Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vám ten Todd Howard tolik vadí? :-)
    Dělal on na tolik opěvovaném Morrowindu? :-)
  • 6 hodin na dohrání hry je strašně málo a jde o selhání vývojářů. Hra by měla trvat tak dlouho, aby jí běžný hráč hrál aspoň týden či spíše dva. Pro mě je dobrá herní doba až někde od 30 hodin +.
  • Filmy nejsou hry... Film je na dvě hodiny a konec. Dávat za to částku v řádech stovek je blbost. Dobrá hra vyjde na desítky hodin, někdy i na stovky a tisíce a to už pak má sakra význam si hru kupovat. Já bych třeba film nikdy nekoupil. Do kina si zajdu, ale to je něco jiného. Tam platím za intenzívnější zážitek a ne za film jako takový.
  • Samozřejmě Oblivion bez modu, to je vlastně dost nemyslitelné. Ještě že Bethesda ví, že umí udělat rpg jen na půl a že to nechává na velmi vyspělé komunitě, která hru dodělává. Ještě by měli každý rok vybrat nejlepší mod a jeho autorovi by Bethesda měla povinně vyplatit část svého zisku. Právě mody dělají ten zisk...
  • No třeba crysis 2 nestojí podle mě ani za blbej dolar. Nikdy jsem nehrál horší hru.
  • Engine Oblivionu není zázrak, ale co tu psal člověk v předchozím příspěvku je prostě jen jeho vlastní blbost či možná smůla. Já hrál Oblivion celkem na třech PC sestavách a kromě spadnutí hry, když šel člověk do menu či dal konec, jsem nezaznamenal žádný větší problém. Hra se mi nikdy nesekla a když už jsem našel nějaké menší problém, vždy to vyřešily mody. Samozřejmě Oblivion bez modu, to je vlastně dost nemyslitelné. Ještě že Bethesda ví, že umí udělat rpg jen na půl a že to nechává na velmi vyspělé komunitě, která hru dodělává. Ještě by měli každý rok vybrat nejlpší mod a jeho autorovi by Bethesda měla povinně vyplatit část svého zisku.
  • Já hrál všechny Fallouty, kromě právě New Vegas, na které si asi udělám čas. F3 bylo velice rozporuplné, neodsuzuji ho, ale nedivím se lidem, kteří ano, protože má své chyby. Daleko víc mi vadí, že z prvních dvou Falloutů se stal jakýsi kult, ač hry také nejsou ideální (viz. recenze, v době kdy hry vycházely).
  • I blbýmu by doslo, ze myslím F3 ;)
    Proti oblivionu já nic nemám
  • dilinja
    tak to tam musel sefovat sam arci zaporak B.Kottick
  • To je pravda, zrovna se na něj znovu chystám, tentokrát ověšen mody.
  • Tak ja třeba Fallout 2 nehrál vůbec a Fallout 3 se mi nelíbil. Tu hru jsem přímo nenáviděl. Jedna z mála her kde se můj názor na ní tak propastně liší od hodnocení v časopisech. Teďka potom co jsem dohrál New Vegas, což je mimochodem vynikající RPG, jsem si řikal že bych měl dát Falloutu 3 druhou šanci, ale ta hra je prostě beznadějná. Capital wasteland je příšerně nudná. Spousta špatných designérských rozhodnutí a debilní humor absolutně zabíjí atmosféru. RPG bez pořádného atmosférického světa je úplně k ničemu. I když tam možná někde jsou schovaný nějaký zajímavý questy, takhle nemám absolutně žádnou motivaci je vůbec hledat.
  • To byl velký zlý Iplay, který chtěl hru co nejdříve vydat a způsob vývoje. Jenže z F3 si pamatuji po dvou dohráních jen dvě osoby. Z F2 si jich pamatuji desítky.
  • dilinja
    jenom Bethesda? spis Axis of Evil (Bethesda,Activision/blizzard,EA) *1*
  • Ted jsi me opravdu pobavil. Bethesda snad nikdy neudelala kvalitni RPG. Vzdy hru museli dodelat moderi, protoze jsou neschopni.
  • To by me zajimalo,kde beres ty cisla,kdyz tvrdis,ze se krade porad stejne.
    Krast se bude vzdy a jsou lidi,kteri budou krast i kdyby hry stali 10Kc,ale je taky spousta tech,kteri si nemuzou dovolit koupit hru za 1000kc a tak si bud pockaji az zlevni a nebo stahnou,pripadne stahnou a pozdeji koupi az zlevni.
  • Je docela zajímavé, co se tu sneslo kritiky na F3, ale to, že slavný a všemi opěvovaný Fallout 2 byl tak zabugovaný, že zpočátku ani nešel dohrát dnes nikoho zase tolik netankuje...

Ale v tom už měla určitě tenkrát prsty velká zlá Bethesda :)))
  • Cahir
    Mám rád Morrowind - naděje umírá poslední.
  • Teď jste mne teda vyškolil pane učiteli, musel jsem se jít do koutku vybrečet a trochu to rozdýchat. Nechci se s nikým hádat, nemám to v povaze, jen mi prostě příjde že dnes na herních fórech kritizují všichni všechno (a zdaleka ne konstruktivně) a to mě pěkně vytáčí.

Mimochodem, líbí se mi tvá transkripce Daneček z Modřan, možná si ji nechám vytetovat na levý biceps *1*
  • Teď si na to kápnul
  • Hlavně že tvůj názor je správnej a nejsprávnější, viď. Fallout 3 nenávidí jen lidi, co chtěli tu hru úplně jinou, to z ní ale špatnou hru nedělá. Je to dobrá hra, jen ne podle tvých představ. Tak se tady nepovyšuj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit