Přejít na výpis diskuzí
Intro video Dark Souls III mrazí atmosférou Lothricu a probuzením bossáků
8.2.2016 | Honza Konfršt
116 příspěvků
-
Hlavně ať už to je venku. Mých tisíc hodin čeká. :-). Bloodborne byl famósní, ale mě více sedl DS1 a DS2. Jednička pak po retexturu mnohem lepší jak DS2. Durante odvedl neskutečnou práci.
-
Zrovna tuhle hru bych nikdy na klávesnici nehrál :D 1 i 2 sem dohrál a x360 gamepad posloužil hodně dobře.
-
Spíše opačně. Ta hra ze začátku pro mě mírné zklamaní a pak se to neskonale rozjelo. Příběh tě nenutí? Tak ono to začíná v podstatě zabitím Rom(chudák malá) a pak to nabere tempo.
Ti nepřátelé se spíše recyklují ve městě, což je logické, jelikož bestie se vytvořili z jedné krve a hlavně z obyčejných lidí. Okolí města je to lepší. Dungeony jsou pak specifické, jelikož tam žila prastará rasa, což umožňuje tvůrcům rozjet plnou představivost. -
Jde asi jen o zvyk, například u mě je to naopak. S ovládání na klávesnici se mi hraje pohodlněji, než s gamepadem. Ale zapálit barák u toho občas chci tak jako tak. *1*
-
Bloodborne má více nepřátel než Dark Souls nebo jiná hra. V dungeonech jsem pořád objevoval nové a nové neviděné nepřátelé. Navíc Bloodborne má i lepší level-desing než Dark Souls. Výtahy, zkratky. U té hry museli opravdu používat mozek, když to vytvářeli.
-
Ja osobne tvrdim, ze Square Enix robi momentalne lepsie CGI videa ako Blizzard. A aj tie Zaklinacovske ich imo prekonavali.
-
můj následující komentář se týká VÝHRADNĚ videa, ničeho dalšího...: z toho traileru opravdu mrazí.....tak dementní upoutávku na cokoliv, jsem již dlouho neviděl. Autor tohoto článku dostal asi pěkně zaplaceno za takovou reklamu takovému humusu. Urazilo to i mé cítění průměrného nevzdělance v oblasti umění.......alias manželka vedle mě říká: co to do pr....le bylo?!
-
Prave dohravam Bloodborne, na ktere jsem se strasne tesil. Zacatek super, objevovani cesticek, zkratek a novych mechanik, ale pozdeji uz to tak skvele jako byla treba ds1 neni. Na ds1 bylo nejlepsi to celkove propojeni sveta a pritom kazda lokace uplne jina. Bb je prazdnejsi a hodne se recykluji nepratele, jen maji vic zivota a prostredi je trosku mene rozmanite o vybave nemluve. A i ten pribeh me tak nenuti pokracovat. Asi do ds3 hned nepujdu, pockam na goty s dlc a budu doufat, ze se priblizi jednicce a a barevna dvojka bude zapomenuta.
-
PS. Díky Bloodborne jsem si objednal komplet spisy Lovecrafta.
http://fantasyshop.cz/zbozi/lovecraft-spisy-komplet-1-4
Tak mě ta hra pohltila. To se mi dlouho nestalo a ani u Dark Souls. Osobně bych raději chtěl vidět pokračovaní Bloodborne. Je tu taky někdo takový nebo dáváte přednost klasice? -
340 slov průměrně na jedné stránce.
-
a je na každé z těch 100 stránek vždy jen jedno slovo? *4*
-
aby ses dočkal. Sám mistr tvůrce řekl, že by to bylo nefér vůči značce ji takhle dojit, a že je to poslední Souls. FS chtějí udělat nějakou klasickou JRPG tahovku.
-
Blizzard dělal dobrý. To co předvedl u posledních datáčů je naprosto trapné a jako by to nedělal ani Blizzard.
-
Super zrovna čtu stostránkovou knihu o příběhu v Bloodborne, už se těším na lov lore ve trojce.
-
Kdybych to musel hrát na klávesnici, tak rovnou vyhodím komp z okna a zapálím barák.
-
Tak toto vyplodi fakt len prostetnik vogon jelc *15*
-
to je magické myšlení *4*
-
Ale když to vezmu z té světlejší stránky, tak nejhorší díl série(dark souls "2") měl nejlepší CGi trailer a nejlepší(Demon's Souls) měl nejhorší, takže to má možná i světlou stránku.
-
Asi nejhorší CGI trailer z celé Souls série. Mnoho věcí už jsme viděli, jinak se skoro nic neděje a navíc to šíleně hrozné vyvážení hlasitosti(Snad Fromsoft nahraje na jejich kanál trailer s lepším zvukem, jako tomu bylo v minulosti), kdy nejde skoro nikdy slyšet vypravěče. Moment kdy se objevili rytíři vypadající jako Artorias, co používali jeho meč, je sice dobré kývnutí na fanoušky, ale bojím se, že to přejde do hrozného fan-servisu jako v Dark Souls 2, kde se naprosto směšně přenesl jenom jeden covenant, samozřejmě ten který je populární meme, i přesto že už v Dark Souls jedničce dožíval jeho poslední vyznavač.
Spíše se těším na gameplay trailer s hudbou, které má Souls série vždycky boží, viz. Bartholomew nebo All Saints' Day trailer pro Dark Souls a Cut You Down trailer pro Bloodborne.
https://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA
https://www.youtube.com/watch?v=2Crk_GpxGQE -
Kdyz o trojce mluvi, tak jako o navaznosti na dil uvodni. Jenze pak nam servirujou zabery hry samotny a z tech caka dvojka na vsechny svetovy strany. Navic skrze kabat co nosival Bloodborne. RIP—Dark Souls za hranicema Lordranu nema cenu hledat.