Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
Proboha, to, co tady predvadite uz vazne neni pravda...v minulem clanku to anonymni borecci "tvrde nanadavali" Rockstaru za blbe mody a prskali na Homolu, ze si dovolil zneuctit svate pravo upravy kodu hry a ted ti sami se zatemnelym pohledem predvadeji ukazkove vlezdoprdelkovstvi vuci jinemu studiu, pozaduji prihmoureni oci nad chybami a cupuji tady Pechacka, protoze si DOVOLIL napsat pravdu...hosi, tleskam ve stoje! Jo, abych nezapomel - Skyrim je sra*ka a Kingdom Come je boziiiiiiii...a hlavne - nelezte denne na web, kde vam vsechno a vsichni vadi a nic se tady nedela dobre, uvidite, jak se vam ulevi...a ostanim jakbysmet.
-
-
Nebřeč a napiš sem něco pod dalším fake nickem :)
-
-
Co to placas? Takhle to delas ty? Mne je uplne putna, co si o mne mysli zdejsi borecci , takze nemam potrebu menit nicky...a vubec, nestracej se mnou cas a jdi radeji delat PR pro KC... ;)
-
-
je to tak, navíc rockstaru resp. take2 je uplne putna, co se pise v diskuzích na zapadlem ceskem webu, kdezto Vavra od sameho zacatku reakce hracu/fanousku potažmo novinaru alespon castecne reflektoval a bral na vedomi,tudiz kdyby hned zkraje dostal jeho absurdni a nerealizovatelny projekt adekvatni reakci (tj. jasne negativni), mohl jit ještě do sebe a jednak upravit design, prestat se zabývat margináliemi (barva mrkve, stromy, pocet cihel na ratajskem hradu,...) a hlavne neslibovat další a dalsi nerealne věci (několik aktu, sandbox, openworld, pes, zenska postava, kombinace dark souls a chivalry a další jiz vyskrtnute blaboly), kterými na sebe usil bic (ci spise gilotinu). dopadlo to bohužel takhle, jak moudri lide predpokladali... ac to tak nekterym nepripada, je mi projektu Pasvildomu opravdu uprimne velmi velmi lito, protože na nem pracoval tym schopných lidi, bohužel vedeny clovekem stizenym velikášstvím a absurdne precenujicim sve schopnosti a potencial... vina ovsem pada i na hlavu vsech tech minusujicich vlezdoprdelu a to vcetne novinaru, kteří do mne v diskuznich forech sili, a ja jim oponoval, ze i kvůli tomuto jejich pristupu bude Paskvildom prinejlepsim nehratelny nekoncepcni edutainment, protože Vavru podporuji v jeho beznadejnem pocinani...
-
Kdyby pan Pechacek video jen neproletel a delal poradne svoji praci, tak by se napriklad primo z videa dozvedel, ze oblicejove animace nejsou ani z daleka finalni a budou se poradne dodelavat az jako jedna z poslednich veci. Coz on ve clanku vubec nezminuje, protoze to budto nevi nebo nechce vedet a radsi bude psat o nocnich murach. Tohle uz zavani Bleskem a podobnyma slataninama.
-
-
Citace z článku: "...Finální verze hry by se oproti ukázce pochopitelně měla dočkat mnoha vylepšení..."
-
-
-
Česká hra, z českého prostředí a je anglicky *1* Tolik k realitě kterou chtěli dosáhnout. Děti tam nebudou, Vávra který vše kritizuje se bojí, že by hra měla PEGI 18 namísto PEGI 16 které to momentálně má.
Nebude tam crafting ničeho. Maximálně si tam namíchal projímadlo skrze alchymii....Kvalita jako prase. -
-
Kdyby mela byt realisticka i v jazyce, tak bys te starocestine stejne nerozumel. Radeji se nauc anglicky. A az si koupis neco japonskeho, take budes rad, ze je to anglicky a ne japonsky. Touzebne ocekavam dobu, kdy skonci primitivni narky nad tim, ze "ceska hra" ma byt cesky, omg, takovy hloupoucky provincionalismus...
-
-
Ufff.. tak odteď začni mluvit a psát jen anglicky ať nepodporuješ ten provincionalismus :)
-
-
Obavam se, ze jsi nepochopil pointu.
-
-
Asi ne, nechápu proč by historická hra z českého prostředí neměla být česky a proč někdo volá po tom, že by mělo být vše anglicky. Ani jsem nepochopil pointu o staročeštině, nevím o tom, že by např. historické anglicky mluvené filmy byli namluveny dobově.
Navíc pokud jsi někdy viděl nějaký historický nebo faktografický film kde občané různých zemí mluví svým původním jazykem, je to obrovské plus pro autentičnost a atmosféru. -
-
Že se to finančně nevyplatí, byl takový můj odhad. Vycházel jsem z toho, že náš herní trh je relativně malý, né každý český hráč si hru koupí a z těch co si ji koupí, to né každý bude v češtině hrát. Co se ostatních národů týče, někteří by jistě ocenili, že je ve hře autentický jazyk, ale určitě nebude absence češtiny nic, co by je odradilo od koupě.
Jestli se Vávra přímo vyjádřil, že to nestíhají časově, tak to taky chápu. Přeci jen je lepší hru vydat v nejpoužívanějších jazycích, než v jazyku, který sice sedí do prostředí, ale použije ho zlomek hráčů. -
Pochybuju, že by to byla nějaká přehnaná částka. A vyplatilo nebo nevyplatilo, Slovanů pár je a lidí, kteří by to hráli v původním jazyce taky vzhledem k zaměření hry. Jinak když se Vávra k tomu vyjadřoval, tak žádný z těchto argumentů nepoužíval co si pamatuju. Mluvil akorát o tom, že by bylo dobrý aby tam byl, ale že je to o nedostatku času a pokud by chtěli kvalitu, nesměli by to dát externí firmě atd.
-
Protože se to finančně nevyplatí. Češký dabing bych asi i uvítal, kdyby byl alespoň v kvalitě první Mafie, ale jejich rozhodnutí chápu.
-
-
-
-
Podobne keci mali aj voči ghandimu. Ten tiez znejakeho neznámého důvodu nemal rád angličtinu.
-
-
Nebylo to tim, ze byla Indie britskou kolonii, takze to byl jazyk usurpatoru? Plus ty osklive vyroky, ktere o nem rikal Churchill...
-
-
-
-
Tak grafika a prostředí super, jinak vše ostatní hrůza na úrovni 10 let staré hry.
-
Vidim, ze muj ukol byl splnen, kdyz se do Paskvildomu konecne trefuji uz i novinari, koneckoncu jsem po tom volal hned na zacatku, kdy se Vavra mohl teoreticky jeste chytit za nos a se hrou neco udelat, nyni uz je opravdu pozde. Priste tedy dejte na me, protoze ja nemluvim do vetru a moje pripominky mely vzdy hlavu a patu, coz se nyni (bohuzel] potvrdilo. Nezbyva nez doufat, ze alespon ty kostky budou ve hre kvalitne zpracovany s Warhorse je posleze vyda po vyoru polskych kolegu jako standalone hru.
-
-
tvuj nick hovori za vse...
-
-
Jsem rád, že jsem Vávru prokoukl a tohle NEpodpořil! *1*
odhaduju hodnocení tak 50-60% -
-
jsi moudrejsi nez ja :<
-
-
Informační hodnota článku - nula. Stejně tak erudice.
-
Když jsem před rokem tvrdil, že jejich soubojový systém nebude zábavný, že by měli jít cestou zábavy nikoli věrné simulace, nikdo mi nevěřil - samé mínus.
Nemyslím se, že by hra byla špatná, bude slušná, ale souboje vypadají stále příšerně. -
-
ted mas taky same minus, tak ti nevim..
-
-
Spravili už spánek/zrychlení času nebo musím čekat v reálném čase od večera do rána než vysvitne slunce?
Díky za odpověď.
Dan Vávra na hrad.
Smrt státu.
Volím Svobodné. -
-
ty seš holt Peechus
-
-
Tak pokud by mě zaplatili, tak bych si to možná i zahrál. Jinak mají štěstí, že jsem hodný chlapec, a že je nežaluji za ztracený čas z toho otřesného videa...
-
-
Gratuluji. Nikdo ti neplatí a právě ztrácíš čas čtením zbytečného komentáře, jehož autor ztratil svůj vlastní zbytečný čas čtením předešlého a ještě vyhodil víc pár slovy do pranice. *5*
-