Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    Taky tě miluju maxi, jde o to že ve 4k se rozumně hrát nedá i kdybys byl multimilionář a je úplně jedno co do toho narveš a na to nemusím být kdovíjaký génius ale mám zkušenosti s obdobným HW tak prostě vím že je to nesmysl, je to jako pokoušet se jet 300km/h s trabantem. O hrach poslední dobou moc nediskutuju protože mám dlouhodobě zánět šlach tak si moc nezahraju psaní na klávesnici je docela v pohodě, ale hlavně klikání myší bolí,(klikám pěstí nebo nosem, takže FPS si fakt nezahraju*1*) dohrát life is strange bylo doslova utrpení pro moje ruce, koupil jsem si i ten datadisk pro zaklínače, ale nemůžu si ho zahrát, nejsem odborník na HW to fakt netvrdím
  • solomon.short
    kdyz oni ti tri tebou zmineni pouzivaji argumenty, ne vykriky. timto bych debatu ukoncil
  • tak pokud jsi naladěn na inteligenci Keyze, tak to chápu *3* s
  • solomon.short
    rozhodne mi daji vic nez nicnerikajici kydy od tebe :)
  • Stačí jen nevědomky mimoděk zmínit slovíčko "grafika" a očekávej veletok houen, Ganga hadr - nic podivuhodného...
  • on žije v bubline počítačových her, nedojde mu že nekdo používa pc i na práci *1*
  • ale půlku máš od Keyze, LV a Nigtborna, které ti nic nedají *3*
  • solomon.short
    z toho je petina nesouvisejicich komentaru od tebe :D

a ted mi prozrad jak nesouvisi grafika a hw diskuse s hernim webem...
  • nightborne
    Ne pravidelně, ale chtěl sem vidět kvalitu 4k videa, žejo... takže se to nabízelo.

Je nicméně fakt, že některým herečkám sluší spíše menší rozlišení, ehm.
  • Vakek
    Pěknej článek. Víc takovejch Honzo :-)
  • solomon.short
    pri vsi ucte Drakene, tezko. u Intelu do nastupu Skylake nevyuzijes vic nez 1600 MHz. U APU AMD vyuzijes rychlejsi pameti (hlavne kvuli grafickym jadrum), na druhou stranu, nikdo rozumny si na hrani APU neporidi
  • tvl za dve hodiny 100 prispevku, tolik nemaji ani nektere AAA hry. redakce správne pochopila že zdejší komunitu nejvíc zajíma grafika a hw diskuze, co je divne vememe li v potaz že jsme na herním webu.
  • Neřekl bych. Vždycky je lepší jedna rychlejší. Raději 980Ti, než 970SLI (2x TDP, microstuttering, jednotná VRAM, někdy čekáš na podporu SLI v ovladačích, někdy se nedočkáš vůbec atd.) .. těch 15 procent výkonu navíc nebo kolik za to podle mě nestojí.
  • kup si iMaca, máš 5K a k tomu 16:10.
  • Jo no, v benchmarcich je SLi nebo CF lepsi. *15*
  • Draken69CZ
    Tam už vidíš i ty filcky ne *15*
  • 0011
    Vyšší takt pamětí, ram mám 16 gb ale to je jedno, stejně tak u her na frekvenci nezáleží, u renderování už je to trochu něco jiného, takže nejde jen o částku na faktuře
  • Draken69CZ
    třeba profesionálně zipuje a raruje tam už to znát je *3*
  • jnsCZ
    Ty bláho, jestli fakt koukáš na 4k péčka, tak musíš mít neskutečně odolnej žaludek :)
  • zajimavy, o hrach nediskutuješ zato když je článek o hw hned prilezeš delat machry. zajimalo by mne proč nejdeš na specializovany web? tam by te asi vysmaly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit