Přejít na výpis diskuzí
Hlasování o protipirátském zákoně bylo odloženo
16.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
spise je mi divne ze proti tomuto zakonu nebojuji predevším novinaři :)
-
komunikacni sum :)
-
tak to uz tu bylo snad 100x, ze koupi hry si kupujes licenci a ne ten kulaty nesmysl jako takovy....jeste by se tu mohlo objevit zase prirovnani ke kradeni aut
-
Však si to užij, socko, dokud to jde. Pracující lidé, kteří věci kupují, tě nebudou na pracáku živit do konce života.
-
Máš svobodné právo mé příspěvky nečíst, to by ti mělo stačit... *3*
-
Tady vysvětlení rozdílu mezi sdílením dat a pirátstvím. *1*
http://mybroadband.co.za/photos/data/500/piracy1.png -
Ah...jsi otravnej...kdyby to alespoň bylo vtipný... Nereaguj raději, zbytečně tu je pak balast...
-
Aspoň nejsem natolik blbej, abych ročně platil 15K za hry. Mozek používám a docela dobře, koukni jak se mi to vyplácí. *14*
-
Navrhovatelům zákona, respektive spíše jijich "loutkařům" jsou nějací warezáci a pedofilové úplně ukradení. Ti se jim hodí do krámu jenom proto, že díky populizaci na tohle téma dokážou prosadit takové zákonné zvěrstva. Jsi proti SOPA, IPA, CIPA? Pak podporuješ pedofily a zloděje! Je tak lehké obvinit z čarodějnictví že?
Skutečný cíl je však jediný- centralizace moci a utahování osobních svobod. Pokud někdo i u nás dokáže v televizi lidem říkat, že peníze ze zahraničního hazardu utíkají pryč, to je důvod krize a musíme bloknout internet (zjednodušeně), pak je to úplně stejné. K nám podobné věci připutujou z Bruselu jako na koni. Vysvětlete všem neznalým, že tudy NE! Osobní svoboda je mnohem důlěžitější, než CD káji gotta, či i "osoba blízká" na Nově. Nezahazujme takto lehkomyslně a zlomyslně svou budoucnost. -
Meleš tu nesmysly a jediný, kdo to nepoužívá mozek jsi očividně ty.
-
a ty si myslis ze je strasne slozite prestehovat google do evropy čim kamkoliv jinam?:)
znova proti piratum pouze jedine streamovani her -
Jasně, většina pirátů by v obchodě neukradla ani rohlik. Ale za klávesnicí pro ně platí jiný zákony.
-
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/sopa-americka-vlada-se-snazi-znicit-internet
-
Spatne jsem to pochopil, promin.
-
Myslíš ukrást? Asi žiju v jiném světě. Když něco chci, tak si to koupím. Když na to nemám, tak si to bohužel musím odpustit.
-
zákony se sice vztahuji jen na USA ale nemysli si ze nas to neovlivni http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/sopa-americka-vlada-se-snazi-znicit-internet
-
ty jsi vůl, jde o to, že je to americkej zákon, a jen Amíci maj možnost ho v současnosti ovlivnit. Kdybys občas použil hlavu, bylo by to fajn :))
-
Zatracené NWO
-
To je sice všechno hezké, ale pokud ti nevyhovují podmínky konkrétního výrobce - jak chleba, tak hry (srovnání s chlebem není ani trochu mimo), tak máš vždy možnost koupit si produkt výrobce jiného, jehož podmínky ti více vyhovují (DRM FREE Zaklínač 2 či rohlíky), ale v žádném případě tě to neopravňuje obstarat si daný produkt nelegální cestou.
-
ja jsem absolutne nemyslel nejake prolemeni ochrany, ale to ze me to prave naopak stve u originalu a jestli to bylo prolomeno, tak o duvod vic, ze me to sere, kdyz je to k nicemu