Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ono to bude asi tím , že pořádná hra zahrnuje audiovizuální zážitek , jehož realizace je jako spojit dobrou knihu s dobrým orchestrem a ještě k tomu zaplatit nadané herce /vývojáře a tunu licenčních poplatků .
    Prostě takové o dost lepší divadlo ve kterém hlavní roli hrajete vy .....
    Takže je až s podivem , že se u her nemluví o absolutním umění . I když za to může spíš silný komerční důvod jejich vzniku , který k recyklaci a plytkosti přímo motivuje .
  • Trol.diskuzni
    Není jejich prací moralizovat druhé, aby si hry kupovali...
  • souhlasim, spis jsem se musel pochlubit ze mam i origo hry *15* *13*
  • Jinými slovy kradou všichni, tak proč bych se upejpal. *4*
  • Spíš mu upadne něco jinýho.
  • Čím levněji, tím lépe, o tom žádná, ale že sleva přes padesát procent není podle tebe "velká", to mi přijde trochu ujetý. *4*
  • Trol.diskuzni
    Nemorální, nemorální... Tohleto slovo má v dnešním světě nějakou váhu? *1* Stejná volovina jako nazývat to krádeží... *7*
  • Hry nekupuju. Co mám za ikony na ploše... OpenTTD, Orbiter, FlightGear. Všechno zadarmo, všechno špičkové záležitosti, co vám poskytnou zábavu na tisíce hodin. I tak se dá hrát.
  • blixa
    Jen rychly vyjadreni: A) je to populace 15+, vsechny podobny pruzkumy se delaj na 15+ protoze pro mladsi potrebujes svoleni rodicu.. Je to patrny pak i ty tabulky vekovyho slozeni, ale je fakt, ze z tech par radku o realizaci pruzkumu to vypadlo, jeste to opravime; B) Jsou to procenta - to co chybi do stovky jsou ty, co nevlastnej zadnou hru - opet, znacku procent doplnime (jeste ze jsme na webu); D) Staci si to poradne precist - v tech 40 procentech jsou secteny dva udaje; E) Otazka z ni, jaky je vas nejcastejsi herni zazitek, nekdo muze obcas hrat, ale castejc koukat jak hraje nekdo jinej; F) Tohle cislo je prevzaty z pruzkumu theesa.com a v nem je to vyjadreny dost jasne;

Jinak dik za nalezeni tech dvou chyb - to ze tam zustaly, neni chyba rychly uzaverky, ale naopak toho, ze to toho clovek kouka uz moc dlouho.. :( Co se tyce vzorku - takhle se delaj vsechny pruzkumy, je tam stejnej pomer lidi z vesnic/mest, vyse prijmu, pohlavi a vzdelani jako v populaci CR - to aby byl reprezentativni a presnej zajistuje prave ta agentura - kdybys vzal Zlaty stranky a zavolal 1002 nahodnejm lidem, vyjdou ti urcite jiny vysledky.
  • ucho
    tak hry nekupuj hned v den vydání. stačí počkat půl roku nebo rok a většina her je za polovic, kolikrát ještě levnější. nebo pak člověk není in, když nehraje aktuální tituly?
  • Trol.diskuzni
    Hry by podle mě měly stát nějakou úměrnou cenu ke své kvalitě samy o sobě... A ne, že si je může člověk pořídit za "solidní" peníze až tehdy, když je koupí:

1. ve velké slevové akci...
    2. ...s výrazným časovým odstupem od vydání...
    3. ...s vidinou výrazných limitací (nevlastníš kopii, Steam installed...)
  • Cahir
    Nemůžeš si něco dovolit? Tak to prostě nebudeš mít - jednoduché jako facka. Stejně jako nebudeš mít plazmu a nabušenou káru.

uznávám ale, že stáhnout hru je tak trochu jiná "krádež", jelikož v podstatě nic nekradeš a majitelu škodu nepůsobíš (za předpokladu, že kdybys nemohl pirátit, tak by sis ji nekoupil). to ale nic nemění na tom, že je to nemorální.
  • ne, tvoja paralela so sluzobnym autom nie je spravna zo strasne vela hladisk, ale.... prajem ti prijemny vecer.
  • A když si tu hru nezahraješ, tak ti upadne pravá noha, viď? *4*
  • Však pokud nedáváš, ale zároveň to nekradeš, tak to není nic proti ničemu, ne?
  • Cahir
    Co je obecně přijímaný fakt? Jeho názor? Že novináři jsou pokrytci? o tom teda nic nevím. A mimochodem, spousta obecně přijímaných tvrzení jsou žvásty. *3*
  • M.Habarta
    Ten kluk mě baví. :)
  • Ludo
    no joooo, pirati sa, kradne sa, fuj, fuj, fuj

Tu clovek robi na jednu AAA hru cely den. V USA robi cely den na kolko AAA hier? 4-5? A to este priratajme mensie naklady na zivot.
  • Ja bych rekl, ze piratstvi je nejlepsi reklama pro hry... rumors r rumors....
  • originalni a inovativni hry si kupuju, ale pokud ke mne jako k zakaznikovi pristupujou jako k ovci tak na ne z vysoka se** ... kazdej rok jim 1200,- za neco cemu pridali o rok vic a prekopali menu, davat nebudu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit