Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně to pomůže, budu se cítit fajn.
  • Ne, typicky české je "to si nemůžu dovolit, ale chci to, tak si to ukradnu"
  • Trol.diskuzni
    Cahir: Nejen to ,-) Včerejší diskuze na téma Deus Ex s tebou byla velmi poutavá *5*
  • Trol.diskuzni
    To Cahir: Hele, nejsi náhodou nějaký bratranec Lukáše Grygara? Ten tvůj popis mi připadá jak šitý na něj *15*
  • Cahir
    Myslíš to malé rýpnutí? Ale no táák...
  • Trol.diskuzni
    Ale pokud ta hra nemá ani dobrý příběh, ani dobré herecké výkony a pouze to zachraňuje slušným soundtrackem (většina her z mého pohledu), pak je cena zarážející a o umění nemůže být řeč... IMHO.
  • :) Typicky České - To se musí hlásit !
  • Cahir
    Hudbu nepirátím, protože youtube a protože jsem spíš na klasiku. Svoje oblíbence mám doma, koupené. S filmy je to horší, přiznávám. O co mám zájem, na to jdu do kina, ale starší klasiky/oblíbené/seriály stahuju. Neherní software jde dost mimo mě, takže ten taky ne - to, co je free, mi stačí. Hry nepirátím, nemám na ně skoro čas a navíc hraju pouze RPGčka. Takže ty dvě, maximálně tři hry, které ročně vyjdou jako moje cílovka, si opravdu kupuji.
  • Trol.diskuzni
    Zastávání názoru ne, způsob jeho prezentace ano.
  • Trol.diskuzni
    Klidně nahlaš, no problem... Ale čemu to vlastně pomůže? Hrám, games.cz, tobě, tvým rodičům anebo snad České republice?
  • Cahir
    Můj rozum asi pracuje jinak než tvůj. Podle mě totiž zastávání nějakého názoru neimplikuje, že je dotyčný zastánce povýšený.
  • Hezké počtení. A co tahle sebranka řekne na to, že podobní lidé se dají na některých místech anonymně nahlásit? Moc by mě to zajímalo.
  • Trol.diskuzni
    Myslel jsem to spíše všeobecně, ale budiž - jestli doopravdy nepirátíš (ani neherní software, hudbu apod.), tak máš můj obdiv - a to myslím smrtelně vážně. *4*
  • Cahir
    Snažím se. A rozhodně nepirátím, ptáš-li se na tohle. Z toho usuzuji, že mám právo "kázat" ostatním.
  • Trol.diskuzni
    No, řeknu ti - nebylo to zas tak složité, když to napadlo i mě, trola zvířatům podřadného *5*
  • Cahir
    Troll: A jak jsi prosím tě na tohle usoudil?

Xspy: Co se děje a co by se dít mělo, je rozdíl. Jak to dělaj ostatní mi je vážně šumák.
  • Trol.diskuzni
    Neříkám, že je na morálním jednání něco špatného... Ale rozhodně bych se tady nerozmachoval a nekázal ostatním. Máš snad své svědomí naprosto čisté a vždy jednáš MORÁLNĚ? Začni u sebe... *3*
  • Tohle je tu už po několikáté a nikdy to kromě vášnivé fLamewar v diskuzi k zamyšlení vydavatelů nevedlo .
  • Já nechlastám ale hry hraju :D
  • Trol.diskuzni
    To, že vydělal přes miliardu vůbec nesouvisí s mým tvrzením, že hry kupuje a hraje málo lidí... Mluvíš jen o zisku (vysoká kupní cena), ne o oblíbenosti herního odvětví v oblasti zábavy a umění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit