Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmyslny argument. Uz se ti nekdy stalo, ze sis koupil hru a misto ni bylo lejno?

Vymluva piratu na vyzkouseni ry je na urovni, okusovani chleba v obchode. Ne z duvodu zjisteni jestli je to chleba, ale z duvodu zjisteni, jestli je to dobry.
  • Takze co neni definovano v zakone, to neexistuje? Jak hloupe obhajovani zlodeju. Podle tebe tedy neexistuje ani lez.

Kradez je jeden z archetypu zlych cinu (zlocinu), jako je treba dale vrazda nebo lez. Tyto zle ciny existuji bez ohledu na to, zda a jak je popisuje nejaky zakonnik. Nejsou to primarne pravni terminy, ale eticke.

A proto je spravne oznacit piratstvi kradezi, protoze je to zly cin na urovni kradeze a naplnuje jeji znaky.
  • Ale tady vubec nejde o to, zda vydělával na reklamách jeho stránky. Jde o to, že neobsahovaly pirátský obsah a on sám žádný neposkytoval. Jeho stránky byly pouze search engine, stejně jako je google, seznam, warforum nebo releaselog.

Tady jde o to, že USA žaluje občana cizího státu, který ve své vlastní zemi neporušil žádný zákon a požaduje jeho vydání.
  • Kino za 99Kc? Kdys byl naposledy v kine? Kdyz jdu do kina s rodinou, tak me to vyjde zhruba stejne draho jako hra.
  • Ne, nejedná se jen o USA, protože by z toho vznikl precedens pro zbytek světa.
  • ty po.rané k.ndy z Ameriky si už opravdu za chvíli budou po světě dělat co chcou, jak si můžou něco vůbec dovolit na někoho z jiného státu, nechcou rovnou převzít vedení planety? kkti
  • Nic, totalitni je ta povinnost.
  • Aha...
    >The case was brought by the US Immigration and Customs Enforcement agency, which claims that the TVShack.net website earned "over $230,000 in advertising revenue" before US authorities obtained a warrant and seized the domain name in June 2010.

Pokud měl stránku a na ní opravdu vydělával, tak je to jiná. I když to číslo je asi přestřelený. Ony vždycky jsou.
  • http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-south-yorkshire-16544335
    Tak něvěř ale prověřuj, snad umiš googlit, ne?
  • >Mimochodem i nyní USA vedou žaloby na osoby jenž nežijí na jejich území a nejsou jejími občany, například žádají vydání jednoho brita, který pouze posnul link na jakési zpirátěné album, nic osobně nesdílel a neskopíroval.

To se mi nechce věřit.
  • Na tenhle zakon tlačily hlavně mediální společnosti a vadilo jim předemším sdílení hudby a filmů. Toto pirátství mnohonásobně převyšuje pirátství počítačových her.

Spousta lidí plivá na PC hráče ze jsou všichni piráti, avšak koukají na zkopírované filmy a v mobilu mají zkopírované mp3ky, což je celkem na hlavu.

Mimochodem i nyní USA vedou žaloby na osoby jenž nežijí na jejich území a nejsou jejími občany, například žádají vydání jednoho brita, který pouze posnul link na jakési zpirátěné album, nic osobně nesdílel a neskopíroval.

Stále nechápu, jak někdo argumentuje na podobné případy slovy "kdyby si to nestáhl, musel by si to kopit". Je to jako argument "kdyby ti stará nedala zadarmo, tak by sis musel koupit prostitutku". Že něco přijmeme zadarmo absolutně neznamená, že to musíme koupit, většina lidí na to ani nemá prachy.
  • Já bych všechny ty internety a počítače zakázala *1*
  • Ajo vidíš to :)
    Tak to se omlouvám, s tím enginem na tom něco asi bude.

Každopádně jako hra mi to přišlo strašně nezajímavé a pouze jako chvilková zábava, ale tak to je pouze subjektivní názor, kterým jsem souhlasil se Sugar Sweetem, nikoho jsem se tím nechtěl dotknout *4*
  • Racionalizace nákupu her tím, že si budu vsugerovávat její kvality a že mě baví i když to pravda nebude možná může pár krát fungovat, ale stejně to musí skončit tím, že si na slepo hry přestanu kupovat nebo přejdu ke zkoušení warezu/sledování gameplay videí.

Co to je za blbost, že si bude člověk i po několikáte kupovat hry, které ho nebudou bavit? To je podle mě omezenost...
  • Pojištění podle mě může být určitě vyšší, to bezpochyby, ale nejspíš by to museli poslat jako jiný typ zásilky a tedy by se jim to lehce prodražilo... Se ztrátami zkušenosti nemám, ale možné je vše.
  • Určitě neříkám, že je pošta dokonalá, to ani náhodou... Je jasné, že je mnoho způsobů a podmínek, za kterých probíhá přeprava balíku, a nedá se jednoduše říci, že něco je lepší než zbytek.

Ale pokud bych měl vypíchnout jednu obrovskou nevýhodu PPLka, tak je to fakt, že se přes ně ABSOLUTNĚ NEDÁ odeslat nic, co je jakýmkoliv způsobem náchylné k poškození aneb křehké. U pošty mi došly křehké věci, které jsem pro jejich váhu nemohl označit jako "křehké", naprosto v pořádku... Pokud by s tímhletím mým tvrzením měl někdo problém, ať si klidně vygooglí bezpočet diskuzí na tohleto téma (ohledně PPLka). Druhá obrovská nevýhoda PPL je neochota vyřizovat reklamace, tam pošta opět vítězí na plné čáře.
  • ukradený killcam? hh, cs: source taky někde kradlo? páč tam je uplně stejný, jestli ono to nebude třeba enginem... apod =) ale to jen tak na okraj...
  • Hmm, a co naopak. To taky jde.

Koupíš si hru a tak citíš, že si ji musíš zahrát, aby se ta koupě "racionalizovala".

Nebo si koupíš hru, zjistíš, že je to blbost a tak si řekneš: "Co už, vata v řiti, jedem dál."
    myslím, že většina lidí si toto neřekne a i hru, která je nebaví se snaží si nějak "užít".
  • Dino-D Day? To jsem zkoušel při akci Free Weekend a bral bych to maximálně jako nějaký User Mod, natož ještě brát za tuhle vykradenou slátaninu peníze.. výsměch. Nejvíc mě tam baví Killcam vykradený z Team Frotress 2 i s jeho neupraveným zvukem..... *2*
  • *** pro SkajrymekRýmekBřímek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší