Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
Vypadá to skvěle, mistní kids co nikdy nic nedokázaly zase nedávaj, že se někomu něco povedlo, závist a brekot je holt náš národní sport :/
-
Mne ty oblicejove animace az tak dulezite neprijdou, ale docela rad bych vedel jak se Vavra na ne diva, pokud nezapomel jak sam kdysi nekompromisne kritizoval mimiku v ostatnich hrach. *7*
Mne spise vadi animace figuralni, ktere mi pripadaji jaksi drevene. Ale treba je to jenom muj dojem. *3* -
-
Na livestreamu řešili, že na obličejových animacích se bude pracovat až nakonec, takže by se ještě měly výrazně zlepšit. Nezbývá než počkat *4*
-
-
Takže to vypadá na hezky kulaté datum vydání. 2020 *4*
-
-
tak k věcem které sám vytváříš jsi vždycky méně kritický než k cizímu... takže možná je vávra naprosto spokojen
-
-
Já myslím, že je to přesně naopak, než jsi napsal.
Je to ostatně velmi rozšířený fenomén napříč uměním, že umělec není nikdy spokojen se svou prací a bývá největším kritikem svého díla. -
-
Vavra hlavne ty oblicejove animace nedelal, takze to neni jeho dilo. Teda pokud nepouzivate slovo "Vavra" jako synonymum pro "Warhorse, tym ~90 lidi".
-
-
-
-
Z teto diskuze je mi opravdu smutno. Tolik hejtu jsem necekala. A proc? Daniel Vavra dela historickou realistickou hru a snazi se, aby to bylo co nejlepsi. (Napriklad studoval i stredovekou architekturu). Za to je odmenen hejtem. Je jasne ze hra nebude pro kazdeho, souboje budou pomalejsi, nebudou tam letat draci a nejspis ani nebudeme zachranovat svet.
Asi Daniel Vavra slapl nekomu na kuri oko, protoze si dovolil kritizovat nektere hry.
Pane Vavro, neprejicich lidi si nevsimejte. Spousta z nas si Vasi praci (i praci celeho Vaseho tymu) vazi a prejeme hre uspech:-) -
-
Necetl jsem sice uplne celou diskuzi, ale o hatovani to tolik zase neni. Spise se jedna o pochybnosti z naplneni slibu. A objektivne, dopredu pochybovat neni o nic vic zavrzenihodne, nez dopredu nekriticky obdivovat. *3*
-
-
toto nemůže pro českého hráče dopadnout špatně, vlastně je to win win situace bez ohledu na kvalitu hry. Pokud to bude pecka, tak super, máme historické RPG zasazené do naších zemí, pokud to bude propadák a fail, tak alespoň budeme ušetřeni Vávrova dalšího pomluvačného kydání a remcání na všechny hry a tvůrce, protože pokud to bude propadák, nikdo už ho nebude brát vážně, takže taky spokojenost...
-
-
vavra kritizoval dizajnove chyby, myslíš že se tech samých chyb dopustí sám?
-
-
Ano. Vzhledem k tomu že trošku do problematiky vidím a vím jak to např probíhalo na loňském Rebootu, tak vím že Vávra de-facto začíná sklouzávat k designovým postupům, které tak sám před pár lety kritizoval. Navíc je ještě takový ignorant, že si myslí že je vymyslel jako první :))))
Ono totiž věci/postupy/principy mají nějakou svojí historii/vývoj a po čase zkoušení doputuješ k podobným postupům, protože jsou prostě nejefektivnější. Celé to jen dokazuje že Vávra vlastně o dělání RPG nikdy nic nevěděl a představoval si to jak Hurvínek válku.
Schválně se podívejte na GDS 2014-16 - to je jen série banálních problémů, které každá kdo RPG dělal už nepřekvapí :))))) -
-
Jestli myslis tu prednasku v chorvatsku nebo kde to bylo, tak tam Vavra dost slozite mluvil a komplexnosti jejich komplexnich questu. Hlavne to bylo tak moc slozite ze jsem to chvilkami nepobral. Jeden typek tam Vavru chvalil ze jestli je to co rika pravda tak je ten nejlepsi vyvojar nebo neco v tom smyslu. Takze tve tvrzeni je lez.
Edit: Reboot nejspis smazal vsechny videa z roku 2016, ted uz je k nalezeni jen kratky rozhovor s Vavrou z roku 2017.
Co se tyce GDS, tak je logicke ze resi problemy ktere vyvojari resili uz pred deseti lety. Vavra dela RPG poprve a musi kompletne vytvorit technologii pro to RPG a Bethesda ani nikdo jiny mu svoje know how neda. -
-
Narážím přesně na Reboot - jak vysvětloval ten velký a složitý "problém", když ti PC zabije příběhové NPC, který prezentoval tak jako by ho na světě ještě nikdo neřešil. Před ním seděl Chris Avelone a jen se divil :-D
Plus ty GDS - například problematika s dvojím časem (NPC umřou hlady během rozhovoru), prostě naprosto banální věci, které najednou nejsou ta banální... ale hlavně že Skyrim všechno dělal špatně ;)
Ale na druhou stranu, letošní přednáška na GDS byla výborná, velmi jsem se pobavil. Akurát když jsem si nahlas povzdech nad rozsahem cut-scén "to nemůžou stihnout" tak asi 7 vývojářů z WH, co jsem nevěděl že sedí přede mnou, se začalo smát. -
-
Smáli se pravděpodobně proto, že stíhání cutscén je jedna věc, se kterou WH problémy nemá.
-
-
-
Pobavils chlape *1* člověk, který se na fóru představuje pod hyper-kryptickým nickem "Insider" a hned v první větě tvrdí že "trošku do problematiky vidí" bývá většinou zabeďarovanej tydýt co nevidí ani do svýho panickýho rektálu...
-
-
Nemůžeš být dále od pravdy. Akurát nechci riskovat džob, takže se podepisovat nebudu.
-
A nejak jinak nez osobnima urazkama s nim argumentovat nedokazes?
-
ale tvůj rekt už určině panic není... LoL
-
-
mužeš být konkretnejší?
-
-
-
Problém skupiny lidí které fail potěší je ten, že ho berou moc vážně do teď *7*
-
-
jediné smysluplné názory na skyrim a fallout 3 v ČR jsou od Vávru
-
-
Kdyz zacnes vetu slovy "jediné smysluplné názory na skyrim a fallout 3 v ČR", tak je uplne jedno, jak ji skoncis.
-
-
-
Dneska je jeden z tech vyjimecnych dni kdy s tebou souhlasim na 100%.
-
-
Zkusil jsem Betu a při jízdě na koni se mi motala hlava. Po 2 minutách bych asi vrhnul. Ale to je fuk. Stejně jsem málem usmažil grafárnu. Asi to bude chtít optimalizaci.
-
-
A vzal sis kynedril?
-
-
Vidím jak po stránce překrásného prostředí, tak podivných animací i strnulých obličejů inspirativní paralelu se Skyrimem. Docela fajn, jen tak dál!
-
-
myslim ze Skyrim to mel o dost lepsi, a to je sedm let starej..
-
-
Flashi, můžeš bejt fanda Skyrimu jakej chceš, to ti neberu... ale sorry, ta hra nebyla graficky žádná velká hitparáda už v době vydání. Tvrdit, že Skyrim vypadá líp, než Kingdom Come... nevzal sis dneska špatný brejle? Leda bys měl namysli vzhled v kontextu doby, a i tam se obávam, že aspoň co se týče prostředí Deliverance vyhrává na celý čáře. A ještě bych podotkl, že 7 (a víme jak to chodí, dost možná i víc) měsíců před vydánim.
-
-
ja nemluvim o prostredi ale o ksichtech a animaci..a neboj ja si na Kingdom Come smlsnu az vyjde..znas to ..100 duvodu proc je to blba hra atd ..hehe:)
-
-
Ale narozdil od Vavry, tvuj nazor nikoho nezajima. ;) Takze pekne zalez zpet do sve diry.
-
-
Smlsni si na Todovi, uz na tebe ceka v tvem doupeti. ;)
-
ja samo nic sepisovat nebudu, to za me udelaji jini, ja si na tom jen smlsnu:)
-
-
-
-
to je dobrej vtip.. :)
-
-
ne, není, to je realita chlapče...
-
-
Ty jsi ale tvrďák :)
-
-
-
Co měl Skyrim lepší? To myslíš tu hru co měla nehorázně nudný prostředí, vyblitý barvy, animace útoku co měla pět snímků max? Aji Gothic 3 o pět let starší než skyrim, je mnohem lepší hra. A jestli začnete mluvit o modech, tak si dejte facku.
Srovnávat Skyrim s Kingdom Come mi přijde taky jako pěkná blbost. -
-
Mě naopak to srovnání se Skyrimem přijde naprosto v pořádku. Krásné prostředí, ve kterém se člověk dokáže zapomenout, uncanny valley pocit při pohledu na postavy, otevřený svět na vyblbnutí s denními cykly postav. KC má tedy propracovanější bojový systém, ale jinak je to opravdu takový "Skyrim bez draků", což je fajn.
-
Skyrim je legendarni hra s obecne vysokym hodnocenim jak od hracu tak od kritiky, tvuj osobni nazor je jedno, uvidime jak si povede Kingdom. A co vim tak Gothic 3 to od obou taboru taky pekne schytal. nepodcenuj globalni mineni, samo ze si muzes myslet co chces, ale nepresvedcis :)
-
-
Ale chlapec ma pravdu. Skyrim a TES obecne je tolik obdivovane, protoze Amici vubec neznaji mnohem lepsi evropsky Gothic. Gothic 3 byl hejtovany jen v dobe vydani, protoze vysel nedodelany a chvilku trvalo nez ho opatchovali, ale uz davno je to plne hratelne a komplexni RPG, prakticky ve vsem lepsi nez Skyrim, akorat kun tam neni, ale engine umoznoval chozeni do interieru bez loadingu, o cemz si hry od Bethesdy mohou nechat jen zdat. A Pirane byli tak genialni, ze ani nepotrebovali hloupy kompas, ktery by hrace navadel k cili. A pokud si dobre pamatuji, tak sli zabit uplne vsechny NPC, coz se o Skyrimu rict neda... Paradoxne ani Kingdom Come nemuze byt v nekterych prvcich, tak komplexni jako Gothic.
-
-
Nebud deebil. byl to jen priklad aby to i takovy nechapavy jelito jako ty pochopilo. Ale stejne to bylo marny protoze jsi to nepochopil a porad si meles svou o hazeni mece na zem..skoda casu.
-
Nevymyslej si nepravdy. To neni ten duvod. Pravy duvod je ten ze chteji zakryt svoji neschopnost vytvorit interiery odpovidajici exterierum a proto je vytvareji samostatne a nejspis jsou umistene nekde za hranicemi mapy. Interaktivni hlavka zeli nebo kybel na hlave s tim nesouvisi. V Gothicovi 3 taky najdes predmety kde si je zahodil a bez loadingu.
Ty me povazujes za naruseneho ze jsem vsechny NPC zabil meteoritickym destem jen proto abych mohl pravdive tvrdit jak moc je to komplexni hra a presto ti prijde ok pokladat interaktivni zeli na mec a vracet se tam za 20 h jen proto aby si mohl tvrdit ze to jde. To neni moc koser... -
I N T E R A K C E....chapes co to znamena? To neni vyhodit mec z invu, ale ten mec vzit, polozit ho na stul a na nej polozit hlavku zeli, treba. A kdyz se tam za 20 hodin vratis bude to tam porad lezet jak jsi to odlozil, proto se kazda cast jejich her nahrava zvlast.
-
Flashi ty si taky slepy a naruseny nebo si nehral Gothic 3. Predmety jsou normalne 3D modely jako ve Skyrimu a interaktivni. Klidne si muzes vsechny predmety vyhodit z inventare primo pred nohy a vsechny uvidis i bez loadingu.
V Piranha bytes bohuzel nepracuje prolhany Todd s plnou kapsou vylhanych dolaru a tak Nemecke Piranhe museli ustoupit Americkemu kapitalismu. Bohuzel... -
PreidaQ: Si slepy? Psal jsem o Gothicu 3. Gothic 1 a 2 jsou mnohem mensi a technicky zaostalejsi hry, ale presto take i dnes vcelku hratelne.
Gothic 3 nabizi tri ruzne zeme(snih, lesy, poust), kompletne cely svet bez loadingu, moznost zabit vsechny NPC, dabovaneho hrdinu a jeho oblicej viditelny v dialozich, questy bez ukazatele, lepsi pribeh, plus vetsinu z toho co nabizel Skyrim. Ja si nepotrebuji sundat ruzove bryle, ale ty by sis mel nasadit normalni bryle abys videl. -
Kdyby mel Gothic tu samou interakci s predmety jako TES loadovali by se mu domy taky. A proc by nekdo chtel delat takovou kravinu jako zabijet vsechny NPC? jsi normalni? nepodstatna zbytecnost kterou vyuzije jen narusenej hrac. Gothic je fajn, nic proti nemu nemam, ale holt TES mam radsi, anvic to je serie ktera po trech dilech nechcipla a da se tesit na dalsi pokracovani.
