Přejít na výpis diskuzí
„Hry jsou drahé, Skyrim za to ale stojí“, zní z Bethesdy
4.8.2011 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
co preboha na Skyrime je take drahe? ved v podstate len ladili oblivion, + design sveta, ludi aj technologie uz mali.
-
IMHO na Morrowind stačí jenom mod na vyšší rozlišení. Samotná grafika je u mě v pohodě pořád *1*
-
nechapu kritiky oblivionu , ja oblivion miluju doted a je to pro me jedna z legend jako byl i morrowind ,proste role play jak ma vypadat. a verim ze skyrim se jim urcite povede jako vsechny predchozi dily,
-
Mě naopak přijde Howard celkem fajn. Z velkých hráčů mi společně s Randy Pitchfordem (Gearbox) přijdou jako nejlepší.
Jak Oblivion tak i F3 mají své mouchy (soudě podle reakcí lidí, mě osobně obě hry přišly celkem v poho), ale nikdo jiný RPG s takto velkým a otevřeným světem nedělá. Za to u mě má velké plus *3*.
Uvidíme jak dopadne Kingdoms of Amalur: Reckoning. -
Morrowind například velice nadprůměrné RPG bylo.
-
Howard má podle mě pravdu. Když si vzpomenu na 400 hodin v Oblivionu, nějaké 2.000 Kč (za sběratelskou edici) jsou skutečně malá částka. Tím spíš v době, kdy i kvalitní hry mají kolem 15 hodin.
Názory na Fallout 3 se rozcházejí. Mně se například líbil o dost víc než New Vegas. Bethesda podle mě umí líp vymyslet a vyprávět příběh a tvoří inteligentnější a zajímavější světy, než Obsidian. Ale je to samozřejmě věc názoru.
Na Skyrim jsem velmi zvědavý. Za Fallout 3 sklidila Bethesda od některých hráčů velkou kritiku, tak mě zajímá, jak se s ní vypořádá ve své nejdůležitější herní sérii. -
To bylo předtím než ho vláda unesla a nahradila klonem.
-
V tom případě ty drž hubu do doby než tě přestanou kojit.
-
Hral jsem snad vsechny, i fallout tactics - take se to dalo hrat, byl to trochu jiny system a tyto hry za tu cenu staly (svou herni dobou i zabavou). Posledni dily Cod, ktere vypadaji, ale i trvaji jak film, podle me nemaji tu cenu za jakou se prodavaji :(
-
Na truc? Vždyť jsi to sám přiznal - ta hra se nikdy neměla jmenovat Fallout (takhle to dopadá, když se studio proslavené casual hrami, míchá do umění). Z tvé reakce tedy usuzuji, že i ty ji považuješ za něco, co má s F1/F2 společné leda jméno. Zařazení do kategorie Příbuzné hry proto považuji za naprosto adekvátní a nikoliv za projev zhrzené milenky. Podívej se třeba na Bratrstvo Oceli - takoví nejednoznační magůrci, pochopitelní i zavrženíhodní, prostě radost se v nich nimrat. Jenže pak přijde F3, a udělá z nich naprosto ploché Mirky Dušíny, aby si hráč náhodou nespletl, kdo je hodnej a kdo zlej... Nesmíš se ortodoxním fanouškům divit, že F3 spílají, ježto jim pošlapal pečlivě, sofistikovaně a hlavně zajímavě vybudované univerzum a místo něj jim nadělil něco, co velice připomíná Troškovo Z pekla štěstí. Takže jen ať v těch příbuzných hrách F3 je, s Falloutem má totiž opravdu společné jen to jméno. *3*
-
tak to netuším, sleduji opravy jen u PC
-
Hm... nevíš, jestli už opravili to otravné přehřívání u PSka? Nešlo hrát víc, než pár hodin :-) Jeidné smítko, které mě na tom mástrpísu fakt děsně $@&Q%.
Neboj, hádek o F3 už jsem měl dost :-) -
Hrál si někdy badminton na NES? :D
-
na morrowind je potřeba jen jednoho druhu modů - těch zlepšujících grafiku. Oblivion tápal v tom nejdůležitějším - samotné hře
-
padalo to na starších aušusáckých deskách, sám jsem jednu měl. Z toho plyne poučení - nekupuj sra*ky
-
vidím to podobně, ale prožívá podobné pocity, jako když mě před lety profesor poloveřejně dost hnusně sepsul za moje výkresy, načež mi dal v tichosti za B (= 1-). *1*
-
dělal na všech TESech....
-
a ty zkus F1/2. Designově je to pojato velmi podobně jako FNV.
-
zabugovanost F1/2 nebyla nikdy nikým zpochybňována, dokonce ani übernudný začátek dvojky. Ve výsledku ale nabídly obě hry mnohem více. F3 byl sotva dobrý a zabugovaný jak blázen (přes úzce lineární design).
Ještě jedna zajímavost - Bethesda v F3 opravila pár bugů (jestli jich bylo 20, přeháním) jen v prvním patchi, zatímco u FNV se opravuje stále (opravy už čítají stovky položek), přičemž bugfest obou her před patchováním je poměrně srovnatelný. -
Já původní Fallout ˇ1, 2) nehrál a F3 mi nějak neseděl. New Vegas je ale naprosto boží, určitě zkus!