Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
    Heeej Kua mať tie prechy kupujeeem :D
    ...tak jasne p*rno priemysel je vždy popredu *1*
  • trochu plochý článek na herní server, čekal bych, že napíšete více o hrách samotných ne všechny totiž 4K rozlišení podporují či mají textury v takové kvalitě, aby to vůbec dávalo smysl....
  • Já hraju ve 4k skoro vše (mam all in one počítač s 5k 27") utáhne to vše zatím, cena byla 60tis... hry vypadaj nadherně nadruhou stranu že by to stálo za tu cenu si nemyslím, nemít ten počítač na práci tak do něj tolik nedám...
  • 4k media... jestli myslíš p()rno tak to už ve 4k je :D Tak to možná trochu smysl má :)
  • S tebe ta zavist ze ta tvoje konzole nezvlada obraz ani v rozliseni HD (tedy v rozliseni meho telefonu) vylozene kape! *1* Ale svoji hloupost jsi dal dobre najevo ty! Jako pobavils jemnej obraz na 40" obrazovce a v 720p *1* *1* *1*
  • Ako môže byť pri 24'' monitore a 4K rozlíšení rovnaká jemnosť obrazu ako na 40'' TV s 1280x720? Či to myslíš pocitovo v súvisloti s tým, že na TV sa dívaš z väčšej vzdialenosti a preto raster tak nevnímaš?
  • Ako ti GTX 970 reaguje keď Hairworks zapneš?
  • ALHAZRED
    Ano každy nech vyhadzuje prachy na čo chce, ja som dal pred 8mimi rokmi 37000 Sk za Full Hd TV SAMSUNG po znamosti, pretože to bola novinka teraz stoji 12000. Vyvoj nezastaviš, ale treba pekne počkať kym to bude za rozumnu cenu.
    BTW vieš ako vizerali naše programi zo začiatku na tom Full HD ?? TIČKA
    Ale PC bolo v pohode, nema zmysel isť do 4K ked nie su media, ktore by to podporovali, ale to pride...
  • cece kdyz uz kupujes komp za 40-50k tak si o tom nejdriv neco zjisti...ale stavet novy komp na 390x kdyz je moznost bud levnejsi 970 nebo o malo drazsi 980...
  • Já nesouhlasím. Mám I5 4690K, GTX 970, 8GB ram a W3 hraju bez hairworks v 1440p v 60 FPS stabilně. A PC neslyším !!!!
  • gesto
    4k to není o tom ho hodnotit, prostě je to lepší než 1080p ale taky drahý jak svina, prostě je to další pokrok to je jako by někdo říkal že v tv stejně nic nedávají tak na co scart nebo hdmi stačí bíla anténa a 240p takhle to jde už dlouho postupně prostě 240p ,480p ,,720p a 1080p atd atd prostě nezastaví se to nikdy, možná až když budou hologramy a tam to bude zase od 240p a postupně a pak za 100 let zase přijde do mody klasika a tak zase dokola
  • yuri337
    A ta velká spotřeba se asi vypaří kam? Sežere ji monitor nebo kabely? Velký příkon prostě vyrobí velké množství tepla. Pokud musíš oddělávat bočnici, tak ten PC skládal idiot, který nechápe fyziku páté třídy základní školy.
  • Pro PC hrace je 4K nezbytne, s nim dosahuji na 24" monitoru zhruba stejne jemnosti obrazu, jako konzolovy hrac u 720p obrazu na 40" TV. Bohuzel na pc si to muze malokdo dovolit.
  • ASUS STRIX R9 FURY 4G Gaming by bola ešte slabá podľa toho čo som si prečítal. Dobre že som si tento článok prečítal mohol som potom neskôr ľutovať vyhodené peniaze.
  • LV426
    ACH JO 980ti... TI !!! 980TI, to co píšeš TY v původnim příspěvku a na to já reaguju. Takže pokud nevíš že 980 a 980Ti jsou dvě rozdílný věci tak se nemáme dál o čem bavit... Samozřejmě, že je obyč 980 jen o cca 2500kc dražší, jenže ta 980ti, kterou si psal jako teplotní srovnavačku je dražší o 7000,-.
  • ALHAZRED
    Cha 4K no, ano, pretože nam stale musia tlačiť nejake novinky"" aby sme vedeli načo mame vyhadzovať prachy...
    keby to Full HD bolo aspoň slušne využite... kolko je hier, ktore vyzeraju "DOBRE" ??
    Jedine Crysis 3 a namodovany SKYRIM ostatne hry -konzolove porty ďakujeeem,
    načo mi je 4K rozliženie, ked vyvojarom stačia LOW textury...HUMUS
    https://www.youtube.com/watch?v=k3IlHBBGCIw
    Takto by to malo vizerať...aleee NEBUDE !!
  • Taky to ale musíš postavit s mozkem a rozvahou a ne jen naházet do bedny drahý hardware a čekat, že to pak krásně a bez problémů pojede.
  • Čím má karta vyššiu spotrebu, tým má viac odpadného tepla a tým vznikajp väčšie nároky na výkon chladenia. GTX grafiky na úrovni R9 390X nie sú ani náhodou také hlučné a je to hlavne vďaka citeľne nižšiemu TDP.
  • Člověče srovnávat 980 a 390X ? Ta karta má uplně jiné odpadní teplo, ale uplně. Nejde jen o teplotu jádra. 980 je o 2500kč dražší, než 390X jaký 7000 ? 980Ti byl příklad, že by jsi ji uchladil líp, než ten nesmysl 390X. Navíc má o 110W nižší TDP.

Zkrátka tohle jsi trošku nevychytal.
  • Lukass
    Tu kartu bych nechtel ani zadarmo, co mas za zdroj?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší