Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v predchozim prohlaseni rikali ze chteji hru priblizit k filmu (strilecka)

jinak zazil jsem prechod od osmibitu k PC - didactic gamma (zx spectrum), Atari 2600, Commodore 64 a s klidem muzu rict ze zjednodusovani nastalo az s PS2
    PC platforma prinesla nebo zdokonalila spoustu zanru ktere dnes vymiraji zjednodusovanim
    • hmm nekde nastala chyba (reakce na Nikotina)
  • No jo, přesně toho jsem se bál... snad to neskončí jak conviction, což byla jen TPS s cover systémem, která se živila na jméně Splinter Cell. Nebyla to špatná hra, ale prostě to nebylo ono. A tak to asi bude i s Hitman Absulution... dobrá hra, ale né dobrá Hitman hra.

>your face when toto platí o většině nových pokračování starších sérií...
  • Spíš je to tak, že hardcore hráč už má nějaké zkušenosti s podobnými sliby a ví, že to ve většině případů znamenalo velký propad kvality série.
  • rage
    Hitman Pollution
  • omg naco to chcu zlahcovat????? sak hardcore dodaval hitmanovi vzdy to co potreboval, sak to neni hra pre kokotov krivych co idu a vystrielaju cely level, narocnost a rozmanitost je u hitmana primarny zaklad, az to fakt nejak ulahcsia a pre idiotov 15rocnych tak to pekne poseru. tupci. *10*
  • Tak nejlepsi by bylo, kdyby si hra zachovala svoji komplexnost, ale byla by tu i moznost, se ke svemu cili tupe prostrilet. To ale snad bylo mozne i v minulych dilech, tak nevim, co chteji pro stredni proud hracu jeste zjednodusovat.
    Vetsina diskuteru tu potom nad hrou nepronasi verdikty, ale opravnene se obava o osud znacky, jez si neziskala svou slavu kvuli plesatemu protagonistovi ani pribehu, ale prave pro takrka adventurni zpusob hry s mnoha moznostmi. Kecy o jasnovidectvi si strcte za klobouk. Pokud jste fanousky Hitmana s sledujete vyvoj jinych hernich serii (Rainbow 6, Splinter Cell aj.), musi vas zprava "Hitman nebude tak hardcore" minimalne vystrasit...
    Nejhorsi scenar by byl, kdyby se z toho stala tunelova strilecka s dvema cestami. Jedna ticha a druha rambo stylem. Snad v IO Interactive neztratili veskerou soudnost.
  • Tak a den zkaženej.
  • Cajk
    RIP Hitman.
  • Ako sa tak na túto diskusia dívam , hovorím si že s tým svetom je niečo asi fakt v neporááádku *8*
  • tenced
    je mi smutno, zrovna hitmana jsem chtel jeste tezsiho s jeste vetsi variabilitou misí a tou krásně hlubokou atmosférou, kde volnost byla to nejcennější, moje modla.... holt prašule se musí vydělávat.. pro radost to dělat už nebudou :/
    • Dexter_CZ
      Naprosto s tebou souhlasím. Dnešní firmy si myslí, že když hře dají tu nej nej nej grafiku a zachovají legendární název hry, že to bude stroj na peníze. Zapomínají však, že hry v srdcích kdysi vůbec nebodovali grafikou. Když si vezmu sérii Gothic...první dva díly jsou prostě má 2. a 3. nejlepší hra co sem kdy hrál (1. je jen Mafia, první díl). Když ale přišel Gothic 3 s výbornou grafikou, bohužel jako hra mě moc nenadchla. Když se "pyraně" a JoWood rozešli, "pyraňky" si zkusily starou PRAVOU školu Gothic a vytvořili Risen - skvělá atmosféra jako z Gothic prvních dvou dílů...a grafika? Grafika nebyla ničím dominujících v prostředí dnešních her - ale hra to je přesto excelentní!
      Takže vzkaz pro ty autory - nedělejte se tolik s grafikou a dejte nám pořádnou porci "staré herní školy"... a vám pařanům přeju pevný nervy, protože je budeme potřebovat *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit