Přejít na výpis diskuzí
Hlasování o protipirátském zákoně bylo odloženo
16.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
Recenze? Myslíš neobjektivní, subjektivní názor jednoho člověka? Nebo gameplay videa od výrobce? Od toho tu byla kdysi dema, ale jelikož velké firmy se bojí, protože ví, že dema by ukázala jaký je to brak, tak nejsou rozšířené.
-
nemyslím že jsem to já kdo nechápe co je totalita.
Jinak když teda mám dávat nějaká podobná přirovnání. Vem si filmy nebo knihy. Slyšel jsi někdo někoho mlejt že si nekoupí film/knížku/lístek do kina proto že mu tvůrci nenabídli třetinu filmu/knihy k nahlédnutí ? -
Dát hráči /zákazníku "něco navíc".. starat se o něj, bavit ho a ne po něm chtít další a další prachy za ten samý (třeba i horší obsah).. To je cesta, jak snížit pirátství.
Mezi tím, co Ubi, EA a jim podobní házejí poctivým hráčům balvany pod nohy v podobě neskutečně otravných ochran, Valve a Steam si jedou svou cestou.. Taky jste si všimli, jak se počet aktivních uživatelů neustále zvedá? Jak se nabídka a PŘEDEVŠÍM možnosti Steamu neustále zlepšují, zdokonalují a zkrátka, mě osobně Steam před 3 lety naučil kupovat originální hry. Dříve jsem si koupil jen nějakou srdcovou záležitost a dnes mám solidní knihovnu her (400+).
Díky Steamworks se cítím bez potíží (vždy čerstvé updaty a patche) a navíc mi to prodlouží hratelnost her (i dvojnásobně, trojnásobně..) díky achievementům a ostatním akcím. Ty nemá cenu ani zmiňovat, jsou prostě skvělé! Valve ví, jak na zákazníka. Zatímco takové EA s Originem.. prachsprostá kopie a ještě ke všemu hodně špatná! -
Nebo by zákazník neměl být takový trotl a pragmaticky si počkat na recenze, pročíst si fóra, googlovat a potom se rozhodnout. Věř že většina vývojářů se přizpůsobuje poptávce
-
No nic loučím se. Jelikož už se zase začínají objevovat nesmsly "krádež" hry= krádež auta a podobné. Mějte se tu pěkně a pamatujte, že zákon, který leží ve sněmovně USA je totalitní zákon pro anonyma Honzu;) Aby bylo jasno, co je a není totalita.
-
Co se tyce tech internetovych obchodu, tam mas ze zakona 14 dni na vraceni bez udani duvodu a to se vztahuje i na retail hry koupene po internetu. Jenom to neni soucasti zvykoveho chovani ceskeho obcana. Funkcni problem bude u her, ktere vyzaduji ke spusteni registraci, ale to by mel byt taky problem prodavajiciho. Pirateni rad nemam a try and buy neprovozuji, i kdyz uznavam, ze je to v pripade neexistence dema nejmensi zlo a lhal bych, kdybych tvrdil, ze to nedelam. Nicmene to, ze se proti SOPA a PIPA postavily IT firmy a vyvojari mluvi za samo sebe. Dali najevo to, ze nechteji hajit sve zajmy touto cestou a ze radeji daji ochutnat svedva platky chleba nedobrovolne a "obcas" si chleba nechaji sezrat cely bez zaplaceni, nez aby podporili takovou prasarnu. Maji muj obdiv chlapci.
-
Ukaž mi v zákoně, kde je toto definováno jako kráděž. Prosím příslušnou sbírku zákonů naší země, kde je toto definované jako krádež;)
-
Nerozumím pojmu Streamování her, co pod tím pojmem básník myslí? *4*
-
Dobře tak nikoliv takový zákon, ale studia budou nést plnou zodpovědnost za to, co prodávají. Při nesplnění podmnek či slibů vysoké tresty a pokuty jako podvod na zákazníkovi. A pokud toto je totalitní zákon, tak to opravdu potěš. Asi by sis mněl nastudovat pojem totalita.
-
co je na demu totalitniho?
-
ja nakupuju z nostalgie O:-)
-
".....14ti denní lhůtu na vrácení peněz bez udání důvodu."
On je rozdíl si něco koupit a pak vrátit a nebo něco UKRÁST a pak si rozmejšlet jestli teda tomu obchodníkovi za to zaplatím nebo ne. -
jsem možná omezený, ale určitě tu lidem necpu návrhy na totalitní zákony. Tohle si prosazuj někde v KLDR nebo v Bělorusku.
-
Pošta, chachácha.
-
pokud by se streamovalo ravene tak by jsi nikdy nemohl nic upiratit :) chapeš?:)
Stěhuji se jiné velké firmy do danovych rajů nevidim tedy problém v tom proc by si youtube nemohlo udelat hlavní sidlo v ČR:) Samozdrejmě ze by servery a tak nestěhovali pres pul zeměkoule...nehledě na to že ten zakon jde obejit :)
kdyby mohli tak wikileaks uz davno odpojili :) a proc vubec nekoho ten zakon mohl napadnout?? protoze lide si pod ruznyma zaminkama hrozby nechavaji čim dal vice sr*t na hlavu.....
a je to chyba medii...tim nemyslim ty české ktere jen přepisuji ale světova...na druhou stranu kdyz se podivate komu patří největší stanice na světě není se čemu divit :) -
Existuje i něco jako pošta, nemusíš si hned koupit poštovního holuba (který mnohdy je dražší než auto:D)
-
To je absurdní *11*
-
Stačí postrašit těmi zlými terroristy nebo piráty.
-
on je vlastne spatny cely internet , konecne ty interfernety nekdo bude moct zavrit a budeme si posilat holuby jako za krale klacka ceka nas zajimava budoucnost :)))
-
Ty odkazi na začátku článku jsou nic neříkající, organizece a lidé co se postavili proti SOPA jsou zde:
http://www.netcoalition.com/