Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
Toto je rozhodně hra z kategorie "počkám, až co se z toho vyklube po vydání". Na jednu stranu fandím čecháčkům, aby udělali s touhle hrou díru do světa - a klidně tak velkou jako poláčci se Zaklínačem, na druhou stranu to zatím stále vypadá na obyčejný propadák
-
hra je úžasné nechápu co máte s tm že bojový systém je pomalií na rozdíl od her kde můžete dělat kotouli kolem nepřítele když jste v plné zbroji kingdom come deliverence aspň ukazuje reálný bojový systém jestli boj trvá čtyři minuty tak jste špatný co dodat.
-
Příkladná ukázka naprosto diletantského přístupu. Někdo se sebere a zaletí si přímo k vývojářům, nahrají tam spolu video a to pak vypustí to světa. A někdo sedí na zadku, shlédne to video, na základě toho sepíše tuhle hrůzu a ještě k tomu hází moudra, jako kdyby to bylo v jeho režii. Máte to opravdu zapotřebí? Myslím, že jeden JD na eurogameru české herní žurnalistice opravdu stačí. Opravdu netřeba kopírovat jeho styl *3*
-
Je mi dost smutno z té kritiky tady. Pusťte si vlog Zdeňka Prince z E3, kde spokojeně popisoval game design. Pro mě je u takové rozsáhlé příběhové hry nejdůležitější hratelnost a jsem přesvědčený, že nebudu zklamán. Grafika je mi fakt jedno, pokud to není odfláknutý pixel art. Hru si koupim a užiju si jí.
-
Vypada to ze si Vavra ukous vic zvance nez dokaze snist. Coz je divny pac postavu na to ma. Docela lituju ze jsem to backoval.
-
Uvidïme
-
Tady je zase nablito ...
-
Jde videt ze si nehral novej Mass Effect, kdyz si tvrdis ze je tohle strasidelne spatny.
-
Radsi si davejte pozor co napisete. Vavra to tu cte a pak postuje prispevky na svuj FB a vysmivaji se tam fanouskum :q
-
-
Tak hlavne se ty nejvic mimo prispevky sbiraji, aby se mohly dat do zaverecnych kreditu hry.
-
nevysmívají se fanouškům, jen trotlům
-
Jak se opovazujes ?! Daniel Vavra je Buh.
-
-
No, nevim... Kdyz pominu Vavrovo nekonecne ego... dle myho jsou v cechach desitky lepsich vyvojaru. Jen si tolik nelesti ego na verejnosti.
Jako spatna hra to nevypada. Jako AAA take ne. Proste prijemna oddychovka pro milovniky sermu, stejne jako Arma pro milovniky airsoftu.
Grafika me nebere a dle meho jde dost poznat, ze uz je stara... Treba na Vanishing of Ethan Carter jde videt, ze scany delaji hodne a setri i prachy (cca 8 vyvojaru). Ale tady jsou to stale rucne delany lowpoly sutry s texturou jako v Crysis. Trava vypada taky stejna jak v Cryengine sdk, jen s jinou texturou. Terain nema ani tesalaci. Ostatni uz davno delaji v pbr... Proste to jde videt.
Design? Asi to stejny jako nejlepsi walking simulator se sermem a konem. Nej urcite bude.
Animace se lehce zapoji. Snad...
Jediny ceho bych se bal jsou tech. problemy, ale budiz.
Proste prijemna hra ne pro kazdyho. Nebere me to, ale snaha se jim uprit neda, prestoze Vavra je ***** -
-
A tušíš co to je, ten PBR?
-
"Design? Asi to stejny jako nejlepsi walking simulator se sermem a konem"
Tenhle blabol uz neni ani vtipnej trolling... -
Sranda je, že i kdyby ta hra měla lepší grafiku než jakákoliv hra současnosti, tak tu budou komenty, že je to nuda a grafika hru nedělá.
-
-
grafika hru nedělá, ta hra je nudná až na půdu. Graficky bombastický Order to taky schytal v recenzích, zaslouženě. Jinak vlastně Order je Vávrova oblíbená hra *4* Ten člověk je divný.
-
-
Zajímalo by mě kdo *1* Leda AMANITA DESIGN, k tomu Dex a Factorio mělo úspěch. Arma je zabugovaná a neoptimalizovaní hra už od začátku. Stačí si zahrát Argo jak moc je rozbitý.
-
-
Dark Train?
-
-
Jako hříčka na chvíli dobrý. Snad se jim bude dařit, ale četl jsem rozhovor a říkali, že se nechtějí pustit do nějaké velké hry a že jim "stačí" když vydělají na další vývoj.
-
-
-