Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Cena není výmluva:)Cena je spíše limit na nákup. Mně je to sice jedno, jelikož hry kupuji, jak ve slevách, tak za plnou cenu, ale chápu, že pro mnohé to může být ten důvod k pirátství, že nechtějí čekat, až na to budou mít. Ale to už je výmluva.
  • aha, a kdyz ti dam pytel, na kterem bude napsane "CHLEBA" a ty absolutne nebudes vedet, co v nem je, muze tam byt treba opravdu chleba nebo lejno, tak si to taky koupis?
  • Prostitutky jsou stínová ekonomika voe... *1*
  • Veskoslav
    Jsi tak omezený nebo to jednom děláš? Pokud vím, tak většinu dažšího zboží můžeš vrátit. Jedná-li se o elektroniku atd. Mnohé internetové obchody dokonce mají 14ti denní lhůtu na vrácení peněz bez udání důvodu. A pokud nevidí rozdíl mezi hrou za 1500 a chlebem, tak jsi naprostý hlupák.....
  • Ano, ale hru ve finále hraješ a za dané peníze dostaneš to, co je ti slíbeno - můžeš si hru zahrát, případně si jí zahrát vícekrát. Pokud ti aktuální distribuční kanály her nevyhovujou (provoz Steamu také není zdarma), tak holt musíš 10-20 let počkat, než se objeví jiná forma distribuce. To pořád ale není důvod hru ukrást. Absolutně něchápu neustálé ohánění se licencema. Pokud chceš např. Fallout koupit celý, tak to udělej jako Bethseda. To už ale nebude za litra..:-D
  • navrh pekny, ale moc veci by to nezmenilo, nasla by se jina vymluva....treba cena :)
  • Se furt držíš tý představy o hrdisnkých novinářích kteří denodenně zachraňují demokracii a svět? Možná taky tu o americkém prezidentu který pomyslně drží ruku nad velkým červeným tlačítkem atd.? Všechny ty představy a názory podsunuté do podvědomí filmy a massmédii.
  • Neviem o com sa tu vsetci hadaju... ked je raz nieco tupa blbost ktorou zabijem par hodin volneho casu a mam za to zaplatit 1000,- tak si to nekupim, ked vsak najdem nejaku vynimocnu hru.. napriklad battlefield, guild wars a ine... ktore viem ze pri nich stravim mesiace az roky, tak nemam problem si to kupit.. nebudem podporovat zidovske korporacie ktore si zarabaju na hluposti ludi, nebudem si kupovat odpad herneho priemyslu, a to ze si to zahram neublizi nikomu, kedze by som to aj tak nekupil!
  • Jasně, a když si půjdu koupit nádobí, tak si v něm budu moci povinně něco uvařit. Když půjdu za šlapkou, dostanu povinně 10 min na vyzkoušení. Když si půjdu koupit chleba, dostane povinně dva krajíce na ochutnání. Když půjdu do hospody, dostanu povinně třetinku na ochutnání. Mám pokračovat nebo už ti došlo jak absurdní tyhle kecy o "vyzkoušení" jsou ?
  • Veskoslav
    Já mám návrh jediný jako zákon. Povinně demo ke hře v délce minimálně 1,5 hodiny. Sice je probém, že u her typu CoD je to cca 1/3 hry, ale aspoň by jsme se my, občasní "piráti" nemuseli vymlouvat na to, že to nemáme kde vyzkoušet.
  • To bude jeden z těch debílků, kteří musí mít hru na disku ihned po jejím cracknutí. Tzn. v době, kdy se její cena pohybuje kolem 1 000 Kč.
  • Tím jsi mi to ale moc neobjasnil, protože tvůj předchozí příspěvěk na mě působil dojmem, že krádež hry by vůči krádeži chlebu měla být ospraveditelná. Je to produkt nabízený na trhu, pořídit se dá za určitý finanční obnos a nabízí ti uspokojení nějaké individuální potřeby. V případě chlebu řekněme hladu, v případě hry potřeby/chuti si jí zahrát.
  • Veskoslav
    Nebo je svobodně nahlásit.
  • Veskoslav
    Pirát: Co to meleš za kýčoviny? Letos jsem za hry utratil cca 3000 (3 týdny brigáda) a doma mám: NFS Hot Pursuit z roku 2010 za 99 Kč, DarkSpore za 199 Kč, Zaklínač za 699 Kč, Dead Space 1+2 za 199 Kč, Deus Ex za 499 Kč, DA za 299 Kč, Zlatá Edice W40K DoW+datadisky za 199 Kč, Trine 2 za 239 Kč, DN Forever za 100 Kč, Portal 2 za 350 Kč, Edice HL2+všechny epizody za 199 Kč. Samozřejmě mám i SW TOR, ale to jsem dostal, to nepočítám. Tudíž tady máš těch 15 000 šašku.....
  • jen tim ukazuju na to, ze proste tve srovnani chleba vs hra je absolutne mimo, tot vse, vubec ti nevnucuju, ze hry kupujes ze spatneho/spravneho duvodu, to je vylozene na tobe
  • http://www.youtube.com/watch?v=WJIuYgIvKsc&feature=related
  • Za prvé bych například chtěl vidět stěhování takového youtube. Kvůli tomu bych si tu dovolenou vzal.
    A za druhé i já jsem byl pirát a poctivě platícího zákazníka (zpětně dokupujícího co jsem upirátil) ze mně neudělalo streamování her, ale Steam.
  • osobne tim nemyslim nic :) jen to proste takhle resi hodne lidi, na co by si to kupovali, kdyz se stazena verze ve velke mire pripadu nelisi, a kdyz navic vedle toho postavim digitalni distribuci, kde zaplatis nekomu jen za to, aby "sis to mohl stahnout" (ano platis za licenci ve skutecnosti) tak v tom rada lidi rozdil nevidi :)
  • Nesnaž se snižovat úroveň mého příspěvku tím, že budeš odkazovat na jinou diskuzi, které jsem se nezúčastnil a podobně. Já si kupuju hry z toho důvodu, abych si je zahrál. Případně tu hru dohrál třeba i několikrát, když mě baví více. Nákup licence mi snad toto nedovoluje? Co přesně od koupě hry očekáváš ty v tom případě??
  • Tak prosté to asi nebude Franto *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit