhu, prostředí a i ten systém boje nebyl zase taková hrůza. A navíc měl MP, který v co-op, když máš dobré spoluhráče nebyl tak špatný. A 10 hodin? To jsi už musel projet minimálně třikrát. Co tam děláš? Vždyť je to pořád to samé. Jako chápu, že tě to baví, ale 10 hodin mi fakt přijde dost na takový typ hry.
-
A copak tě sere? Svěř se strejdovi Tomovi.
-
Už nevyrosteš. Takhle to zůstane a budeš se muset až do konce života jenom omlouvat. Věř mi, mám s tím vlastní zkušenosti.
-
40k sm mel skvelej multak, hlavne se mi libila customizace armoru. ješte ted to lidi hrajou ale uz tam zustali jen veterani takže kdokoliv tam vleze dostane na prd3l
-
Jestli chces vzpominat na prvni postal tak se toho neboj a klidne to v nejaky sleve kup. Nerikam ze je to nejlepsi hra na svete ale tak spatna jak vsichni tvrdi mi proste neprijde. Pokud si chces fakt zastrilet, zazabijet a zanicit a nevadi ti ze AI neni nejak svetoborna coz taky neplati vzdycky... napr. Policie na vyssi obtiznosti je fakt zla a neboji se te obejit ze vsech stran a uriznout ti zadni vychody apod. coz me popravde docela prijemne prekvapilo.
Vybuchy a strelba co se tyce zvuku a grafiky jsou zvladnuty skvele. Vybuchy navic s sebou prinasi prekvapive mnozstvi desktrukce ktere jinde opravdu nenajdes.
Pekne zvladnute jsou i animace nepratel pri zasahu nebo kdyz je zkopnes.
Na vysokou obtiznost navic umi hra pekne potrapit.
On ti kazdej rad napise zapory a protoze ho to tak strasne nudi jak je to stereotypni, spatne a hloupe a klady u pro jistotu nenapise. -
Heleď se, Aleši, taková zásada: před vlastním recenzováním nečti ostatní recenze na internetu. Protože máš děsnýho pamatováka. A ty to pak z tý hlavy nedostaneš. Potom ti to proskakuje do vlastního textu a čtenář může mít pocit deja vu.
-
No raději si zahraju Postala. A ano hral jsem to a po 20 minutách mě to začalo nudit...pokud si ujiždím na násilí tak zapnu raději GTA kde se člověk vyblbne o dost víc nebo postala a na oddychové střílení myslím lépe poslouží kterákoliv jiná střílečka...
-
Mně sere jiná věc víš? to bys asi nepochopil a ten slušný chlapec? Jo, no jak kdy...
Radši ne bez urážky ale co kdybys byl Veskoslav. *3* -
Pro toho, koho to nebaví určitě.
-
typicka PC exkluzivita
-
Já bych řekl že 3 hodiny je na takovou blbost až až...
-
A někdo by chtěl nejraději oboje!