-
To jsou akorát tak růžové brýle. Já například druhý Gothic (který je rozhodně považovaný za nejlepší Gothic) hrál poprvé asi před rokem a rozhodně není nijak výrazně lepší (ale v žádném případě ani horší), než série Elder Scrolls. Obě série jsou solidní. Třeba ve dvojce Gothicu nejde zabít každá postava, ty kritické jsou prostě nesmrtelné, stejně jako v TESkách. Rozsahem světa i jeho propracovaností se zase Gothic nemůže TESu rovnat. Každá z těch sérií má něco do sebe a to říkám jako člověk, který není zatížen růžovými brýlemi nostalgie ani k jedné z nich.
-
-
-
-
-
-
Uniklo mi něco, nebo proč všichni dělají z Dana vývojáře typu Miyamoto, Kojima, Spector, Garriott, Carmack a jim podobní? Dan na tohle nemá kapacitu, nasliboval moc věcí a vzal si tak velké sousto. Snad to bude aspoň dobrá (3/5) hra, ale takhle krátce před vydáním by měli pilovat bugy (těch je tam mnoho), souboje a jiné maličkosti. Tohle čeká ještě jeden odklad určitě.
-
-
Fanboys jeste mesic pred vydanim rvou, ze do vydani se to zlepsi. 7 mesicu sa muze zdat hodne dlouha doba, ale neni tomu tak. Napriklad u DayZ je to doba jednoho vyznamnejsiho update. Tim nechci Warhorse napadat ze jsou stejni sneci.
Ja se snazim byt vuci teto hre neutralni, fandim ceskemu studiu, rad bych videl dobrou hru. Ale selskym rozumem dochazim k zaveru, ze budto bude hra pro mnohe zklamanim a nebo jeste dojde k vyznamnemu odkladu. *3* -
-
Je trochu divný, že teď shání lidi na animace a scénáristy. Než se zaučí, hra bude venku :) Takže buď jsou pro nadcházející projekty a nebo je KCD těžce v háji v některých aspektech.
Uvidíme jak to dopadne, je to asi jediná hra na kterou se momentálně těším a která má potenciál. V záplavě odpadů od Ubi atd., nad kterými zdejší redakce uslintává, je to stále jako zjevení. -
-
Samozřejmě, že se Warhorse připravuje na nadcházející projekty. Samozřejmě, že v WH nejsme všichni až zas takový amatéři, za jaké nás všichni zdější odborníci mají a moc dobře známe Brookuv zakon -
viz. https://en.wikipedia.org/wiki/Brooks%27s_law).
Jednak na KCD 2 (nebo možná spíš KC 2) začnou některé oddělení pracovat dávno před únorovým vydáním. Druhak je normální, že na konci projektu dochází v týmech k obměně. Po několika letech práce na jednom projektu část lidí potřebuje změnu.
-
-
-
-
Hra komerčně propadne, ale je důležité, Vávro, který to tady narcisticky sleduješ, aby sis uvědomil, že je to pouze a jenom tvá vina a že všechny ty lidi zklameš pouze a jenom ty.
Já jen abys pak nezkoušel tvrdit, že špatní jsou všichni okolo a beztak je to celé nějaké spiknutí libtardů, že na Kingdom Come se*e pes i press. -
-
aktuální záběry ze hry žádný zázrak a nepůsobí to jako nějaký zázračný titul, ale to rozhodně není měřítko komerčního úspěchu/neúspěchu. dnes prodává reklama/značka/věhlas. na komerční úspěch stačí to, aby byla hra něčím zajímavá, aby měla funkční svět, ve kterém hráči budou trávit čas, a aby byly po vydání hry převážně kladné ohlasy. hra určitě pro každého nebude. největší kámen úrazu bude to, že řada lidí bude od hry čekat něco trochu jiného. ale rozhodně hra nemusí být komerčně neúspěšná.
-
-
Křišťálovou kouli nemám a jedině čas ukáže, kdo měl pravdu. Já odhaduju to, co jsem napsal.
-
-
křišťálovou kouli nemá nikdo a tohle je něco, co se velmi obtížně odhaduje, protože nemáme veškeré informace o hře.
ono se obtížně odhaduje i to, jak hráči přijmou ten bojový systém. bude to slabina hry, nebo její silná stránka? lidé jsou zvyklí mačkat jedno tlačítko a boj nějak dopadne, tady to bude úplně jiné. budou lidé ochotní se ten boj učit?
další důležitý aspekt je svět. bude svět působit živě a půjde tam dělat dost věcí?
