Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

pátek večer a 30 tisíc.

https://steamdb.info/app/2420110/charts/

5 GOTY https://www.resetera.com/threads/2022-video-game-awards-season-tracking-and-discussion-thread-new-categories-and-genre-winners-added.651771/

"Sony also says in the leaked documents that it was expecting 30% year-on-year revenue of $124 million from year 2 sales of Horizon Forbidden West. However, following its addition to PlayStation Plus, Sony slashed those projections to 9% year-on-year revenue of $35 million, representing an $85 million loss in retail revenue.

Hra po roce skončila v PS plus. Opravdu to není propadák?

• lito

tvůj projev je úplně odlišný, omlouvám se, zmýlil jsem se 😀😂😀.

jinak registraci nevidím, ale vidím, že tvoje první přísvěvky jsou tu dnes Tomáši.

• Veskoslav. Upalte ho.

• Nepochopils. Hru si nehral. Ani jeden dil. Dival ses na Youtube a pises tu o RE4. To neni Facebook.

• Sasek. Nic neni potreba dal psat. A lhar.

• Vsichni jsme Veskoslav.

• vonTossis

Myslím, že ten tvůj průjem nás tady zaregistrovalo více. Průjem a ještě nechutně zavádějící. 

• lito

hra byla nucena všem pomocí praktik bundlu, kdy PS5 nebyla skladem. Jiná PS5 než s Horizonem se několik měsíců nedala koupit.  Jinak hra je propadák na Steamu. 40 tisíc peak je další fail Sony her. Jinak v rámci GOTY to dostalo celkově 5 GOTY, což je na hru s rozpočtem 300 milionů opravdu fail.

• lito

tohle je úplně stejný styl jako Ubi. 1:1. Jen to má lepší produkční hodnoty a více hypu a marketingu.

• lito

Veskoslav 😂. 

Ty už to ani nemaskuješ. 

• vonTossis

Skvělá hra. V něčem sice o něco horší než jednička, ale pořád hráčská radost. :-) 

• Ty jsi nejake dite, kteremu se posmivaji jeho oblibene babovicce ci co? Proste pochop, ze jsou lidi, kterym ta hra nic nerika a nelaka je.

• Kdyz uz lzes, lzi aspon mene okate. Ty si nic nerefundul. A nebylo to graficky zadne terno? To chce nejenom ocniho.

• Je to Lito. Fanatik do DS her atd. Nemuzes po nem chtit, aby pouzil mozek...

• Tak jeste ze si nam to sdelil....

• vonTossis

Zkusím to co nejvíce objektivně, ale vzhledem k "graficky to nebylo žádné terno", je mi jasné, že nemám šancí uspět. Ty už jsi plný subjektivního hejtu a touhy tu hru nesnášet. Ptáš se proto, abys potom mohl hned nesouhlasit nebo tomu dáš šanci? Jiné zasazení (není to historie), variabilní combat system, lepší grafika, výraznější hrdin(k)a  a sevřenější příběh, lepší a zapamatovatelnější vedlejší úkoly, zábavné hádanky ve světě a ta značka sama není podojená. Najde se toho více než dost. Ono už (subjektivně) vnímám rozdíl i v tom. že od AC Origins jsem další AC už jen hrál, ale nedohrál. Oba Horizony mám za sebou dvakrát., a dvakrát víceméně jako "completionist".

• Litous, fanatik Dragonu, co se musi doslova vygrcat pod vsechny clanky o Horizon. 

Uz jenom ten popis, co tu pises, ukazuje, jak si psychicky naruseny jedinec.

Jenom za první rok se prodalo více jak 8,5 milionu kopií. Takze si nejenom lhar, fanatik, ale jeste natolik hloupy, ze ani Google neumis pouzivat. 

• Tyhle hry, myslím různé Forbidden Horizony - nevím kolik jich je ani, jsem nikdy nehrál. Nějak mě to od pohledu vůbec, ale vůbec neláká a to nejen díky té hnusně barevné grafice. Od začátku, když jsem viděl kousek prvního dílu, tak mi to přišlo jen jako takové běhání bezesmyslu furt dokola to samé, něco jako všichni ti Assasíni, nuda.

Jo, to takový RE4 remaster, co teď hraju, ten mě chytl hned od první scény, kdy člověk vystoupil z auta a šel hledat policajta..

• MATYNIKY

hra ,která má jen na Playstationu kolem 10 mega prodaných kusu propadák? ale no tak

• Já měl zase problém v Cyberpunk, tam mi šel zvuk jen stereo, nevím proč. Ale možná hra neměla prostorový zvuk, to nevím. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit