Přejít na výpis diskuzí
Hrajeme a neplatíme: 40% CZ hráčů si hry nekupuje nebo stahuje
7.9.2011 | Petr Poláček
351 příspěvků
-
Zájem státu na morální výchově občana není vůbec nic špatného, naopak,absence tohoto prvku je důvod, proč je svět tam, kde je. Normalizace byly jen sladké řečičky na povrchu shnilého, zkorumpovaného a nefunkčního jádra. Když se idea nepodaří napoprvé prosadit v praxi, nijak to na její pravdivosti neubírá.
-
Evidentně těch kupujících je dost, když může CoD vydělat přes miliardu dolarů.... *3*
-
Nevím... když si hru nekoupíte, tak výrobce a vydavatel nic neztratí... když si hru stáhnete, taky mu zisk neujde, bo byste si ji nekoupili. Avšak máme tu nějaký ten copyright, takže skóre 1:1. Dříve jsem si hry také stahoval, ale většinou ty, co stejně už nikde neseženete (díky Gog.com), protože jsem neměl kompjůtr na nové hry. Teď mám mašinu za hodně těžké děngi a práci, ze které mám love, takže když chci hru, tak si na ní našetřím. Horší je to, že dnes už se dema moc nenosí, takže jak si hru vyzkoušet, abych nekupoval zajíce v pytli? Nad tím by se měl někdo zamyslet.
-
To se ovšem nevylučuje ;) .
-
Dworkin: Vypadá to celkem seriózně... Tak já nevím, má s tím někdo zkušenost?
-
Cože tohle tam není ? .... Pak má ovšem podobný průzkum hodnotu blížící se nule ... :/
-
Pak se ale nesmí nikdo divit, že hry kupuje a hraje tak málo lidí... Zvláště ty nejnákladnější, které mají být těmi top AAA a mají bořit hranice možností her nejvíc.
-
Na stránkách EA maj tu Crysis 2 jako direct download za 49.99 EUR. Těch 120 kačen zní krásně, ale aby to nebyla nějaká levota.
-
Nějak mi to tvoje tlačení morálky a moralizování evokuje pojem "normalizace"... Že by náhoda? *3*
-
Být IN .... o to přece v konzumní společnosti přece jde ne ? Jako dneska vyjít v mrkváčích z 90 a říkat ... konečně jsem si je koupil , a jak jsou pohodlné.... ;) .
-
On někdo při prodeji dneska ještě hledí na morálku ? *7*
-
:) Spíš tím že budu vzorný a hry si budu poctivě kupovat pak stejně budu jediný kdo spláče nad výdělkem - problémové online ochrany a mizerný support od vydavatele je na denním pořádku .
-
Moralizování je povinnost každého slušného člověka. *3*
-
Proč jsi v tom případě tenhle "super tajemný" komentář napsal, když mě nechceš vyvrátit? Máš potřebu cítit se nadřazeně? Taky ti přeji příjemný večer. *3*
-
To je věcí vydavatele, za jakou cenu nabídne svoje zboží.
-
wow, omlouvám se a jdu to zčeknout. Díky!
-
Vidím Cahire, že jsi si velmi jistý sám sebou... Gratuluji ti ke svému povýšenému jednání, jestli tě činí šťastným. *3*
-
nehovorim, ze piratit je spravne ale je trocha rozdiel piratstvo v nasich podmienkach a v podmienkach trebars UK kde zuri cenova vojna (ale tam tiez nie je problem prijst do obchodu a zobrat si par potrebnych veci pre zivot ako iphone, ipod, mac... ako nam ukazali pred par tyzdnami)
Neda sa rovnako pozerat na pirata co ukradne hru v den vydania a neskor si ju po zlacneni kupi a na pirata co kradne zaradom vsetko
a mimochodom, momentalne tu mam rozohrateho KotORa II -
Všichni určitě nekradou... Ale dokud hry budou stát obludné peníze ve vztahu ke své faktické kvalitě, tak se bude krást hodně a žádné rádoby přesné výzkumy na tom nic nezmění.
-
Trole diskuzní, morálka je spolu s rozumem to, co tě odlišuje od zvířat. *4* Jsi-li nemorální, jsi ještě méně než zvíře. Je-li to tvůj případ, gratuluji ti k tvému červímu statusu!