Přejít na výpis diskuzí
Intro video Dark Souls III mrazí atmosférou Lothricu a probuzením bossáků
8.2.2016 | Honza Konfršt
116 příspěvků
-
tak třeba protiváha? Kladka? Bloodborne se navíc ve středověku opravdu neodehrává.
-
líbí se mi jak se tady vyjadřuji jedinci, kteří absolutně o Bloodborne nic neví a to AAA a Drizzt. Celý Bloodborne je jeden velký odkaz na Lovecrafta.
-
Tohle video pár věcí vysvětluje, a to bylo ještě před Old Hunters.
https://www.youtube.com/watch?v=voMAx-lKfIw -
Nemyslim, tady prostě přijedeš do města zamořenýho monstry, tisíc jich po cestě vykosíš, v průběhu zjistíš, co z nich ty monstra udělalo (lidi si zahrávali s něčim, s čim neměli) a taky sundáš pár obŕīch nelidských zrůd, popsal sem příběh Bloodborne, nebo Resident Evil? *4*
-
obsahují na první pohled běžnou, byť lehce zaostalou, lidskou komunitu, pod jejimž povrchem se ukrýva mrazivé tajemství
Vždyť o tom to přece celý je, a DLC to ještě víc rozvedlo. Ta inspirace tam je od Byrgenwertu jasná na první pohled. -
To mi moc neštymuje Lovecraftovy příběhy obvykle obsahují na první pohled běžnou, byť lehce zaostalou, lidskou komunitu, pod jejimž povrchem se ukrýva mrazivé tajemství, neobsahují stovky "in your face" monster, na hrdinu obvykle po prvních 10 minutách neskočí vlkodlak a tento hrdina taky nezabíjí monstra po tisících, ale je proti nim více méně bezmocný
-
Já tyhle tajemný trailery na DS miluju, sice zatim nejsem z příbehu moc moudrej, i když pravda, moc jsem si nejzjišťoval. Snad tam nebude moc fanservisu jako v DS2.
Vůbec nechápu, co tam dělá André, že by oživili tu teorii s Gwynovým synem? -
Nechci ti kazit radost, ale druhá část hry je Lovecraftovskej horor.
-
Vždycky jsem si říkal, co výtahy v těchto hrách pohání, stojí nahoře obr, co otáčí kolem, důmyslný systém protiváhy (k tomu by stejně potřebovali další pohon) magie? Jistě to neni perpetum mobile, ostatně proto výtahy ve středověku nebyly zas tak běžné jako dnes
-
Kukni video https://www.youtube.com/watch?v=voMAx-lKfIw
Od Lovecrafta som nedavno kupil Shadow over Innsmouth prave vdaka Bloodbornu. -
Někomu se zkrátka na klávesnici hraje lépe, to neni zas tak těžké pochopit
-
Presne, textury delaj hru Hrou, jeji pribeh Pribehem a zazitek Zazitkem.
-
To video ale fakt bylo ze slabšího soudku
-
grafický styl ani atmosféra Lovecraftovi nijak neodpovídá. Ale přečti si Lovecrafta a posuď sám. Dle mého názoru se atmosféra Lovecrafta podařila zatím zachytit jen dvěma hrám, z nichž zmíněný Call of Cthulhu je jednou. Tu další nemá cenu ani jmenovat, protože je prastará
-
Cely Bloodborne je inspirovany Lovecraftom. Dlc je inspirovane poviedkou Shadow over Innsmouth
-
myslím že sami říkali, že už se Souls sérií cítí svázáni a že by chtěli zkusit něco nového. Na druhou stranu Souls už má jméno a vydat další hru je finanční sázka na jistotu. Na jejich místě bych to dělal taky tak.
-
Dark Souls i Bloodborne je super, ale možná už by From mohli zkusit zase něco jiného. Tohle je pořád dokola.
-
nechci ti kazit radost, ale hry od From Software nemají s Lovecraftem společného absolutně nic. Alespoň Dark Souls ne, Bloodborne nevím, ale podle toho co jsem četl/viděl na youtube, tak taky ne.
A to jsem od Lovecrafta přečetl víceméně všechno. Pokud chceš zažít Lovecrafta ve hře, tak si zahrej hru Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (ta hra je těžká stejně jako Dark Souls) -
Manželka je očividně estét...
-
Uz tolko nehul