Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stejně jestli tam nebude fungovat iddqd a idkfa, bude to naprd. Jó doom 2. To byly krásné levely. Hledání klíčů, tajných chodeb, výtahů. No, radši jdu snít dál.
    • MrSanta
      Jojo, Doom 2 byl super. I když jsem ho nikdá nedohrál bez cheatu na nesmrtelnost. Icon of Sin byl nad moje síly *1*
      Ještě mi dala děsně zabrat jedna mapa, kde se postupně otevírala cesta dál. Hráč popošel v jedné chodbě, ozval se šoupací zvuk a otevřela se cesta v chodbě o kus dál. To se muselo několikrát opakovat. Sranda byla, že jsem to tehdá hrál ještě bez zvukové karty a ten šoupací zvuk nebyl na speakeru slyšet. Hopsal jsem po levelu jako trubka, jenom vrátit se do chodby, která před chvílí nikam nevedla mě nenapadlo *15*
  • Veskoslav
    Mimo téma. LucasArts definitivně končí a s ním zanikají i jiné rozdělané projekty. Bohužel.
  • id soft = doom, doom = krásné chvíle mládí u dooma 1 a 2. Dnes jsem už zapomněl, že id soft existuje.
  • iDsoft by to uz mal zabalit a zavriet krám. Od dooma 2 nevydali nic co by zato stalo. Od sidescrolovacieho commandera a 3d dooma 1 nevyadli nic co by satlo za poznornost.
    Kecy ohladom uzastnosti karmakovych enginov, tomu snad moze verit len naky fanatik.
    Ano zalozili zaner a svet hier, ale to bol stary iD s povodnou partou ludi. Dnes tam uz nezostalo nic. Len karmack s jeho vymetenymi nazorami.
  • Mohl by Polacek prestat pouzivat spojeni "na konto" aspon tam, kde nedava valneho smyslu? V kazdem clanku se to opakuje nekolikrat, konkretne v tomto ctyrikrat.
    • residentevilfans
      Tak to napis ty Internetovy hrdino *7*
  • MrSanta
    Nový Doom jednoznačně beru.
    Zajímalo by mě jaké jsou ty ostatní hry pod Zenimaxem/Bethesdou, které povalí na idTech 5.
  • Veskoslav
    Jenom doufám jediné. iD soft je tam, kde je díky pc hráčům, takže doufám, že se jim neodvděčí stejnou optimalizací jakou měli v počátcích u Rage, který první týden po zakoupení byl naprosto nehratelný, tedy pokud se ho podařilo spustit. Co na tom, že je to jinak naprosto skvělá hra, když ta pachuť ze startu pak bohužel zůstala:(
    • Já to věděl, diskuzní trol. je snad všude a to už tady možná týdny nebyl a nebo je hned několikrát v mnoha vydání nade mnou.. :D
    • Trisska
      Tak nevím, já si hry kupuji a nikdy sem žádnej problém s optimalizací ani se spuštěním neměla. Mám takovej dojem, že na tohle si vždycky stěžujou akorát ti, kteří si hru odněkud stáhli nebo jak se říká *upirátili*. Já bych něco takovýho nikdy neudělala, protože pirátství je zločin. Za dobrou hru je vždycky lepší zaplatit, než pak bulet na fórech, že to nejede...
      • Veskoslav
        Ano Trisko.....A prosím Tě netroluj, sotva jsi dostala unban, chceš další? Já jsem Rage měl koupený v prvním týdnu a hra byla kvůli katastrofální optimalizaci nehratelná. Ale chápu, Farming Simulator a spol takové problémy nemají:)
        • Trisska
          V tom případě se ti omlouvám, i když kupovat hru týden po vydání je podle mě další extrém. Vývojáři potřebujou ještě nějakej čas než hru úplně dokončí a vyladí chybky. Příště budeš chytřejší a pár měsíců s koupí počkáš... *4*
          • Veskoslav
            Ano všichni budeme kupovat hry X měsíců pro vydání....Ach jo....
            • Trisska
              No já sedím doma a píšu pořád z jednoho a toho samýho počítače... ale dobrý, zkusils to. *15*
            • Sarlatan
              (Holčičko), vzpamtuj se. A prosím Tě, když si měníš iP adresy, tak to dělej tak, ať to nejde zjistit:) Ano je poněkud zvláštní, když jednou píšeš z Německa a následně z Francie. Doporučuji nějaký program na skrytí iP adresy a nebo požádat u svého poskytovatele neveřejnou iP adresu.
            • Trisska
              Jasně Sarlatane... ehm pardon Veškoslave. Myslíš si, že sem tě nepoznala? Tvoje oblíbený slova jako trol, blbka, Triska s jedním s... Tady máš tedy naprosto jasnej důkaz, že hlavou uvažuji. A že nejsem taková blbka, jak si asi myslíš! *7*
            • Sarlatan
              Trisko. Pochop, že v tomto jsi skutečně opět ukázala, že jsi pouhopouhý trol, co se snaží dělat chytrou nebo si hraje na holku. To je jedno. Většina lidí kupuje hry v prvním měsící a to tvoří i zisk firem, které z toho následně vyvozují závěry. Kdyby se hry kupovaly dle tvého plánu, jak by to asi vypadalo? Tak nedělej s prominutím ze sebe blbku a uvažuj i hlavou.
            • Trisska
              Naštěstí tu máme tebe, brouka Pytlíka s patentem na rozum, kterej nikdy nezapomene dát ostatním najevo, jak sou ve srovnání s ním hloupí...
            • Veskoslav
              Ne. Ty jsi nepochopila, že zase ze sebe děláš hloupou. A myslím, že diskuzi tím ukončím;)
            • Trisska
              Hele, klidně si kupuj nedodělky za plnou cenu, mně je to fuk. Komu není rady, tomu není pomoci... Ach jo...
  • Doom3 vs. HL2? Doom3 vede na plnej ciare perfektna strielacka HL2 bola kravina s fyzikou. Ak som chcel odreagovacku Doom3 bolo ono.
    • Veskoslav
      Copak? Příliš na Tebe složité? Chápu, Doom 3 je sice dobrá hra, ale pouhá koridorovka, kde nemůže zabloudit ani slepý. A na přemýšlení už vůbec ne.
      • jsi očividne doom nehrál
      • A HL2 snad není koridor?
        • P.S.
          ja v doomovi parkrat zabloudil, byla tam spleť chodeb a bylo možne nebo treba se nekdy vracet
    • To fakt ne, HL2 je zábavná inteligentní akční hra, Doom3 zase bezmyšlenková akce pro odreagování. Obojí má své pro a proti a obojí stojí za to.
  • zda sa mi to alebo zacali problemy v iD software po tom ako boli kupeny ? ved ako nezavyslym im to celkom islo. skor sa mi zda ze im niekto kafre do pracovneho procesu a to vo velkom. Rage robilo cca 50 clenny team a zvladli to...
    • ID Software se samo prodalo, protoze nemelo penize na vyvoj Rage.
  • at se vykaslou na pribeh, chtelo by to zas nejakou multiplayerovou pecku :)
    • Veskoslav
      No oni udělali MP hru a to Enemy Territory: Quake Wars. Ale nějak se nepovedla.
      • ja do dneska parim Quake Live, ale co si budeme povidat, uz to ma sva leta, chtelo by to radneho nastupce
        • Veskoslav
          To my občas ještě klasiku Q3 Arena:)
          • Quake Live je to same jako Q3 Arena, jen jede v prohlizeci a pocita ti statistiky
            • no a predtim multiplayer Q2, Q1, Doom 2 po siti jeste na zakladce, to byly parby, proste by to chtelo aby tuhle tradici nejlepsich MP smazeb ID zas trochu ozivili
            • Veskoslav
              Vím, vím:) Ale já raději tu klasiku:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit