Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Zájem státu na morální výchově občana není vůbec nic špatného, naopak,absence tohoto prvku je důvod, proč je svět tam, kde je. Normalizace byly jen sladké řečičky na povrchu shnilého, zkorumpovaného a nefunkčního jádra. Když se idea nepodaří napoprvé prosadit v praxi, nijak to na její pravdivosti neubírá.
  • Evidentně těch kupujících je dost, když může CoD vydělat přes miliardu dolarů.... *3*
  • Nevím... když si hru nekoupíte, tak výrobce a vydavatel nic neztratí... když si hru stáhnete, taky mu zisk neujde, bo byste si ji nekoupili. Avšak máme tu nějaký ten copyright, takže skóre 1:1. Dříve jsem si hry také stahoval, ale většinou ty, co stejně už nikde neseženete (díky Gog.com), protože jsem neměl kompjůtr na nové hry. Teď mám mašinu za hodně těžké děngi a práci, ze které mám love, takže když chci hru, tak si na ní našetřím. Horší je to, že dnes už se dema moc nenosí, takže jak si hru vyzkoušet, abych nekupoval zajíce v pytli? Nad tím by se měl někdo zamyslet.
  • To se ovšem nevylučuje ;) .
  • Cahir
    Dworkin: Vypadá to celkem seriózně... Tak já nevím, má s tím někdo zkušenost?
  • Cože tohle tam není ? .... Pak má ovšem podobný průzkum hodnotu blížící se nule ... :/
  • Trol.diskuzni
    Pak se ale nesmí nikdo divit, že hry kupuje a hraje tak málo lidí... Zvláště ty nejnákladnější, které mají být těmi top AAA a mají bořit hranice možností her nejvíc.
  • Na stránkách EA maj tu Crysis 2 jako direct download za 49.99 EUR. Těch 120 kačen zní krásně, ale aby to nebyla nějaká levota.
  • Trol.diskuzni
    Nějak mi to tvoje tlačení morálky a moralizování evokuje pojem "normalizace"... Že by náhoda? *3*
  • Být IN .... o to přece v konzumní společnosti přece jde ne ? Jako dneska vyjít v mrkváčích z 90 a říkat ... konečně jsem si je koupil , a jak jsou pohodlné.... ;) .
  • On někdo při prodeji dneska ještě hledí na morálku ? *7*
  • :) Spíš tím že budu vzorný a hry si budu poctivě kupovat pak stejně budu jediný kdo spláče nad výdělkem - problémové online ochrany a mizerný support od vydavatele je na denním pořádku .
  • Cahir
    Moralizování je povinnost každého slušného člověka. *3*
  • Cahir
    Proč jsi v tom případě tenhle "super tajemný" komentář napsal, když mě nechceš vyvrátit? Máš potřebu cítit se nadřazeně? Taky ti přeji příjemný večer. *3*
  • To je věcí vydavatele, za jakou cenu nabídne svoje zboží.
  • Cahir
    wow, omlouvám se a jdu to zčeknout. Díky!
  • Trol.diskuzni
    Vidím Cahire, že jsi si velmi jistý sám sebou... Gratuluji ti ke svému povýšenému jednání, jestli tě činí šťastným. *3*
  • Ludo
    nehovorim, ze piratit je spravne ale je trocha rozdiel piratstvo v nasich podmienkach a v podmienkach trebars UK kde zuri cenova vojna (ale tam tiez nie je problem prijst do obchodu a zobrat si par potrebnych veci pre zivot ako iphone, ipod, mac... ako nam ukazali pred par tyzdnami)

Neda sa rovnako pozerat na pirata co ukradne hru v den vydania a neskor si ju po zlacneni kupi a na pirata co kradne zaradom vsetko

a mimochodom, momentalne tu mam rozohrateho KotORa II
  • Trol.diskuzni
    Všichni určitě nekradou... Ale dokud hry budou stát obludné peníze ve vztahu ke své faktické kvalitě, tak se bude krást hodně a žádné rádoby přesné výzkumy na tom nic nezmění.
  • Cahir
    Trole diskuzní, morálka je spolu s rozumem to, co tě odlišuje od zvířat. *4* Jsi-li nemorální, jsi ještě méně než zvíře. Je-li to tvůj případ, gratuluji ti k tvému červímu statusu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit