Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze mainstream opat zabil dalsiu skvelu znacku.... *9*

mam strach,ze sa stare dobre hry uz nevratia.... *9*
    • Nezabiji ale dela ji pristupnejsi vetsimu poctu petiletych deti co si prece radi zastrili ale nemaj trpelivost se to ucit.
  • A je to tady - já vám to říkal že se bude zjednodušovat - Hitman je v p*deli...
  • Takže to bude jednoduchá stupidita s konzolovým ovládáním.
  • keny11
    Omlouvám se všem kterým se můj koment o HC hráčích nelíbil. Asi jsem to trochu přehnal.
  • Doufam, že tam bude auto-health(nebo jak se to pise). *10*
    • Řekl bych, že tam bude i auto-aim, instant kill, šipka ukazující cestu, možnost rozpuštění těla a neviditelnost. *10*
  • To zjednodušování mě tda celkem dost děsí,kdysi skvělá taktická série Rainbow Six upadla naprosto příšernou hrou Rainbow Six:Lockdown poté se z ním stala jen hezká ale absolutně tupá střílečka,naopak serie Ghost Recon byla absolutně nudná fpska ale pak přišel Warfighter který byl paradoxně těší a dával víc na taktiku,naopak u série Brother in Arms hře zjednodušení jen prospělo a poslední díl Hell higway byl nejlepší jen se trochu bojím aby se hoši z IO nevzhlédli ve své jen lehce nadpůměrné střílečce Kane&Lynch a neudělali z toho jatka z holohlavým hrdinou to by tu sérii totálně zazdily
    • Ale proč by z toho nedělali kopii Kane & Lynch, dneska chce přece každý jen tupě střílet milionové zástupy bez pořádného důvodu. Hlavně ať tam je dost výbuchů a skriptů, po tom přece všichni touží. *10*
  • Preed
    Dalsi pada,skonci to niekedy? uz ich vela nezostalo,herny priemysel kam sa to rutis?
    ((no BTW z games.cz sa stava dobra troll sajta,urobte s tym nieco,lebo sa na to neda pozerat,aspon mazte tie posty))
    • Joha
      Ja sa len smejem na tom mass mazani tuto pod tebou :D Neuveritelne
  • Tak toho jsem se bal... Zase jedna skvela legenda zanikne kvuli stupidnim masam... Dnesni hry snad ani nestoji za to si je stahnout. Vsechny se daji dohrat s jednou rukou v p****i a nezanechaji takovy herni zazitek jako kdysi. Muzu ted jenom doufat, ze to nejak ne******u.
    • Hmm... Masa minusuje. *6*
  • Oh mamma. I don't like this, I don't like this at all.
  • Ethy
    To si snad dělaji srandu ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit