Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zabili Hitmana. Zas*aný konzole! :)
    • keny11
      A víš o tom že i minulé díly byly na konzole?
      • Ježiš sorry Kenny, to nemělo být nic proti tobě. Jo vim. Proto ten smajl na konci. Nechtěl jsem tu flameovat(ne flámovat) a tohle bylo první co mě napadlo. Zabíjení snadno a rychle.
        • keny11
          Nic se neděje to já jen pro jistotu. Protože někteří co tak plivou na konzole ani neví že původní díly jejich oblíbených her na nich byly taky.
  • "předchozí Hitmani vyžadovali příliš mnoho času, abyste se je naučili správně hrát."
    COŽE? Prosím muže mi někdo napsat co přesně vyžadovalo tolik času?
    • Někdy je nastavování kláves v menu straaašně nepřehledné. *1*
  • No, jsem docela zvedavy, jak se s tim poperou. On v podstate cely koncept Hitmana je dost "hardcore" (na dnesni pomery). Vzdycky mi ten styl hrani pripominal 3d adventuru s trochou te akce. Podstatne vic musite premyslet nez strilet. Musite prozkoumavat prostredi, sledovat chovani postav a pod. Kdyz ze hry budou chtit udelat zalezitost pro stredni proud, bude to vubec jeste Hitman? Nerikam, ze to nemuze byt dobra hra, ale tesil jsem spis na opraseni klasicke hratelnosti. Mezi me oblibene hry patril Rainbow Six, Splinter Cell, Swat (3-4) a Hitman a se vsema to jde hodne z kopce...
    • Přesně, nedávno jsem sentimentálně vzpomínal na SWAT sérií, na celý ten rituál zdánlivě zbytečných a nudných úkonů, než člověk otevřel dveře do další místnosti - jak se tím vlastně gradoval ten závěrečný akt.

Podobné je to i s hitmanem.
      • SWAT 4 je moje srdcovka. Kdyz jsem to hral poprve, blahove jsem si myslel, ze takhle nejak bude vypadat budoucnost FPS zanru. Az ted s odstupem casu si uvedomuji, jak ta hra byla vyjimecna. Nic podobneho asi jan tak nevznikne.. Hodne drsne treba bylo, pokusit se dohrat misi s co nejvyssim hodnocenim. To znamena bez usmrcenych nepratel vybaven jen taserem a gumovymi projektily, ale i bez prehnane agrese. Kaslajiciho chlapka vabaveneho pistoli v oblaku slzneho plynu tak nelze napadnout, dokud pistoli nenamiri primo na vas - pravy adrenalin! :-)
  • ...jsem z toho smutný
  • takto pochovat skvelu seriu. a jej obrovsky potencial. ja som si hitmana rad hlavne kvoli planovaniu, kludne by som urcity atentan planoval (herne)dni vopred. upratoval potom po sebe, zbavoval sa dokazol, mal v hlave fakt ze kazda vrazda sa vysetruje a preto odobrat pozornost odomna a objednavatela. pridavat rozsiahle predmety do mojho inventara, uprgading zbrani skillov. zaviedol by som tam socialny aspek, konverzacie a podobne. donutil hraca vcitit sa priamo do koze najomneho vraha roznymi spestrujucimi minihrami, ako je picklock, alebo manualne dratkovanie C4 pod auto, zaviest ako gameplay prvok svizny mele system... toto vsetko sa dalo spravit a pritom vyjst v ustrety aj konzolistom aj detom... dat tam obtiaznost 'console noob' ktore melee nahradi 'press A to takedown' systemom, highlightne vam vsetko za vas, odobere prepracovanu pripravu atentatov a namiesto toho da hracovi viac zbrani a nabojov...ked uz niekto chce hrat hitmana jak noob tak nech sa paci, ale preco to kazit vsetkym... a potom placte ze sa vam na pc nepredavaju hry... mozno ked zacnu byt kvalitnejsie tak aj predaje stupnu. ale tak naco sa snazit, ked takto mate vyssi prinos z pubertakov s konzolami
    • boha . pisem jak madar
  • Ta hra byla vždy o výzvě. Jestli to zlehčí tak ať si to zasunou tam kam slunce nesvítí.
  • další hra která padla (padne) za oběť trendu stupidizace her ... njn, prostě dnešní cílová skupina pro kterou jsou vyvíjené hry je kdokoliv kdo zvládne najít a držet tlačíko pro pohyb dopředu
  • To snad ne, vždyť např. takový díl Blood Money měl velmi dobrou a nenáročnou hratelnost, jen to chce používat mozek. Nevím jak ostatní, ale já osobně jsem si vždycky myslel, že jeden z hlavních pilířů hry je vyšší požadavek na hráče co se týče přemýšlení a logiky. Hitman je přece postaven na tiché, nenápadné likvidace cílů s nabídkou více možností, jak cíle dosáhnout a jak zlikvidovat danou osobu. Pokud chce někdo "kosit" nepřátele po stovkách, ať si sežene nejnovější CoD nebo Medal of Honor. Obávám se, že nový Hitman zklame skalní fanoušky... *9*
  • ode kdy je hitman tezka hra? dohral jsem 3ku a 4ku a ani jednou sem se nerozcilil a to jsem kdyz mne neco nejde docela nervak.chapu ze kdyz to nekdo hral rambo stylem tak mu to asi neslo,ale tak se to hrat nemelo.to je jako kdybych v zavodni hre nadaval ze nemuzu dat gol.
  • Tak se mi zda ze si najdu novej konicek, hry uz nejsou co bejvali *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit