Přejít na výpis diskuzí
„Hry jsou drahé, Skyrim za to ale stojí“, zní z Bethesdy
4.8.2011 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Nesouhlasím, jak Fallout 3 a Oblivion byly bez debaty kvalitní hry. Beru že nemusí sednout každému, ale obecně se jedná o řemeslně výborně dělané tituly. A kdo říká že ne, je pozér co se snaží být akorát zajímavý ;)
-
Třeba demo k Risen, Falloutu 1 ...
-
ty radsi nikoho neobvinuj dokud nedostanes OP *1*
-
Tak to je jasný že oni patlajou hru 3 roky dělaj tam mega otevřenej giga ultra super velkej svět a stojí to stejně jako Black Ops kde jim stačí vymodelovat uličky celou hru zamazat příkazama if voják dojde sem začni střílet. To je jasný, že je to štve že se valej s takovouhle hrou a vydělaj míň než ty uličníci z activisionu.
-
Když se ti nelíbí muj komentář tak co se dotoho montuješ ?
Žádný vulgarni forum neznám dyžtak link.
Co jsou prazdniny spim dobře
A píšu si jak chci a co chci.
Jestli chces poučovat o češtine tak mam pro tebe taky radu a to,že věta zaciná VELKÝM PÍSMENEM ! -
V tom clanku to vyznelo upravdu divne :D Ale buhvi co rekl ve skutecnosti, jak to zapsali novinari a jak to bylo prelozeno.
-
Upřímně - viděl jsi někdy demo k RPG? A kdyby, tak ti toho stejně kulové řekne. Pokud ovšem demo nepoukazuje na opravdu "veškerý herní obsah"...
-
tak mi to z toho rozhovoru prostě vyznělo. Pokud se ti to nelíbí, tak co se do toho montuješ. Běž se vyřádit na nějaké vulgární forum, já nemůžu za to že jsi se špatně vyspal a potřebuješ si zanadávat. Takže ty si "rači" nejdřív zopakuj češtinu a pak něco Trolluj, retarde.
-
Hmm tebe obviním z debility a ani nebudu muset nikoho uplácet..
-
Meleš sr*čky.
- Omylem jsem vymazal celí komentář, ale to nejduležítejší sem tam dopsal. *2* -
Staci si pockat par tyzdon a napr. na game.co.uk su cenu za polovicu euro ceny....
ZA rok takto nakupim asi 10-15 hier. Crysis 2 bol po mesiaci a pol na tyzden zlacneny na 14.99GBP no nekup to :D -
*14*
-
haha to je borec:)..
-
Ja myslim ze kazdy mainstreamovy vyvojar si mysli ze jeho hra je ta nejlepsi a mela by se prodavat za 60USD...takovehle reci jsou dost nevhodne. Pripomina mi to Koticka z Activisionu, fuj fuj.
-
Ty nepamatuješ na ta obvinění po vydání F3? Bethesda podmázla kde koho.
-
A kde je seznam lidí, které Bethesda platí? Aby jsi pak poznal jestli 10/10 je protože je to pecka, nebo protože je to placené?
-
Vanilla Oblivion měl svoje mouchy, ale byl maximálně otevřený modům a ty z něj udělaly super hru. Pokud bude Skyrim tak dobře modovatelný jako Oblivion, tak je skoro jedno, jakou herní dobu bude mít vanilla, protože moderská komunita to minimálně zdvojnásobí. A všecko pořád jen za těch 60 babek.
-
Fallout 3 me bavil nebyl vubec spatnej mozna jedina chyba na ty hre je ze se jmenuje Fallout *1*
-
trefa do černého:D
-
Ja kupujem hry hlavne za zlavy, pretoze sa mi uz nechce platit tolke peniaze. Ked si zratam vsetky hry ktore som kupoval, to by som dopadol blbo, keby som musel dat za kazdu 40-50€. Aj ked za nu dam 3-4€, kolkokrat zistim, ze ma to nebavi a nehram to. To by ma velmi potesilo pri 50€. *1* Iba vynimocne som ochotny platit viac. Ale tazko povedat, ci si nejake decko alebo teenager hru kupi aj za 4€. Mozno polovicka.