Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvláštní, Dacia Logan ti taky na přesun z bodu A do B stačí a přesto lidi kupují dražší auta, čím to asi bude ? :)
  • Tak např. Cities: Skyline není až tak náročný na GPU a super výkonný CPU je dosažitelný (i7 na 2011), UHD/4k bude rozhodně lepší než FullHD. A řekl bych, že o dost, že to bude mega podívaná:)
  • Osobně jsem ve 4k hrál a nepopírám, nádherný to je, ale nevyváží to ty prachy, který do toho je třeba dát. 6x lepší zážitek oproti PS4 mít nebudu, takže tady smysl nevidím.

Ale jinak moc pěknej článej.
  • TNT snad ne, to by byla výbušná zábava:) Asi jsi myslel TN:)
  • Draken69CZ
    Vždyť všude tvrdíš "kdo na to nemá hraje na konzoli" tak jak to teda je?

/cena televize? to jako že do té doby než kupuji konzoli telku nikdo nemá? ale monitor se asi každému doma válí?
    /chytrý telefon pro konzumní užívání netu stačí a většina lidí víc nepotřebuje
  • GTX 970 co jsem kupoval před rokem je teď dražší než předtím *15*
  • max je jen trolící puberťák,jakýkoli pokus o rozumnou komunikaci s ním je naprostá ztáta času.
  • Asharak
    15% / rok
  • pokud kradeš hry tak ano ale nebavime se o tom, btw co je to za divnej jazyk
  • On je spíše problém, že zatím na příjemné hraní ve 4k by bylo třeba SLI nebo CF a to má přes vylepšení pořád svoje -. Takže ještě nenastal zcela vhodný čas na 4k hraní, prostě vykonově jsou grafiky na hraně (minimálně ty single řešení). Peníza v případě investice na 4k asi nemá cenu řešit, tak jak tak to není levný a ještě dlouho nebude. S těma platama bych byl opatrný, sám jsem VŠ a x letou praxí a nemám se špatně, ale opravdu není VŚ zárukou slušného příjmu, hlavně, čím dál více VŚ budě dělat práci SŠ a tím budou mít i jejich platy.
  • Docela dobrý kapesný dostáváš od rodičů.
  • vždyt ja netvrdím že je to neco extra, jen jsem chtel rict že takovej stroj bych si mohl koupit hned zítra.
  • Dyť já proti autorovi nic nemám, naopak je to fajn člověk od pohledu, jen si myslím, že zrovna nějaké recenze her pro WiiU by byly zajímavější.
  • PC hraní vyjde ve finále trošku levněji (a to se nikdy nepočítá cena PC, které stejně musíš mít "ke konzoli" a už vůbec se nepočítá cena televize), použij google,je na to x článků. Pochopitelně pokud bereš PC úměrné nekvalitě konzole, na tom není co řešit.

Tady to máš rozebrané v 36 kapitolách vč. odpovídající kvality obrazu, průběhy fps apod. PC (konzola) předražené mini pc :P

http://pclab.pl/art55555-205.html

1tis zlotých = asi 6tis kč
  • poprosim Boha tohoto d*menta smazat
  • Ehm.
  • Docela nuda, s takovou vyplatou na to Bugatti moc rychle nenasetris.
  • No jo, ale mantle je mrtvy, nikdo se s nim uz pitvat nebude, protoze bude DX12. Jestli ho ma nekdo hur nebo lip nehraje roli dokud nevyjdou hry co ho vyuzijou a az to prijde imho dnesni grafiky uz stejne budou kram. Takze je spis otazka jak to pojede na tech dalsich grafikach. A jestli to ted ma realny efekt v 10 hrach, tak to stejne s trhem ani vyvojem her moc nezamicha. Jak physx, taky useless crap prave proto, ze byl jen na nv.
  • pekny článek, príšte čekám že bude jak se hraje na konzolích a pak jak se hraje na vyšším mainstreamu a sbírka zbytečných článku bude kompletní... *3*
  • Jakože zrovna Honza dobře ví, že rozlišení kvalitní hru nedělá. Viz Drakenův odkaz. Ale to neznamená, že by nemohl napsat něco o 4K.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit