Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi zlý a špatný, takhle okrádat talentované tvůrce! To ti nevadí, že si pak do Skyrimu nebudeš moci stáhnout ten proslavený patch? *13*

To já už bych si Skyrim nikdy nezahrál, i kdyby mě za to platili, jelikož se necítím být dostatečně "na výši", abych pochopil filozofický podtext veškerých bugů a glitchů, kterými tato pompézní hra oplývá!
  • Za stahování na "zkoušku" si můžou vydavatelé sami. Dneska téměř nedělaj dema a člověk si nemůže hru legálně zkusit.(asi maj strach a že by hráč zjistil jaka je to sr... a hru si nekoupil). Ale když už si tu hru někdo na zkoušku stáhne, tak pochybuju, že ji zachvíli smaže a jde si koupit originál. Omlouvat stahování nedostatkem financí je blbost. To je jako: líbí se mi támhleto auto, ale nemam na něj tak ho jdu ukrást. Dneska je na netu dost her, který jsou zdarma. Je prostě spousta kdyby. Jsou lidi co stahujou hry,ale kdyby na ně měli tak si je koupí. Stejně jako jsou lidi co budou stahovat i kdyby byli milionáři. Faktem je, že vývoj hry někdo zaplatit musí, kdyby každej stahoval warez, pak hry nikdo nebude dělat. Se na to podívejte z pohledu autorů, nainvestujete miliony, strávíte klidně několik let prací, a pak si to každej fakan stáhne zadara z netu. Ale tenhle zákon je špatný řešení. Začne to zákazem stránek s ilegálním obsahem, bude to pokračovat s nevhodnými informacemi a skončí to jak v Číně. Ono by třeba pomohlo, kdyby každá firma zaměstnala pár lidí, kteří by prolejzali net a hlásili linky. Každopádně warez tu s námi ještě nějakej čas bude.
  • V lepsim pripade tomu nerozumi, v horsim pripade tomu rozumi a maji celkem jasnou vizi, kam az to chteji dotahnout... Ono neni spatne mit moznost uzavrit temer jakoukoli stranku
  • A odkuď myslíš, že jsou weby jako Google, Youtube etc.?
  • Myslíš ochranu StarForce, která byla ve verzi 4 kompletně prolomena již u Splinter Call: Chaos Theory? OK! :-D
  • Jednochudej seš tu tak akorád ty. Plať si, mě to nezajímá. To pyšním bez s nadhledem, USE brain.
  • ale blbost to neni nejlepší ochranou. Tou nejlepší ochranou je streamovani her...ale to se vi uz dlouho...tento zakon ale nema s piratenim vubec nic spolecneho...on jen tak na oko jako ze by zakazoval informace o tom kde si to stahnout....ale to by pak museli zrusit cely gooogle :)
  • jn, nejlepsi je starforce ochrana a windows 7
  • Veskoslav
    Zákony se vztahují pouze na USA. A pokud by jsi četl, tak by jsi zjistil, že sice některé organizace by chtěly to samé, ale EU jim rovnou řekla, že můžou táhnout k čertu.
  • Věc osobního přístupu a postoje, my ti do svědomí nepolezem, je to tvoje volba, že jo.
  • Veskoslav
    Pyšnit se tímto? Proč? Nemůžeš se pyšnit ničím jiným? To máš asi dost jednoduchý život.....
  • ake globalne? jenda sa len o ameriku
  • Veskoslav
    Sice srovnání hra a chleba je zcela mimo, ale budiž. Pokud vím, tak při koupi chleba nemusíš se registrovat u Cechu pekařů, nejsi omezen tím, že můžeš koupit pouze jeden chleba a ten užívat pouze ty sám, ale nikdo z rodiny ho nesmí užívat jinde (viz např Stalker Call of Pripiať), nekupješ týden starý chlepa, který někdo rozpekl, aby vypadal jako čerstvý a prodával ho za plnou cenu (CoD)
  • Tady spíš myslel, že místo výhod by stačilo nemít oproti Pirátům klacky pod nohama typu DVD v mechanice, Online aktivací a neustálých ověřování na Internetu. Bože, mám doma originálek nehorázně a na 95% z nich si musím stahovat Cracky, protože z těch omezení jde člověku hlava kolem.. k čertu *12*
  • chapu te jak to myslis, ale pak je jednoducha otazka "Tak proc za to platit, kdyz existuje tolik zpusobu jak k tomu prijit zadarmo"
  • Jsem pirát, pyšním se tím. A řeknu Ti, i kdyby Skyrim stál 30 korun, tak si ho radši stáhnu.
  • ale treba MP ACB si tusim bez originalu nezahrajes :)
  • Čekáš výhodu oproti pirátům? Jakou výhodu? Když jsi jdu koupit chleba, tak za něj také zaplatím a nedostávám žádnou výhodu oproti člověku, který jej ukradl. Hra je prostě zboží jako každé jiné, je to výsledek něčí práce a investic daný na trh a za zboží se platí. Očekáváš "odměnu" za to, že jsi se tedy uráčil hru neukrást? To je luxus, kam to spěje...
  • Přesně, stránky jako Facebook, Youtube, Megaupload a vůbec kdejaká veřejná disková úložiště by v podstatě měly přestat existovat podle toho jejich po*raného zákona.. Tyhle chujoviny vymýšlí lidi, kteří tomu ani nerozumí, co pak od nich čekat..
  • Amíky? Jsi naivka jestli si myslíš ,že se to týká pouze amaričanů. Pokud tohle projde bude to mít globální následky.Jediné o co jim jde je CENZURA ,jako v číně ,nic víc. viz. wikileaks.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit