-
Zminil jsem napriklad The Division, to snad neni next-gen hra? A je snad logicke, ze budu hru srovnavat s aktualnimi hrami, tedy "next-gen" hrami.
A co ze sem to chtel povedet? Pouze jsem reagoval na tvrzeni, ze ta grafika je skvela a kdo to nevidi, ze si ma vytahnout hlavu z ... s cimz ja proste nesouhlasim. Hra vypada hezky, ale nijak nevybocuje z rady a uz vubec to neni neco, z ceho by hracum mela spadnout brada.
Porad je rec o vizualu, to jen pro jistotu, kdyby nekdo do toho chtel tahat gameplay, o kterym neni vubec rec. -
Ty vole, seš na ty videorecenze nějakej nadrženej, ne? Nic jinýho sem nepíšeš.
-
ty si o žiadnych "next-gen" hrách nepísal, takže stojíš si akurát za niečím čo si nenapísal ... a v tom prípade nerozumiem zmyslu tvojho predošlého komentára. Čo si mi ním chcel vlastne povedať ?
-
Ne stačí si sehnat kvalitní Palantir a vše jde jak po másle. Pozor za deset let na přechodu, dívej se doprava.
-
Kde si sehnal tu vesteckou kouli? A to infikovani fanatismem pribaluji k tomu, nebo to si musim koupit zvlast?
-
SC nikdy nevyjde a bude to největší tunel v dějinách hraní a KC vyjde a bude to stereotypní nuda.
-
Ja jsem rad kvuli blbcum ze to na PC neni, kdyz nekdo ma na konzole ma a neresi... to uz by mohli bejt na komp i Forzy GTy atp... a cela konzolova scena by sla do hajzlu.
Nejsem zlej, preju to ale proste nektere hry na konzole patri a na pc by jen ztracely svuj potencial. -
Tak urcite mas pravdu. A s touto novatorskou a originalni myslenkou si prisel sam? Ja jen, ze tohle hlasaji konzolovi hammer legion members uz nejakej ten patek a hry na pc tu porad jsou. Tak kde je ta chyba mistre?
Ja bych naopak rekl, ze v dobe, kdy indie hry uz nejsou zdaleka jen jednoduche a male plosinovky a na kickstarteru uspely v soucasnosti 2 hry, ktere se AAA hrami daji celkem v klidu nazvat, je tohle tve tvrzeni hloupejsi nez kdy drive.
Pokud SC a KC uspeji, tak otevrou vratka dalsim podobne velkym projektu. Na druhou stranu pokud vsak neuspeji, tak muzou herni pc scene zlomit vaz. -
Nejspíš myslel
Hodňácký závěr druhého inFamous, který je vývojáři automaticky považován za oficiální kánon, vypadá i pár let od vydání hry jako definitivní tlustá čára za osudem Colea MacGratha. Coleovo rozhodnutí na konci dvojky vymazalo z povrchu zemského 91 % všech nadlidí. Zbylých devět procent se ovšem skrývalo pod zemí, v tajných vězeňských komplexech, kde na nich coby na pokusných králících probíhaly nejrůznější testy.
ale hold to není první odstavec.. -
Není důvod zmiňovat PC platformu. Ta platforma konči s AAA hrami. Exkluzivity už nemá žádné, a když ano jsou to trosky jako Rome 2 nebo X-Rebirth. PC se přesměřovalo na dětinské publiku viz. DOTA 2, LOL? WOT apod. a Indie scénu. Až opadne boom indie a těch MOBa her, které považuji za rakovinu hraní, skončí i PC jako herní platforma.
-
Mozna ze nekteri jedinci ziji v jine realite a nebo naopak jini jedinci vidi presne to, co videt chteji.
Da se na to divat ruzne. *3*
Ja si stojim za tim, ze v ramci "next-gen" her je tahle hra po vizualni strance takovy standard.
Sice pekny standard, ale porad jen standard a rozhone nic, z ceho by se mel clovek posadit na zadek a nebo neco, co by melo predvest tu nezmernou silu PS4. -
Jo, to pc je hroznej sh*t vid? Ja bych to pc zakal a pc hrace postavil ke stene. A Playstation bych povinne naordinoval vsem a kdo se odmitne podrobit, tak zavrit a mlatit hlava nehlava.
ulmes, nech se vysetrit, protoze vetsiho fanatika zde fakt neni a to je zde konkurence hodne velka. *1* -
Ano. Jedna z těch her, kde jsem splnil snad všechny vedlejši úkoly, protože mě prostě bavilo dělat pořád dokola "to samý"(zvlášť když se to dalo dělat pomerně kreativně aneb vražda na 1000 způsobů).
-
Ta grafika je super, taková open world hra s takovou grafikou tu prostě ještě nebyla, jak píše Beam. Jen škoda, že to nevyšlo na PC, zajímaly by mě nároky a možná by někteří pc-masters elite hráči byli překvapeni, že by to na takové detaily, jak je vidíme na PS4, potřebovalo 7950/7970.
-
Ale v porovnani s gta je toto skor taky sandboxicek *1* S tymi narokmi na enb neprehanaj, na spustenie netreba mat sestjadro a titan
-
Tak Shadowfall je v podstate technologicke demo PS4. Pekne ale jako hra nepouzitelne. :)
-
Tak PS4 má další bodík v mé soukromé válce kterou konzoli si pořídit.
-
jo.ted jsem zvedav s jakou nextgen hrou zitra prijde pc scena.bf4?dota2?hnusny day z?koukal jsem na posledni jmenovane na youtube,to je hnus velebnosti!a na kazdym videu to vypada hnusne,nebo hnusneji,podle toho,kdo ma co za pixlu *3*
-
Tato architektura ma dost daleko od nejakeho zaciatku.
-
Joel byl vynikajici! Ale jako Booker se mi nelibil vubec (tady bude asi otazka osobniho vkusu, coz zcela toleruji). A jako Joker ta zmena hlasu je neuveritelna! Klobouk dolu. Nebude Baker hrat i Ocelota v MGS:V (ted si nevybavuji)?