Přejít na výpis diskuzí
„Hry jsou drahé, Skyrim za to ale stojí“, zní z Bethesdy
4.8.2011 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Ja jsem za F3 rad. Bez nej by totiz dost mozna nidky nevzikl vyborny Fallout:New Vegas,ktery jsem dohral 3x a pokazde jsem se kralovsky bavil. A valstne se bavim porad,aktualne u nejnovejsiho DLC. *2*
-
Vicemene souhlasim,ale po zkusenostech z ruznych for ruznych her (tyka se hlavne MMORPG) muzu klidne rict,ze prani hracu vetsinou kazi zabavu samotne hry. Malokdo si totiz uvedomuje ze nektere ty veci,ktere nas tam tak strasne stvou,ve skutecnosti tvori srdce zabavnosti cele hry a bez nich to bude nuda.
No,moc pekne jsem to nenapsal,ale snad aspon nekdo pochopi co jsem chtel rict. *2* -
no me to prave pripada ze breci co to bethesda udelal s jejich hrou a jeste ji daj na truc do kategorie Příbuzné hry *1* Jak sem rekl nejvetsi chyba je ze se jmenovala Fallout 3
-
Pokud se tiOblivion ani Fallout 3 nelibil,pak nechapu proc na Skyrim vubec cekas. To proste nebude hra pro tebe.
-
Milý Danečku z Modřan, čekal jsem konec, ale jak vidno, jsi vyrtvalý klučík. Takže podle tvé logiky mohu kritizovat hry pouze v případě, že jsem sám již nějakou vytvořil? To by pak znamenalo, že bych musel zároveň natáčet filmy, psát knihy, komponovat hudbu a mnoho dalšího (dokonce bych musel být i módní návrhář, jelikož občas kritizuji něčí hadry...). Nebál bych se takový názor označit za dementní.
Když už by se ale Daníku stalo, že bych nějakou hru vyprodukoval, rozhodně bych to nedělal proto, abych měl co největší prodeje, a mohl se tak se svými kolegy z finančního poplacávat po rameni, jaký jsem to šikula (zdravím kluky z Bethesdy!). Dělal bych to z lásky ke hrám (já vím, patetické...), takže bych konstruktivní kritiku ocenil, jelikož by mi možná pomohla ve zdokonalování (ne-paradoxní, že??). -
Blalbadhgbiap: Fallout: NV byla hodně dobrá hra, ale fanboy nejsem. Patrně jsi měl na mysli F3 *3* . Jó, tak ten vážně nesnáším.
-
dilinja: Kdybys na madbrahmíně někdy byl, všiml by sis, že tamní vaultmasteři nejsou žádníé ubrečené trubky, co po nocích vymýšlí konspirační teorie. Ale dost, slíbil jsem si, že tohle nechám být.
-
Pokud si myslíš, že sám bys to zvládl lépe, co ti brání? Soudě podle tvých slov máš jistě na to udělat hru, která zašlape veškěrou konkurenci do země :D A pokud by se ti to jednou opravdu povedlo, stejně se najde nějaký borec, který ti vše zkritizuje (paradox???)
-
takze cela ta komedie byla jenom nafouknuta bublina ortodox Fallout hracu kteri proste neprekousli adaptaci Fallout universa Bethesdou *1*
-
I kdyby mě to může bejt u prdele, protože mě ty hry bavily. A pochybuju, že by uplatili všechny ty velký společnosti. OBLIVION and Fallout:NV FANBOY! *14*
-
Dyt oni sami priznali, ze engine z Oblivionu byl dost problemove predelanej do Falloutu a nasli se sestavy, na kterych to kazdou chvili zamrzalo. Nakonec oznamili, ze se to neda odstranit patchem, protoze by to chtelo moc zmen.
-
že máš v hajzlu komp, není chyba vývojářů
-
Kdyz mas slevu, tak mas pocit ze to je vyhodne (spousta lidi kupuje zbozi u ktereho je napsano sleva i kdyz ve skutecnosti slevneno nebylo), to je psychologicky jev. Kdyby ty hry tak staly normalne, tak ti to zase prijde drahe. V polovine 90 let stavaly hry 1200 Kc a spousta lidi rikala, to je moc drahe, kdyby hry staly tak polovinu, to bych je kupoval. A dnes je kupni sila minialne 3x vetsi, takze v tehdejsich cenach dnesni hry stoji tretinu a kradou se porad stejne.
-
Hurááá, zase jedno z těch sebevědomých trdílek, co si o sobě myslí, že jeho subjektivní názor je objektivní (vidíš tam ten paradox?). Řemeslně? *1* Podle mého zase chce být zajímavý ten, kdo označí hru šlapající na Gamebryu za řemeslně výbornou (opět paradox, i když méně rozpoznatelný). Hádat se tady o těch dvou rádobyrpgéčkách nebudu, už toho o nich bylo napsáno víc než dost, stačí zapátrat. Snad jen dodám, že lidí, kteří Oblivion a F3 nenávid,í je opravdu spousta a mají pro toto stanovisko dost racionální argumenty. Jestli tě zajímají, googluj *3* . Rád diskutuju, ale tohle už je opravdu mrtvé téma, na jehož adresu bylo řečeno snad už vše - každý zastánce/odpůrce musel slyšet argumenty protistran.
-
Tak to jsi na omylu. U nas v praci lidi kradou i filmy za padesat korun, jeden si to koupi a deset dalsich zkopiruje. Proste je tu velka skupina lidi, ktera bude krast za jakychkoliv okolnosti.
-
A to i u Oblivionu?
-
Nebo po dlouhých hodinách ztrávených s F1 a F2 čekal něco jinýho...
-
Hošíci, je to tři roky stará historie, kdo tu komedii nezažil a nesledoval (v té době jsem to sledoval hlavně na madbrahmin), nepochopí. Nebudem to tady rozmazávat, rozhodně jsem nechtěl začínat flame. Mám k tomu jen dvě věci: 1) Bethesda má opravdu obdivuhodný marketing. *3* 2) Todd Howard je podle mého názoru nehorázný pičusek. End
-
Při hraní Oblivionu se mi počítač šestkrát za hodinu restartoval. Při hraní Falloutu 3 taktéž.. Oh ano, ty prachy za tu zábavu prostě stojí!
-
kdyz nakupuju z UK tak vetsinou thehut.com a vzdycky v pohode asi vyzkousim i game nemaj tam nahodou nejakej vahovej limit pro posilani zasilek do zahranici?