Vávra je detailista a myslím, že má jasno v tom, co chce stvořit. té jeho vizi bych tedy vcelku věřil. Je to záruka komerčního úspěchu? ne. bude to propadák? nemyslím si.
reakce na hru jsou zatím vesměs pozitivní, tedy když ten svět bude nějak fungovat a questy budou opravdu zajímavé, komerční propadák to nebude. bude se to prodávat méně než jiné áčkové hry? určitě. ale to není o kvalitě, to je o té značce. když tam nebudou zásadní bugy, které budou znepříjemňovat hraní, a když o tom budou lidi mluvit v dobrém, prodeje to bude mít dobré.
jinak nevím, jestli je tohle řeč o tom, kdo má pravdu. prostě tipujeme, jak se bude hra prodávat. ani jeden z nás nemá potřebné informace o kvalitách/nekvalitách titulu. takže čas ukáže, kdo to umí lépe odhadnout na základě prezentovaného materiálu. pravdou bych to ale nenazýval...
-
-
-
-
Václavu Pecháčkovi se nelíbí mimika, souboje podle něj vypadají zajímavě, i když mají své mouchy - například trvají příliš dlouho. Píše, že hra není vyladěná a E3 ukázku by čekal vypiplanější, což se ale dá ještě 7 měsíců před vydáním chápat. V kostce.
Opravdu nechápu to množství čtenářů, kterým podobné relativně nekontroverzní názory vadí? Polovina diskuze je totiž zaplněná stížnostmi, jak si něco tak nesmyslného vůbec dovolil napsat. WTF? -
-
Vávra je bez legrace Mistr. Jeho herní rozbory by se meli mezi novinari povinne studovat a analyzovat, premyšlet o nich. A to co se tady chysta je svaty gral videoherní sceny. Takže by to chtelo trochu úcty a pokory, zvlášt od nováčka jakým Pecháček je.
-
-
ta ironie ti moc nejde bobe, posledně jsi se dostal na Face za trollí kritiku(tvé slovenské alter ego), nyní zkoušíš to opačně?
-
-
Celý článek doprovází ironický tón už od prvního řádku. Článek bych přirovnal k místní diskuzi, kde všichni píšou, že souboje jsou hrozný, ale hlavní je, že je tam kadibudka (kostky). Nevím jak moc Pecháček hraje kostky, ale druhý odstavec mi přijde jako narážka na Vávru (český vesničan).
Já zas nechápu jak si tady někdo ještě může stěžovat na animace. Není to finální a už teď to vypadá solidně. Noční můry mám spíš z vojáků, co nevytáhnou ani meč. To ani není zmíněno a přitom je zrovna objektivní poznámka, oproti celému subjektivnímu článku. -
-
Pokud animace nejsou finální za 7 let vývoje, možná není od věci zmínit stín pochybnosti, že se je za 7 posledních měsíců podaří podstatně vylepšit. (Já vím, ca 5 a půl let… dramatická licence)
-
-
Precti si prispevek od Smejkiho na prvni strance prosim...
Zrovna od tebe bych pri tve neustale kritice novinarske prace na games.cz cekal ze napises neco o tom ze kdyz uz se v clanku zminuje jak je mimika uplne priserna ze z toho bude mit autor clanku nocni mury tak nezapomene dodat ze mimika jeste neni dodelana. -
-
No člověk by řekl, že 7 měsíců zbývajícího času je doba, kdy by u hry takového rozsahu měly spíše začít optimalizování a odstraňování bugů, než dopracovávání animací.
-
Přečetl už dříve. A?
Budu jen rád, když to stihnou, ale chápu obavy.
Reakce na EDIT: Železná zásada - hodnotím to, co vidím, a ne to, co bude, až to bude. Mimochodem autor článku nezapomněl dodat, že ve Warhorse mají na pilování ještě 7 měsíců.
-
-
-
-
Ty se u zdejší komunity ještě něčemu divíš? Opravdu?
-
Já rozumím, že to lidi pobuřuje. Kolik Václavovi může být, 25 let? To by znamenalo, že mu bylo 10 let, když král české herní scény vydal Mafii. A teď bude ve spojení s jeho hrou psát slova jako "příšerné" a polovinu článku bude posměšně vyzdvihovat nějakou vedlejší minihru?
Já jsem to vzal spíš jako vtip, ale je to tak na hranici. Každopádně si nedělám naděje, že by Pan Vávra ještě někdy přišel do FC. -
-
Od kolika let je laskavě dovoleno hodnotit práci krále české herní scény?
-
-
Není to úplně jenom o věku, ale být bílým konzervativcem ve věku 40-42 ti při souzení Krále rozhodně pomůže.
-
-
I tak bych se nejdřív aspoň emailem radši zdvořile zeptal, jestli je to košer.
-
-
Od 15 let v branži.
-
-
Reakce na Mart9: Tak jestli musím být v branži 15 +let, abych mohl hodnotit Vávrovic práci, tak tedy.....schválně, hraju hry od 7 třídy, kdy jsem se k tomu přes spolužáka ve škole dostal, byl to tuším Rambo nahrávaný z kazety.....to bylo před 25 lety. takže jestli jsem to správně pochopil, mohu teď recenzovat Vávrovic práci je to tak? takže ti tu říkám, že ta hra je hnusná, má špatné animace postav, špatnou mimiku, slibuje věci, které podle mě už do vydání nestihne a i kdyby jo, stejně bych jí nehrál, protože soubojový systém je o ničem, vyloženě mi nevyhovuje pohled z vlastních očí a je to celé zdlouhavé a dost o ničem. I když For Honor nedopadl jako hra nějak slavně (v současnosti asi 2500 aktivních hráčů denně), má asi tak 100% lepší soubojový systém, a i když není historicky přesný, je zábavný a pěkný na pohled a celkem snadno naučitelný v kombinaci s tvrdou dřinou pro namástrování. Takže tento Vávrovic výplod zmeškal dobu. Grafika je u Vávrovic výplodu obstojná, ale rozhodně je na ní znát - kolik - osm let vývoje? Dále otvírání truhly z pohledu vlastních očí probíhá formou stání u ní a ona se sama pootevře a teleportuje mi obsah do batohu...to jako vážně? Daj si práci s osmi směry útoku a obrany ale neumějí udělat jednoduchou animaci otvírání truhly? A myslet si, že 7 měsíců před vydáním se tak zásadní věci změní? Ty už jsi asi v té branži příliš dlouho co?
-
-
*1* Hlavně, jestli je ti líp. Já v branži nedělám, jsem pouze hráč.
-
-
Sakra. Tak to si žádá zneplatnění valné většiny recenzí, které kdy u nás byly napsány.
-
-
-
to je ale úplně jedno, kolik je Pecháčkovi let, nebo jestli hrál mafii v době vydání nebo ne, poznat mizerné animace dokáže člověk i bez toho
-
hezky vystiženo.
-
-
-
Ty souboje prostě zatím vypadají hodně nudně a komicky. Opravdu někoho baví se 4 minuty bít s jedním řadovým nepřítelem a koukat se při tom na toporné animace a jak borec schytá 2 rány mečem do hlavy, aniž by ho to nějak rozhodilo? O zásahu šípem do krku radši ani nemluvím.
Pěstní souboje vypadají také více než komicky. Přijde mi to jako nějaké kung-fu. A ta opěvovaná inteligence NPC asi také nebude nic moc. Při pěstní bitce skupinky se tam vesničani mezi nima prochází a zdraví Henryho, jako by se nechumelilo.
Řeči typu, že do vydání se to zlepší mě opravdu nenaplňují optimismem. -
-
To všechno se doladí. Vždyt na to mají jeste 7 mesíců *1* Jeste optimalizace výkonu a je hotovo. Jo a ještě nějaký obsah.
-
Jo, jak tam šel s tím kýblem, tak jsem trochu čekal, že řekne: "Nazdar, dík, že jsi zachránil Oblivion!"
*3* -
-
Hlavně bacha, abys nedostal šípem do kolena *1*
-
-
Šli do toho realisticky a nedotáhli to do konce. Osobně bych radši bych viděl jednoduchý systém jako ve Warband, nebo ultrarealismus, ne něco mezi tím.
-
-
Mam pocit ze nechapete ze ten soubojak nema byt striktne realisticky, ale je realisticky s ohledem na RPG hratelnost. Takhle je to propagovane uz od Kickstarteru. Neni to simulator. Staci se podivat na jedno z prvnich videi kde to Viktor jasne vysvetluje.
-
-